ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: "Ελληνικό φαινόμενο να υπεραναλύουμε τα πάντα"

Μπαρτζώκας: "Ελληνικό φαινόμενο να υπεραναλύουμε τα πάντα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το... καταιγιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ενώ πήρε θέση για όσα γράφονται και ακούγονται έπειτα από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα της πειραϊκής ομάδας.
Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης επισήμανε, μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, πως η ομάδα δουλεύει καλά και σε βάθος χρόνου θα ανεβάζει ολοένα και περισσότερο την απόδοσή της.

"Πετύχαμε άλλη μια νίκη απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ήταν ένα από τα ελάχιστα ματς που κάναμε δυο μίτινγκ για τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος ήταν σοβαρός, ελέγξαμε από νωρίς βέβαια το ματς. Πρέπει να δούμε το τρίτο δεκάλεπτο. Οταν η διαφορά μεγάλωσε ο Πανιώνιος χαλάρωσε, αλλά δεχθήκαμε πολλούς πόντους και αυτό είναι προϊόν ανάλυσης και μαθήματος", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας.

"Το πρόγραμμα είναι καταιγιστικό. Το μυαλό μας είναι στην προετοιμασία του αγώνα με τη Σιένα. Ήταν τέσσερις φάσεις όπου η αδύνατη πλευρά δεν κοίταζε την μπάλα. Οι πόντοι δεν είναι για να προβληματιζόμαστε. Εχει ταλέντο ο Πανιώνιος, έχει ρόλους και δεν ήταν λογικό να κρατήσουμε χαμηλά τον Πανιώνιο στο σκορ. Οι τέσσερις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να μας προβληματίσουν, αλλά μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι πόντοι μας από την περιφέρεια. Είναι ελληνικό φαινόμενο να υπεραναλύουμε τα πάντα. Έχουμε ρεκόρ 27-4. Σέβομαι όλους, αλλά υπάρχουν οι παίκτες στους οποίους έχει προστεθεί ένας ακόμα και υπάρχει το σταφ που είναι αφοσιωμένο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα έχουμε και ατυχή αποτελέσματα και πρέπει να τα αξιολογούμε όπως πρέπει. Η Μπαρτσελόνα έχασε 20 πόντους και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πίεση.

Είμαστε νεανική ομάδα, κάνουμε καλή προπόνηση και πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα ανεβαίνουμε και άλλες ομάδες θα πέφτουν. Αυτός ο μήνας είναι καθοριστικός γιατί έχουμε τον Παναθηναϊκό, τον τελικό Κυπέλλου και το ΤOP-16. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε μόνο το επόμενο ματς και όχι το πώς θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Αυτό είπα και στους παίκτες. Τρομάζω από το πόσες υποχρεώσεις έχουμε μπροστά μας.  Πιο πολύ μας ενδιαφέρει η συνολική αμυντική συμπεριφορά μας. Ο Γιάνκοβιτς είχε πολλούς πόντους. Από κάπου κερδίζεις και από κάπου χάνεις".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου