ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"Πόρτα" σε Μπολόνια για Μήτρογλου

"Πόρτα" σε Μπολόνια για Μήτρογλου

Η Μπολόνια επιχείρησε να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι αλλά συνάντησε την άρνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Επέκταση συμβολαίου ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι για τον "πιστολέρο".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Repubblica" (στην τοπική έκδοση της Μπολόνια), η Μπολόνια έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για να εντάξει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού τον Κώστα Μήτρογλου, έχοντας και οψιόν αγοράς του.

Η προσφορά τους όμως αυτή δεν βρήκε ανταπόκριση, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να απαντάει αρνητικά στην πρόταση των "ροσομπλού", οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν επιθετικό για να καλύψουν το κενό του Ακουαφρέσκα (θέλει να αποχωρήσει από το "Νταλ' Άρα").

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη ομάδα από το εξωτερικό που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μήτρογλου, με δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα να έχουν συνδέσει τον "πιστολέρο" και με τις Σέλτικ και Φούλαμ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν ξεκινά να συζητήσει καν την οποιαδήποτε προσφορά για τον παίκτη αν αυτή δεν φτάνει κοντά στα 7.000.000 ευρώ.

Εξάλλου, πρόθεση των Πειραιωτών είναι να καλέσουν τον Μήτρογλου σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το 2014.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου