ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τα ΑΜΕΑ με ΟΦΗ και οι φανέλες με UNICEF

Τα ΑΜΕΑ με ΟΦΗ και οι φανέλες με UNICEF

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας, για τα ΑΜΕΑ ενόψει του αγώνα της Κυριακής (27/10, 19:30) κόντρα στον ΟΦΗ.


"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για την 9η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 27/10/2013 και ώρα 19:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 25/10/2013 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 15:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑΜΕΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑΜΕΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

Οι φανέλες με UNICEF

Από την Παρασκευή (25/10) θα είναι διαθέσιμες στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι φανέλες της ομάδας με το νέο συνεργάτη UNICEF στο εμπρόσθιο μέρος τους!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως από την Παρασκευή (25/10) θα είναι διαθέσιμες στους φιλάθλους της ομάδας οι φανέλες της ομάδας με χορηγό την UNICEF.
Η ανακοίνωση:

"Οι συλλεκτικές φανέλες μας με τα τέσσερα αστέρια αποκτούν πλέον επιπρόσθετη αξία με την προσθήκη ενός οργανισμού παγκόσμιας εμβέλειας και ιδιαίτερα σημαντικού έργου.

Όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να τις προμηθευτούν και στους τρεις χρωματισμούς από το δίκτυο επίσημων καταστημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (red stores &www.redstore.gr) καθώς και από το δίκτυο συνεργατών της PUMA.

Δείτε τις φανέλες της ομάδας μας με το λογότυπο της UNICEF στο video που ακολουθεί:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου