ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Με χειμερινό ωράριο η 9η αγωνιστική της Super League

Με χειμερινό ωράριο η 9η αγωνιστική της Super League

26/10/2013
Με χειμερινό ωράριο ξεκιναει η Σούπερ Λίγκα από την 9η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός. Με ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» και Πανθρακικό στην Κομοτηνή παίζουν οι Ευρωπαίοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ο καιρός μπορεί να μην το δείχνει (ακόμη). Όμως πλέον θα φαίνεται στην ώρα πως μπήκε ο χειμώνας. Με την αλλαγή της σε χειμερινή, τροποποιούνται πλέον και σταθερές ώρες έναρξης των αγώνων από την ένατη αγωνιστική.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η συνάντηση του αήττητου Εργοτέλη με τον προερχόμενο από δύο σερί ήττες Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες να τα… ξαναλένε την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο στη ρεβάνς του 2-1 για τους «32» του Κυπέλλου.

Στα άλλα ματς του Σαββάτου, η Skoda Ξάνθη μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Καλλονής θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση απέναντι στον Ατρόμητο (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς), που είναι αήττητος για τέσσερα ματς και θέλει να εδραιωθεί στην τρίτη θέση.

Ο Αστέρας στην Τρίπολη με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 21 Σεπτεμβρίου φιλοξενεί το Λεβαδειακό, που μετρά μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς μακριά από την έδρα του.

Την Κυριακή, Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Ολυμπιακός στον απόηχο της εξαιρετικής του εμφάνισης στο «Ντα Λουζ» κόντρα στην Μπενφίκα θέλει γκολ και θέαμα απέναντι στον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη», ενώ ο ΠΑΟΚ, που επίσης προέρχεται από ευρωπαϊκή επιτυχία, αναμετράται με τον ανεβασμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Άρης μετά από δύο σερί νίκες εκτός έδρας, θέλει να πάρει την πρώτη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, κόντρα στον Πλατανιά που ακόμη ψάχνει να κάνει σεφτέ. Η Βέροια, που μοιράζεται με τους Χανιώτες την τελευταία θέση του πίνακα, ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς μετά τις 31 Αυγούστου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που διέρχεται μίνι-κρίση μετά τις δύο συνεχείς ήττες που γνώρισε.

Ντέρμπι χαμένων πατρίδων γίνεται μεταξύ Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης με τους γηπεδούχους να θέλουν να βελτιώσουν την εντός έδρας συγκομιδή τους (τέσσερις βαθμοί σε ισάριθμα ματς) και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη τον πρώτο τους βαθμό μακριά από τη Ριζούπολη.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τους νεοφώτιστους Παναιτωλικό και Καλλονή να συγκρούονται στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες, αλλά μετρούν μόλις μία νίκη στο διάστημα αυτό, οι δε Μυτιληνιοί μετρούν τέσσερις σερί ήττες κι έχουν χαλάσει τη γεύση που είχαν αφήσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Προϊστορία αναμετρήσεων

Σάββατο 26/10/2013
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Ξάνθη μετρά 9 νίκες, ο Ατρόμητος 4, ενώ 3 ματς ήρθαν ισόπαλα. Στα τελευταία τέσσερα ματς στα Πηγάδια, ωστόσο, η Ξάνθη μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Και οι τρεις νίκες ήρθαν με συνολικό αριθμό τριών τερμάτων (3-0, 3-0, 2-1), ενώ στις δυο από τις τρεις η Ξάνθη κέρδιζε από το ημίχρονο. Την περσινή σεζόν, πάντως, ήταν το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων (εντός/εκτός) όπου δεν μπήκε ούτε ένα γκολ. Και μιλάμε για 16 αναμετρήσεις.  Το σκορ 1-0, 0-1 εμφανίζεται αρκετά συχνά.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS1
Κι εδώ μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Αστέρας μετρά 3 νίκες, 2 ο Λεβαδειακός και 1 παιχνίδι ήρθε ισόπαλο (όλα αυτά στην έδρα του Αστέρα). Στα τελευταία πέντε παιχνίδια (εντός/εκτός) είχαμε τέσσερις φορές νίκες με σκορ 1-0, 0-1, ενώ στο άλλο είχαμε "χ" χωρίς σκορ (0-0). Γενικότερα από τα 12 συνολικά ματς μεταξύ των δυο ομάδων τα εννέα ήρθαν άντερ. Από τα τελευταία τέσσερα γκολ του Αστέρα, μόλις το ένα έχει μπει από επιθετικό. Το τελευταίο γκολ του Λεβαδειακού απέναντι στον Αστέρα μπήκε το 2012 από τον Σουμπίνιο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2
Ενδιαφέρον παιχνίδι. Ακόμα πιο ενδιαφέρον το γεγονός πως στα μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτου έδρας, δεν έχουμε καμία ισοπαλία! 14 νίκες για τον Παναθηναϊκό και 4 νίκες για τον Εργοτέλη. Στην Κρήτη έχουμε 2 νίκες για τον Εργοτέλη και 7 για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις σερί νίκες στην Κρήτη, ενώ συνήθως οι πράσινοι πετυχαίνουν τουλάχιστον τρία γκολ. Το όβερ εμφανίζεται αρκετά συχνά. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά λόγω των αλλαγών στο "τριφύλλι". Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει τον Εργοτέλη (2-1 στο Κύπελλο), καθώς η κρητική ομάδα είναι 8 σερί αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα.

Κυριακή 27/10/2013
ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00 NS2
Μόλις δυο παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων και τα δυο νίκες για τον Πλατανιά με το ίδιο σκορ (2-0, 0-2). Το ένα από τα τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Ουντότζι που φέτος φορά τη φανέλα του Άρη. Γενικότερα κανείς από τους παίκτες που έχει σκοράρει (όλα πέρσι) δεν παίζει φέτος τον Πλατανιά.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS3
Όπως φαίνεται τα περισσότερα ματς είναι μοιρασμένα αυτή την αγωνιστική. Η Βέροια μετρά 7 νίκες, 4 μετρά ο ΠΑΣ και 2 έχουν έρθει ισόπαλα. Στα τελευταία 12 ματς (εντός/εκτός) έχουμε μόλις μία ισοπαλία με τα σκορ 2-1/1-2 και 1-0/0-1 να εμφανίζονται αρκετά συχνά. Πέρσι η κάθε ομάδα κέρδισε στην έδρα της την άλλη δίχως μάλιστα να δεχθεί κάποιο γκολ. Η πιο μεγάλη νίκη σε έκταση του σκορ ανήκει στον ΠΑΣ (εντός) όπου κέρδισε με 5-0 το 2011.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NS2
Εξαιρετική παράδοση για τον ΠΑΟΚ που μετρά επτά νίκες σε επτά αναμετρήσεις εντός/εκτός. Μάλιστα σε αυτά τα επτά ματς έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ κι έχει πετύχει 16. Δηλαδή μέσο όρο δυο γκολ ανά ματς. Πάντως οι τρεις από τις έξι νίκες (αν αφαιρέσουμε εκείνη του 1976) ο ΠΑΟΚ κέρδισε οριακά στο γκολ. Στο περσινό ματς και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού το ένα του Πανθρακικού ήταν αυτογκόλ του Κάτσε. Πάντως ο Πανθρακικος κρατούσε καλά, όμως μετά την αποβολή του Κουτσόπουλου (τερματοφύλακας) κατέρρευσε με τον ΠΑΟΚ να βάζει τα 4 γκολ μετά το 70'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS4
Μοιρασμένα τα πράγματα αν και οι δυο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες εδώ και μία δεκαετία. Ο Πανιώνιος μετρά 20 νίκες, 10 ο Απόλλωνας, ενώ 6 έχουν έρθει ισόπαλα. Στα τελευταία τέσσερα ματς δεν έχουμε ισοπαλία (3 νίκες ο Πανιώνιος, 1 ο Απόλλωνας), ενώ το όβερ εμφανίζεται αρκετά συχνά. Το τελευταίο γκολ μεταξύ των δυο ομάδων πέτυχε ο Χρήστος Κόντης στο 90ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στον Ιστορικό. Ο ίδιος παίκτης είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι (είχε ανοίξει το σκορ ο Αναστασάκος που παίζει ακόμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS1
Άνετος ο Ολυμπιακός εντός. Μετρά 38 νίκες, μόλις μία έχει ο ΟΦΗ, ενώ 5 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα. Στα τελευταία τέσσερα ματς ο Ολυμπιακός μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία. και στα τρία από τα τέσσερα πέτυχε από δυο γκολ ενεργητικό. Γενικότερα ο Ολυμπιακός επικρατεί εύκολα του ΟΦΗ και μάλιστα πολλές φορές το κάνει με τουλάχιστον 3-4 γκολ. Ειδικά το διάστημα 2001 - 2007 μετρά μία εξάρα, μία πεντάρα, τρεις τεσσάρες και δυο τριάρες.  Το τελευταίο γκολ του ΟΦΗ απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν το 2--1 από τον αμυντικό Γιώργο Γεωργίου, τότε που ο ΟΦΗ πήρε "Χ" με 2-2 στο Καραϊσκάκης.

Δευτέρα 28/10/2013
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS1
Δυο ματς μεταξύ των δυο ομάδων και τα δυο τα έχει κερδίσει η Καλλονή χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ (2-0, 1-0) όλα την περσινή σεζόν για το πρωτάθλημα της Football League. Τα δυο από τα τρία γκολ πέτυχε ο Λεοζίνιο, ενώ το άλλο ο Μανούσος που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και δεν θα παίξει την Δευτέρα.

Tι αναμενεται να συμβει στην 9η αγωνιστικη...

1) Στην Κρήτη θα κριθεί το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου σε δυο ματς με τον Εργοτέλη
2) Ο Παναθηναϊκός μετρά δυο σερί ήττες και το κλίμα δεν σηκώνει άλλα δυο αρνητικά αποτελέσματα
3) Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μετά ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο
4) Πάντως οι πράσινοι έχουν εξαιρετική "προϊστορία" στα μεταξύ τους ματς
5) Ισοπαλία πάντως στα 18 μεταξύ τους ματς δεν υπάρχει!
6) Το άντερ εμφανίζεται συχνά στα ματς Αστέρας - Λεβαδειακός
7) Μάλιστα στα πέντε τελευταία ματς έχουμε δει τα τέσσερα να έρχονται με το ίδιο σκορ (1-0/0-1)
8) Ξάνθη και Ατρόμητος σκοράρουν πάντα όταν παίζουν μεταξύ τους
9) Μόνο μία φορά δεν συνέβη και ήταν πέρσι. Το 2-3 γκολ μοιάζει καλό
10) Ο Πλατανιάς έχει βρει το κουμπί του Άρη
11) Του λαβωμένου Άρη βεβαίως-βεβαίως...
12) Βέροια και ΠΑΣ είναι "τσακωμένοι" με την ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια
13) Η Ξάνθη τις 4 πρώτες αγωνιστικές είχε πετύχει μόλις ένα γκολ
14) Από την 5η μέχρι και την 8η έχει πετύχει 11. Το λέμε και μεγάλη εξέλιξη
15) Επίσης τις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει δεχθεί τα μισά γκολ σε σχέση με το ξεκίνημα
16) Ο Ουμπίδες κάνει τρομερό πρωτάθλημα. Λέτε να φύγει ξανά τώρα στα "γεράματα";
17) Ο Ολυμπιακός κερδίζει τον ΟΦΗ και μάλιστα με μεγάλα σκορ
18) Βέβαια εδώ και 3-4 χρόνια το έχει... κόψει
19) Λέτε να το καταφέρει ξανά φέτος που είναι και σε καλό μομέντουμ;
20) Ο ΠΑΟΚ μετρά μόνο νίκες απέναντι στον Πανθρακικό είτε εντός, είτε εκτός
21) Πίσω από την ιστορία με τον Μανούσο κρύβονται 1-2 ιστορίες
22) Μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση όμως καλό είναι να μην γράφουμε "φήμες"
23) Ανάλογα το αποτέλεσμα θα φανεί και αν είναι αλήθεια ή ψέμματα
24) Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης είναι οι αρχαιότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και αναμετρούνται ξανά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το όβερ εμφανίζεται συχνά βάσει παράδοσης.


Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00 Novasports 2)
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15 Novasports 1)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports 2)

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Άρης - Πλατανιάς (15:00 Novasports 2)
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 3)
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ (17:15 Novasports 2)
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης (17:15 Novasports 4)
Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19:30 Novasports 1)

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός - Καλλονή (19:30 Novasports 1)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (15:00 Novasports 2)
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης (17:15 Novasports 2)
Παναθηναϊκό ς- Ολυμπιακός (19:30 Novasports 1)

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Καλλονή - Πανιώνιος (15:00 Novasports 2)
Απόλλων Σμύρνης - Βέροια (17:15 Novasports 7)
Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη (17:15 Novasports 2)
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3)
ΟΦΗ - Άρης (19:30 Novasports 1)

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:30 (Novasports 1)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου