ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Βαρουχας :«Γκαντέμης ο Κουκουλάκης»

Βαρουχας :«Γκαντέμης ο Κουκουλάκης»

21/10/2013
 Από τον βοηθό του «κρεμάστηκε» ο Μιχάλης Κουκουλάκης στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Δείτε τον έλεγχο των διαιτητών.

«Γκαντέμης ο Κουκουλάκης»
Για μικρολαθάκια στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, όμως στάθηκε περισσότερο στην χθεσινή… γκαντεμιά του Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ο Κρητικός ρέφερι «κρεμάστηκε» από τον βοηθό του, αφού στο 63’ είχε δείξει το σημείο του πέναλτι σε φάση με τον Μαρινάκη, αλλά πήρε την απόφασή του πίσω λόγω της υπόδειξης για οφσάιντ του βοηθού του.

«Ήταν μία διαιτησία που ήθελε ψυχανάλυση», το σχόλιό του για την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Η κριτική του για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

«Το σκορ από το 15’ βοήθησε τον διαιτητή και πέρασε από το Περιστέρι χωρίς να τον θυμάται κανείς. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πράγμα. Ο πρώτος βοηθός ήταν σωστός, ο δεύτερος έκανε κάτι λαθάκια σε υποδείξεις οφσάιντ με τον Ναπολεόνι»

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Μιχαήλ Καρσιώτης, Χρήστος Μπαλτάς
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας

«Ο Ιωαννίδης δείχνει προβληματισμένος σε εύκολες φάσεις. Η παρουσία του δεν είναι αισθητή και πρέπει να έχει περισσότερη ενέργεια. Ένα πέναλτι στο 92' δεν το έδωσε στον ΠΑΟΚ. Στα πρώτα λεπτά ο Φουρτάδο κάνει δύο μαρκαρίσματα απανωτά στον Λίνο και έπρεπε να δώσει κάρτα. Επίσης, έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για τις διαμαρτυρίες του».

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4
Διαιτητές: Απόστολος Αμπάρκιολης, Λάζαρος Δημητριάδης, Χασάν Κούλα
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

«Δεν έκανε το μεγάλο λάθος σε καίριες φάσεις ο Αμπάρκιολης. Έκανε σε απλές φάσεις, όπως στον πειθαρχικό έλεγχο. Ο πρώτος έκανε λάθος σε οφσάιντ του Φουστέρ, ενώ ήταν σωστός στο οφσάιντ του Μήτρογλου και μετά στο γκολ που πέτυχε αργότερα ο επιθετικός του Ολυμπιακού».

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΡΗΣ 0-1
Διαιτητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Εμμανουήλ Βλάσσης
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος

«Ήταν μία διαιτησία που ήθελε ψυχανάλυση! Λες και ήθελε να αδικήσει τον εαυτό του ο Βοσκάκης. Στον πειθαρχικό έλεγχο τα έκανε μαντάρα. Στο 93’ αποβάλει τον Οικονομόπουλο του Άρη, αν και υπάρχει πέναλτι και έπρεπε να δώσει κίτρινη. Μετά πάει να τον χαιρετίσει ένας παίκτης του Άρη και του δείχνει δεύτερη κίτρινη και τον αποβάλει. Από την πλευρά του, ο βοηθός απλώνει το χέρι του και δέχεται τα ειρωνικά συγχαρητήρια του Πουλίδο».

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-5
Διαιτητές: Αθανάσιος Γιάχος, Νικόλαος Φαντόπουλος, Κοσμάς Χαρίσης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

«Ο Γιάχος πατάει γερά στο γήπεδο, είναι άνετος και ωραίος, όπως και οι βοηθοί του. Δεν προβλημάτισε με την απόδοσή του».

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Αλέξανδρος Γρέβενης, Ιωάννης Κοντιζάς
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης

«Ο Αρετόπουλος προβληματίστηκε με τις κακές διαιτησίες που έκανε στην αρχή και δείχνει καλύτερος πλέον. Η σωματοδομή του εντυπωσιάζει και θα έχει καλή πορεία».

Ο.Φ.Η. – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1
Διαιτητές: Ιωάννης Καμπαξής, Δημήτριος Βερρής, Βασίλειος Καμπούρης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

«Ο Καμπαξής έβγαλε το κρητικό ντέρμπι χωρίς προβλήματα. Έκανε κάποια μικρά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά η συνολική του απόδοση καλύπτει όλα τα υπόλοιπα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-2
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, Παναγιώτης Σταθόπουλος
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Έχω πει πολλές φορές πως ο Κουκουλάκης είναι γκαντέμης, όμως χθες τον γκαντέμιασε ο βοηθός του. Φαίνεται πως ήταν παρασυρμένος εν όψει της 28ης Οκτωβρίου, και με σηκωμένη τη σημαία μπήκε στο γήπεδο και έκανε λάθος με την υπόδειξη οφσάιντ, την ώρα που ο Κουκουλάκης είχε υποδείξει πέναλτι. Για αυτό λέω ότι ο κ. Κουκουλάκης δεν λέει να αγιάσει. Είχε καλή διαιτησία, αλλά εκεί έγινε το λάθος».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου