ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Χαθηκαν τα...τζιτζικια....!

 Χαθηκαν τα...τζιτζικια....!

25/10/2013

Οσο χειμωνιαζει τα τζιτζικια χανονται...Χαθηκαν ολοι εκείνοι που οποίους προκαλεί… πόνο ο Ολυμπιακός με τις νίκες και τα καλά του αποτελέσματα, με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα. Την ώρα που για εκείνους έχουν κλείσει… τα σύνορα.
Όταν αγωνίζονται αυτοί στα Κύπελλα Ευρώπης είναι δεδομένη και σίγουρη η ήττα τους. Αλλά αυτό δεν τους πονάει τόσο πολύ όσο όταν ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλα ματς, όταν πετυχαίνει σπουδαίες νίκες.
Τότε κρύβονται παντού και θα ξαναβγούν, σαν τα σαλιγκάρια, όταν θα γίνει μια… στραβή, όταν δηλαδή ο βασιλιάς του ελληνικού αθλητισμού δεν κάνει ένα καλό ματς και δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Αυτή την εβδομάδα, όμως, έχουν παθει τα χειροτερα... Ετσι όπως κύλησε η εβδομάδα, σε «ερυθρόλευκους» ρυθμούς, τι να κάνουν; Το τριήμερο αυτό τους έχει καθίσει βαρύ και δεν… χωνεύεται.
Η αρχή έγινε την Τρίτη με τον Θρύλο στο Τσάμπιονς Λιγκ του Βόλεϊ. Διπλό με 3-1 σετ μέσα στην Οστράβα της Τσεχίας και σούπερ πρεμιέρα στη διοργάνωση. Την Τετάρτη στην μπάλα, στο κανονικό Τσάμπιονς Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.
Δύο ισοπαλίες (1-1 και 0-0) για τις αντίστοιχες ομάδες του Θρύλου, με την βροχή να γυρίζει την… πλάτη στους «ερυθρόλευκους» και σε μεγάλους και σε μικρούς! Γιατί αμφότεροι θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές από τη Λισαβόνα, από το «Ντα Λουζ» και το προπονητικό κέντρο της Μπενφίκα, αντίστοιχα!
Και ενδιάμεσα, χρονικά, στα δύο ματς τα κορίτσια του Θρύλου διέλυσαν τη γαλλική Παρί για το CEV Cup με 3-0 σετ! Σούπερ εμφάνιση από τις νταμπλούχες Ελλάδας.
Ο πόνος συνεχίστηκε και την Πέμπτη για τα βαζελάκια και όλους τους απέναντι. Με τον Back2Back πρωταθλητή Ευρώπη και κάτοχο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου να κάνει ένα ακόμα πάρτι στην αγαπημένη του πόλη, την Κωνσταντινούπολη. Και είναι σίγουρο πως όταν η Γαλατά γύρισε το ματς και το διεκδίκησε για κανένα λεπτό, ετοιμαζόσασταν να κάνετε και πάλι την εμφάνισή σας.
Όμως ο Θρύλος σας τιμώρησε, καθαρίζοντας το ματς. Κι αυτό που σας πόνεσε παραπάνω είναι ότι κορυφαίους του Ολυμπιακού ήταν ο αρχηγός του, ο Βασίλης Σπανούλης. Αλλά δεν πειράζει… Έχει πολύ δρόμο ακόμα η σεζόν και θα σας πονέσει πολύ περισσότερο ο βασιλιάς του ελληνικού αθλητισμού.
Και ερχεται και το ματς με την Μπενφικα στο Καραισκακης μια προπονησουλα με τον Φωκικο στο Κυπελο και μετα....η σειρα σας για...περιποιηση..τζιτζικακια μου !!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου