ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βλαχοδήμος: «Η διάκριση μου δίνει δύναμη»


Βλαχοδήμος: «Η διάκριση μου δίνει δύναμη»

15/01/2013
 Μέσω facebook ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης της περασμένης περιόδου.

Βλαχοδήμος: «Η διάκριση μου δίνει δύναμη»
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος «εξαργύρωσε» τις πολύ καλές περσινές του εμφανίσεις με μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά και το βραβείο του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή και επέλεξε το γνωστό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Παράλληλα, τόνισε ότι αυτή η διάκριση τον γεμίζει με δύναμη για τη συνέχεια.

«Γεια χαρά σε όλους. Στην χθεσινή "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή" του ΠΣΑΠ βραβεύτηκα ως καλύτερος νέος παίκτης της SuperLeague για το 2012. Νιώθω πραγματικά μεγάλη και ξεχωριστή τιμή για αυτό το βραβείο, μιας και προέρχεται από συναδέλφους, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για την επιλογή τους.

Όπως θέλω να πω, για άλλη μια φορά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου στην πρώην ομάδα μου την Ξάνθη, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι με στηρίζουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Αυτή η διάκρισή μου δίνει επιπλέον δύναμη για καθιέρωση και στον Ολυμπιακό», ήταν το μήνυμα του νεαρού άσου των «ερυθρολεύκων».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου