ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Euroleague: ρεκόρ προσέλευσης κοινού τα αδελφια μας

Euroleague: ρεκόρ προσέλευσης κοινού τα αδελφια μας

22/10/2013
Οι οπαδοί της Crvena Zvezda έκαναν ρεκόρ προσέλευσης κοινού, από το ντεμπούτο της ομάδας τους, στην Euroleague!

Πριν προχωρήσουμε στο παρασύνθημα, να επισημάνουμε ότι οι αριθμοί που ακολουθούν είναι τα επίσημα στοιχεία που δηλώνει κάθε ομάδα, έπειτα από κάθε ματς. Για τους ευνόητους λόγους, ο αριθμός αυτός δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος της χωρητικότητας που έχει κάθε γήπεδο.
Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα και να σημειωθεί εδώ πως αυτό που έγινε πέρυσι, στα ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (των 18.000 φιλάθλων επισήμως και των περισσότερων από 20.000 φαν, σε εκείνα τα παιχνίδια) δεν είναι η μόνη περίπτωση υπεράριθμου κοινού. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο ματς που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα μεγαλύτερα κοινά, στην ιστορία της Ευρωλίγκας: το Παρτίζαν-Παναθηναϊκός, της 5ης Μαρτίου του 2009, στην Beogradska Arena τότε, νυν Kombank Arena, που επισήμως σε αγώνες μπάσκετ, μπορεί να φιλοξενήσει έως 20.000 φαν. Παρ' όλα αυτά, οι -τίμιοι- Σέρβοι είχαν δηλώσει 22.567, νούμερο που ήταν λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα!
Αυτό που έγινε στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague, με το ντεμπούτο του Ερυθρού Αστέρα στη διοργάνωση, ήταν ακόμα μια εξαίρεση στον κανόνα. Η διοίκηση δήλωσε 19.000 εισιτήρια, η αλήθεια όμως, είναι πως οι φαν που ήταν στο γήπεδο πρέπει να πλησίασαν τις 24.000. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αυτό που δηλώθηκε ήταν ρεκόρ, στην ιστορία της Euroleague. Για την ακρίβεια, τοποθετήθηκε στο Νο5 της λίστας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου