ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ντε Βινσέντι: "Θέλω να μοιάσω στον Ιμπαγάσα"

Ντε Βινσέντι: "Θέλω να μοιάσω στον Ιμπαγάσα"

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι παραδέχτηκε πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αποθέωσε το "Γ. Καραϊσκάκης" και ευχήθηκε να μοιάσει στον Ιμπαγάσα. Γιατί προτιμά Μέσι από Μαραντόνα, ο Ρικέλμε και τι λέει για τον πατέρα του που έπαιζε στην Ρίβερ ενώ ήταν Μπόκα.
Στην εφημερίδα "Φως των Σπορ" μίλησε ο Τομάς Ντε Βινσέντι, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το καλύτερο γήπεδο που έχει αγωνιστεί ενώ τόνισε πως ελπίζει να μοιάσει στον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός άσος τοποθετήθηκε σχετικά με το "Μαραντόνα ή Μέσι;" και μίλησε για την κουταμάρα του πατέρα του όταν έπαιζε στη Ρίβερ Πλέιτ.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ντε Βινσέντι στο "ΦΩΣ των Σπορ":

Για το "Γ. Καραϊσκάκης": "Είχα παίξει 15 λεπτά στο "Καραϊσκάκης" και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Μάλιστα, και μόνο αυτά τα 15 λεπτά που έπαιξα, μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο γήπεδο που έχω αγωνιστεί ποτέ μου! Είναι ένα γήπεδο που χαίρεται εκεί κάθε παίκτης να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Για μένα είναι όνειρο ζωής, από μικρός που ήμουν, να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σπουδαία διοργάνωση, την παρακολουθούμε από μικροί και στην Αργεντινή όλοι την γνωρίζουν".

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, διότι κάθε χρόνο παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, σχεδόν κάθε χρόνο παίρνει το πρωτάθλημα και φέτος είναι πρώτος με πολλούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο".

Για το αν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό: "Είναι αλήθεια ότι υπάρχει συμφωνία σε πολλά με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, σέβομαι τα χρήματα που παίρνω από τον ΠΑΣ. Δεν έχω υπογράψει".

Για το είδωλό του: "Ο Ρικέλμε. Για εμένα αυτός ήταν πάντα, αυτόν είχα αφίσα στο δωμάτιό μου ως φίλαθλος της Μπόκα Τζούνιορς, σε αυτόν θέλω να μοιάσω ακόμα και σήμερα. Ξέρεις, για τους φιλάθλους της Μπόκα, ο Ρικέλμε σημαίνει πιο πολλά ακόμα και από τον Μαραντόνα".

Μαραντόνα ή Μέσι: "Ακόμα και τώρα στην Αργεντινή είναι μισοί-μισοί. Άλλοι είναι υπέρ του Μέσι και άλλοι υπέρ του Μαραντόνα. Ο Μαραντόνα έχει το ατού ότι πήρε με την Εθνική μας ομάδα τρόπαιο, ενώ ο Μέσο όχι. Αυτά που κάνει, τα κάνει με την Μπαρτσελόνα. Για εμένα προσωπικά ο Μέσι είναι μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ακόμα και από τον Μαραντόνα και είναι θέμα χρόνου να κάνει κατορθώματα και με την Εθνική ομάδα".

Για τον παίκτη που του αρέσει από την Superleague: "Ο Ιμπαγάσα. Έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ισπανία, έχει εξαιρετική ποιότητα, είναι ήρεμος, εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Έχω μιλήσει μαζί του".

Για το αν παίζει στην ίδια θέση με τον Ιμπαγάσα: "Ναι, μου αρέσει αυτό το στυλ παίκτη, όπως είπα πριν του Ρικέλμε, είναι η θέση μου σαν του Ιμπαγάσα, αλλά θέλω πολλή δουλειά γα να τον πλησιάσω. Αυτός έχει άλλη ποιότητα και πείρα. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του, όμως ελπίζω ότι κάποτε με τη δουλειά θα καταφέρω ίσως να τον πλησιάσω".

Αν προτιμά να παίζει στον άξονα ή στα πλάγια: "Δεν έχω πρόβλημα. Δουλεύω σκληρά για να παίζω όπου μου ζητήσουν ο προπονητής και η ομάδα μου. Ως ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζεις όπου σε χρειάζεται η ομάδα".

Η οικογένειά σου έχει σχέση με το ποδόσφαιρο: "Ναι, ο πατέρας μου ήταν τερματοφύλακας στην Ρίβερ Πλέιτ".

Αν ο πατέρας του υποστήριζε την Ρίβερ Πλέιτ: "Όχι, όλη η οικογένεια είμαστε Μπόκα. Αλλά ήταν επαγγελματίας. Η Ρίβερ Πλέιτ είχε 18 χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και όταν το πήρε, ο πατέρας μου ήταν δεύτερος τερματοφύλακάς της. Έκανε μια μ@λ%^& όμως. Είχε πάει με φίλους του από τη γειτονιά να παίξει μπάλα και έσπασε τον ώμο του και σταμάτησε σε ηλικία 22 ετών".

Για την χρεοκοπία στην Αργεντινή: "Στο Μπουένος Άιρες που ζούσα, ο κόσμος είχε βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, ζούσε πολύ δύσκολα ο λαό,ς έγιναν πολλές καταστροφές σε μαγαζιά και πολλές κλοπές. Εγώ έμενα ευτυχώς έξω από το κέντρο, όπου τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα. Ζήσαμε όμως δύσκολες καταστάσεις.

Ήταν δύσκολο για την οικογένειά μου και είμαι υπερήφανος για να τον πατέρα μου και την μητέρα μου που κατάφεραν να μην μας λείψει τίποτα. Ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό".

Για το αν φοβήθηκε πως θα ζήσει χρεοκοπία και στην Ελλάδα: "Η αλήθεια είναι ότι το φοβήθηκα. Η μητέρα μου μου τηλεφώνησε και μου έλεγε να βγάλω τα χρήματά μου από την τράπεζα επειδή έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Ζούμε και εδώ, στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο στην Αθήνα. Όπως και στην Αργεντινή, τα πράγματα δεν ήταν άσχημα στην επαρχία όσο στο Μπουένος Άιρες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου