ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πρίντεζης: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν"

Πρίντεζης: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν"

Αν ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στον τομέα της άμυνας, υπογραμμίζοντας πως αν η ομάδα βελτιώσει αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι της θα είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

"Παίξαμε με μία καλή ομάδα, δυνατή και οργανωμένη, επιπέδου Ευρωλίγκας. Αντιδράσαμε καλά, αλλά είχαμε κενά στην άμυνα δεχόμενοι εύκολα καλάθια. Αν διορθώσουμε τις λεπτομέρειες, θα είμαστε καλύτεροι. Κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση και αν βελτιώσουμε την άμυνα θα είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Πρέπει να σταματήσει ο συσχετισμός της φετινής χρονιάς με την περσινή. Όταν κερδίζουμε υπάρχουν μεγάλα λόγια και όταν πάνε όλα στραβά, όλα αλλάζουν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε σε καλή φάση. Επιβάλλεται να αντιδράσουμε καλά με τη Σιένα. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, ποτέ μπροστά. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν".

www.redplanet.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου