ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τους γλυτωσαν οι: Mαγιενκο, βοηθος και ο...κακος τους ο καιρος (pics+videos)

Τους γλυτωσαν οι: Mαγιενκο, βοηθος και ο...κακος τους ο καιρος (pics+videos)
24/10/2013
Ε...ναι τι αλλο επρεπε να γινει δηλαδα για να βαλει ενα γκολ και αυτο απο ανυπαρκτο κορνερ για να παρει την ισοπαλια η Μπενφικα?Μια Μπενφικα που ειχε παραδοθει στην ανωτεροτητα του Ολυμπιακου και θα πρεπει να εχουν καψει απο χτες χιλιαδες κερια στον Θεο για το αποτελεσμα που πηραν .Οσον αφορα τον παντος καιρου Ολυμπιακο ηταν σε ολοκληρο το παιχνιδι κυριαρχος σε ολες τις φασεις και θα μπορουσε να ειχα σκοραρει και δευτερη φορα στο πρωτο ημιχρονο αλλα και στο δευτερο αλλες δυο παρα την καταιγιδα που επεφτε στο Νταλουζ...Με αυτα και με αυτα που λενε η Μπενφικα την γλυτωσε με μια ισοπαλια που και γιαυτη εβαλαν τα χερακια τους και ο ρεφερυ αλλα και ο βοηθος δινοντας το ανυπαρκτο κορνερ που εγινε η φαση της ισοφαρισης, ενα αποτελεσμα που δεν χαλαει καθολου τον Ολυμπιακο που εχει στον Ναο του και Μπενφικα αλλα και Αντερλεχτ.

Στο Καραισκακης...ποιος θα σας γλυτωσει αραγε?

Ας δουμε ομως τι ακριβως συνεβη...

Μπενφίκα - Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μπενφίκα, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League και ήρθε ισόπαλος με 1-1.

Η διάταξη με την οποία ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο γήπεδο ήταν με 4 παίκτες στην άμυνα, 5 στο κέντρο και τον Κώστα Μήτρογλο ως μοναδικό προωθημένο. Ο Ρομπέρτο ήταν στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Σαλίνο, αριστερά ο Χολέβας και στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας. Ο Μανιάτης με τον Σάμαρη υποδέχονταν την πρώτη μπάλα, μπροστά από την άμυνα. Ο Ντομίνγκεζ ήταν μπροστά τους, επιφορτισμένος με τον ρόλο του να κρατάει μπάλα και να οργανώνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στα άκρα, δίνοντας βοήθειες στον Μήτρογλου, όταν ο Ολυμπιακό επιτίθονταν, και μαρκάροντας όταν η ομάδα μας αμυνόταν, ήταν οι Φουστέρ και Βάις. Ο πρώτος δεξιά και ο δεύτερος αριστερά. Στην επίθεση ήταν μόνος προωθημένος ο Κώστας Μήτρογλου.

Μόλις στο 3’ ο Καρντόσο εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τον άξονα και λίγο δεξιά, με τον Ρομπέρτο να πέφτει ωραία στη γωνιά του και να εξουδετερώνει την προσπάθεια. Στο 6’ ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά και μάλιστα με εξαιρετικές προϋποθέσεις! Ο Φουστέρ συνέκλινε από δεξιά και πέρασε φανταστική κάθετη μπαλιά στον Μήτρογλου. Εκείνος κινήθηκε μέσα στην περιοχή του Αρτούρ, κοντρόλαρε την μπάλα και πλάσαρε, αλλά αστόχησε για λίγο! Λίγα λεπτά μετά, στο 9’, η ομάδα μας έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία! Ο Φουστέρ πήρε την μπάλα ωραία από τον Σαλίνο, κινήθηκε από δεξιά και σέντραρε στην καρδιά της μικρής περιοχής, εκεί όπου ο Κώστας Μήτρογλου είχε πάρει θεση. Ο Έλληνας στράικερ έφτασε πρώτος στην μπάλα, πήρε την κεφαλιά και είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία του Αρτούρ!
 
Το ματς ισορρόπησε άμεσα, με τον Ολυμπιακό να κρατά την μπάλα στην κατοχή του και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Βάις έψαχνε, από τη δεξιά πτέρυγα, τα πατήματά του και τους χώρους που χρειαζόταν, για να ανοίξει το βήμα του και να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για την ομάδα μας, «τρυπώντας» την άμυνα των Πορτογάλων. Στο πρώτο τέταρτο του ματς το παιχνίδι για τον Ολυμπιακού γινόταν πολύ από τα δεξιά, με τον Φουστέρ και από τον άξονα, με τον «Τσόρι». Σιγά-σιγά ανέβασε ρυθμό και ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος έπαιρνε αρκετές βοήθειες στην επίθεση και από τον Χολέβα.
Στο 24’ ο Κώστας Μήτρογλου απείλησε εκ νέου την εστία του Αρτούρ. Ο Έλληνας φορ πήρε την μπάλα, κινήθηκε στον άξονα, αρκετά έξω από την περιοχή, την έφερε στο αριστερό του πόδι και σούταρε, με τον Αρτούρ να πέφτει και να αποκρούει στη δεξιά του γωνία. Το γκολ για τον Θρύλο δεν άργησε να έρθει! Η… μαγική τριάδα του πρώτου μέρους για την ομάδα μας, «Τσόρι», Μήτρογλου και Φουστέρ, έκανε το σνυδυασμό. Ο Φουστέρ πέρασε στον Μήτρογλου, στον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή. Ο Κώστας με τακουνάκι πέρασε την μπάλα πίσω του στον Ντομίνγκεζ, ο οποίος κοντρόλαρε, έκανε σπουδαία, όσο και απλή ντρίμπλα στον Γκαράι, τον «άδειασε» και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε στο 29’ την μπάλα στα δίχτυα του Αρτούρ για το 1-0!
 
Από τη στιγμή της επίτευξης του γκολ και έπειτα το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο. Με ελαφρά ανωτερότητα του Ολυμπιακού μας. Βλέποντας τον αγώνα, μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως ανά πάσα ώρα και στιγμή η ομάδα μας μπορούσε να γίνει απειλητική και να δημιουργήσει κινδύνους.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε μεστά, σοβαρά και πειθαρχημένα, με τον Μανιάτη και τον Σάμαρη στον άξονα να κάνουν καλή δουλειά και να εμπνέουν σιγουριά στα μετόπισθεν. Στο μεταξύ η βροχή συνέχιζε να πέφτει με… μανία και δυσχέραινε αρκετά το έργο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν σημεία στο γήπεδο, στα οποία είχαν ήδη αρχίσει, από το πρώτο μέρος, να δημιουργούνται λιμνούλες, με την μπάλα να κολλάει ελάχιστα, σε κάποια από αυτά. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Θρύλο μπροστά στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν αναμένονταν εύκολα. Το χορτάρι είχε «ποτίσει» αρκετά, από την συνεχόμενη βροχή και το δεύτερο μέρος άρχισε με προοπτική για… πόλο. Η κατάσταση είχε δυσκολέψει για τους ποδοσφαιριστές. Στο 50’ ο Λίμα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ρομπέρτο έπεσε, αλλά δεν ανησύχησε, αφού η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του.
Η βροχή δεν σταματούσε… με τίποτα. Κάθε λεπτό που περνούσε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δυσκολεύονταν ολοένα και περισσότερο να κυλήσουν την μπάλα για περισσότερα από πέντε μέτρα! Το πρώτο πράγμα που ερχόταν στο μυαλό των παικτών του Θρύλου, ήταν να διώξουν την μπάλα μακριά. Μία… στραβοκλωτσιά, ένα κακό διώξιμο, ένα ελάχιστα χαμένο κοντρόλ, μπορούσε να οδηγήσει σε… ζημιά. Το ματς ήθελε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Στο 56’ ο Μίτσελ απέσυρε από το ματς τον Βάις και έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Εντινγκά, για να «δέσει» ακόμη περισσότερο το κέντρο του. Στο 57’ ο Μανιάτης πέρασε κάθετα στον Φουστέρ, εκείνος πλάσαρε σηκώνοντας την μπάλα (ήταν αδύνατο πλέον να πλασάρει κανείς συρτά), αλλά εκείνη… κόλλησε, περίπου μισό μέτρο πριν καταλήξει γκολ! Ο Μήτρογλου που ακολούθησε την φάση δεν πρόλαβε να πλασάρει, αφού η πάλα ξανακόλλησε.
Η βροχή δεν σταματούσε να πέφτει. Δυνάμωνε κιόλας. Η Μπενφίκα εγκλωβιζόταν, λεπτό με το λεπτό, στην αδυναμία της να σκοράρει. Ο Θρύλος την δυσκόλευε πάρα πολύ και όσο περνούσε η ώρα τα… νεύρα των Πορτογάλων αυξάνονταν. Κάτι που γινόταν εμφανές και από τα δυνατά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η ψυχραιμία των παικτών της ομάδας μας, να διαχειρίζονται ένα τέτοιο αποτέλεσμα, σε ένα «εχθρικό» γήπεδο (κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα ο Ρομπέρτο, όλοι τον έβριζαν εν χορώ), σε έναν αγωνιστικό χώρο τόσο καταπονημένο από τη βροχή, ήταν παροιμιώδης. Στο 70’ ο Ρομπέρτο έστηνε την μπάλα να εκτελέσει ελεύθερο από οφσάιντ και απέμεναν ακόμη 20 λεπτά για έναν μεγάλο θρίαμβο. Στο 69’ ο Μίτσελ έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιαταμπαρέ, αποσύροντας τον Φουστέρ, ο οποίος έτρεξε… ατελείωτα χιλιόμετρα! Ο κόσμος του Θρύλου στις εξέδρες του Ντα Λουζ τραγουδούσε… Ζούσε τις δικές του, μοναδικές στιγμές. Στο 74’ ο «Τσόρι» μπήκε με προϋποθέσεις στην περιοχή. Ενώ θα μπορούσε να σουτάρει, προτίμησε να στρώσει στον Μήτρογλου, όμως ο Λουιζάο μάρκαρε, η μπάλα κόλλησε και ο «πιστολέρο» δεν μπόρεσε να σουτάρει.
Στο 83΄ μετά από κόρνερ, ο Καρντόσο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο και ισοφάρισε για την Μπενφίκα.
Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι κι έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Πλέον την επόμενη και τέταρτη αγωνιστική την Τρίτη 05 Νοεμβρίου, θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή την φορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουιζάο, Καρντόσο, Λίμα, Τζον (46’ Καβαλέιρο), Σικέιρα, Γκαϊτάν (82΄ Ροντρίγκο), Μάτιτς, Γκαράι, Αλμέιδα, Πέρεζ (82΄ Αμορίμ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ (88΄ Μετζανί), Φουστέρ (69’ Γιαταμπαρέ), Βάις (56’ Εντινγκά), Μήτρογλου.
ΓΗΠΕΔΟ: Ντα Λουζ
ΣΚΟΡΕΡ: 83΄ Καρντόσο / 29’ Μήτρογλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Μαγένκο (Ισπανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρ. Μαρτίνεζ, Ρ. Ντίαζ Πέρεζ ντε Παλομάρ (Ισπανία)
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Γκόμεζ, Χ. Εστράδα (Ισπανία)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Π. Σεμπριάν Ντέβις (Ισπανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55’ Πέρεζ, 61’ Γκαϊτάν / 36’ Φουστέρ, 42’ Βάις, 59’ Μήτρογλου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Τα γκολ της αναμετρησης

Benfica 1-1 Olympiakos All Goal από all-goals

Ο Ολυμπιακός φρέναρε το τρελό σερί της Μπενφίκα

Το να πάρεις αποτέλεσμα στο "Ντα Λουζ" μόνο εύκολο δεν είναι. Και όμως ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τη Μπενφίκα να πανηγυρίσει για την ισοπαλία μετά από επτά συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη! Διαβάστε αναλυτικά.
Όσοι υποστήριζαν πριν από την αναμέτρηση Μπενφίκα-Ολυμπιακός πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να "χτυπήσουν" αυτή την περίοδο που οι "αετοί" δεν πραγματοποιούν και τόσο υψηλές... πτήσεις, επισήμαιναν μία σημαντική παράμετρο που ανέβαζε τον βαθμό δυσκολίας στο εγχείρημα των Πειραιωτών.
Αυτό ήταν το επιβλητικό "Estadio Da Luz", το οποίο η ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς είχε μετατρέψει σε πραγματικό φρούριο για πάνω από έναν χρόνο και υποχρεώνε τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ευρώπης να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι μετά από κάθε ματς εκεί.
Αν θέλει μάλιστα κανείς να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην ισοπαλία που πήρε ο Ολυμπιακός στη Λισσαβώνα (ή που για να ακριβολογούμε "έκλεψε" η φιναλίστ του περυσινού τελικού του Europa League από το συγκρότημα του Μίτσελ) αρκεί να κοιτάξει τα αποτελέσματα της Μπενφίκα το τελευταίο διάστημα μέσα στο άνδρο της.
Ούτε μία ούτε δύο αλλά επτά διαδοχικές εντός έδρας νίκες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μετρούσαν οι Πορτογάλοι πριν από το "STOP" στην κυριαρχία τους που έβαλε ο Ολυμπιακός, με το καθόλα εντυπωσιακό σερί τους να ξεκινάει από τη φάση των ομίλων στο περυσινό Champions League.
 Η αρχή έγινε με τις νίκες κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ, για να ακολουθήσει η εκπληκτική της πορεία στο Europa League που την βρήκε να υποτάσσει κατά σειρά στο "Ντα Λουζ" τις Λεβερκούζεν, Μπορντό, Νιούκαστλ και Φενέρμπαχτσε, και να φτάνει έτσι στον τελικό του θεσμού (ήττα με 2-1 από την Τσέλσι στις καθυστερήσεις).
Το "7 στα 7" έγινε με την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα της στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τον Ολυμπιακό όμως να αρνείται να μπει στον μακρύ κατάλογο των ομάδων που τους πήρε το σκαλπ και να αγγίζει μάλιστα τη νίκη που θα τον έφερνε πάρα πολύ κοντά στους "16" από την 3η μόλις αγωνιστική...
Όσο για την προηγούμενη εντός έδρας απώλεια της Μπενφίκα στην Ευρώπη, αυτή χρονολογείται στις 2 Οκτωβρίου του 2012, όταν η Μπαρτσελόνα έφυγε με τους τρεις βαθμούς για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων με τα τέρματα των Αλέξις Σάντσες στο 6' και Σεσκ Φάμπρεγας στο 55' (2-0).
Έναν χρόνο αήττητη στο "Ντα Λουζ" η Μπενφίκα:
02/10/12 Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα 0-2 (Champions League, Φάση Ομίλων, 2η αγωνιστική)
07/11/12 Μπενφίκα- Σπαρτάκ Μόσχας 2-0 (Champions League, Φάση Ομίλων, 4η αγωνιστική)
20/11/12: Μπενφίκα- Σέλτικ 2-1 (Champions League, Φάση Ομίλων, 5η αγωνιστική)
21/02/13: Μπενφίκα - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1 (Europa League, φάση των "32")
07/03/13: Μπενφίκα - Μπορντό 1-0 (Europa League, φάση των "16")
04/04/13: Μπενφίκα - Νιούκαστλ 3-1 (Europa League, Προημιτελικά)
02/05/13: Μπενφίκα - Φενέρμπαχτσε 3-1 (Europa League, Ημιτελικά)
17/9/13: Μπενφίκα - Άντερλεχτ 2-0 (Champions League, Φάση Ομίλων, 1η αγωνιστική)
23/10/13: Μπενφίκα - Ολυμπιακός 1-1 (Champions League, Φάση Ομίλων, 3η αγωνιστική)

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ισόπαλο 1-1 με την Μπενφίκα στο "Εστάντιο Ντα Λουζ", για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πολύ καλή συνολικά η εμφάνιση των ερυθρολεύκων, ξεχώρισαν οι Μανωλάς, Μανιάτης, Φουστέρ, υστέρησε ο Βάις.
Για 83 λεπτά ο Ολυμπιακός κρατούσε το "διπλό" στα χέρια του μέσα στο "Εστάντιο Ντα Λουζ". Ένα άουτ που μετατράπηκε σε κόρνερ, επέτρεψε στην Μπενφίκα να ισοφαρίσει με τον Καρντόσο το γκολ του Ντομίνγκες από το 29', με το οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί στο ματς. Συνολικά οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και άξιζαν την νίκη. Ξεχώρισαν οι Μανωλάς, Μανιάτης, Φουστέρ, υστέρησε ο Βάις.
Ρομπέρτο: Μόλις στο 3ο λεπτό επενέβη αποτελεσματικά στην εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο. Εξαιρετική αντίδραση του Ρομπέρτο με την μπάλα να σκάει μπροστά του σε ένα βρεγμένο τερέν. Ο Ισπανός ήταν σε καλή βραδιά, στο πρώτο μέρος σταμάτησε ακόμη και σε περιπτώσεις οφσάιντ δύο φορές τον Λίμα, ωστόσο έμελλε από δική του λάθος έξοδο (ο μοναδικός ίσως τομέας που δείχνει μια αστάθεια ο Ρομπέρτο) να έρθει η ισοφάριση της Μπενφίκα στο 83'.

Σαλίνο: Παρά το γεγονός πως έχει δείξει αδυναμίες στο αμυντικό του παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος απέναντι στην Μπενφίκα είχε πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν.

Απέφυγε τα ρίσκα επιθετικά, κοίταξε να διαφυλάξει τα νώτα του και οι περισσότερες επεμβάσεις του ήταν αποτελεσματικές. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία ανέβηκε σωστά στην επίθεση βοηθώντας τον μέσο της πλευράς του. Άκρως θετική εμφάνιση από τον Σαλίνο.

Μανωλάς: Με τέτοια απόδοση σε παιχνίδια επιπέδου Champions League, είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Στο "Εστάντιο Ντα Λουζ" ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε σπουδαία απόδοση και σχεδόν "κατάπινε" τους αντιπάλους του σε κάθε φάση. Γρήγορος και σταθερός στις επεμβάσεις του, έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και κάλυψε όποια κενά δημιουργήθηκαν στην ερυθρόλευκη άμυνα. Εξαιρετικό 90λεπτο από τον Μανωλά.

Σιόβας: Κατάφερε να σταματήσει έναν σπουδαίο φορ όπως ο Καρντόσο, καθώς σε κανονική ροή αγώνα ο Παραγουανός άσος ελάχιστα μπόρεσε να προβληματίσει την άμυνα του Ολυμπιακού. Μόνο από δύο στημένες φάσεις (στο 3' με φάουλ και στο 83', όταν σκόραρε από κοντά μετά από κόρνερ) απείλησε ουσιαστικά ο Καρντόσο, όπου δεν ήταν υπό την επιτήρηση του 25χρονου στόπερ. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, εξίσου αποτελεσματικός με την μπάλα στο χόρτο, ψύχραιμος και με σωστές μεταβιβάσεις, ο Σιόβας ελέγχεται μόνο στην φάση του γκολ που έχασε την μονομαχία από τον Λουιζάο μετά την λάθος έξοδο του Ρομπέρτο.

Χολέμπας: Πολύ ώριμο παιχνίδι από τον 29χρονο άσο. Κράτησε πολύ σωστά την θέση του ανασταλτικά, ανέβηκε επιθετικά όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις, συνέκλινε σε αρκετές περιπτώσεις στο κέντρο της άμυνας και καθάρισε φάσεις. Παιχνίδι ουσίας από τον Χολέμπας.

Σάμαρης: Καλό ματς από τον 24χρονο μέσο του Ολυμπιακού στο "Εστάντιο Ντα Λουζ". Κάλυψε σωστά τους χώρους, κέρδισε προσωπικές μονομαχίες, πήρε την πρώτη μπάλα και πάσαρε καλά στην μεσαία γραμμή. Απέφυγε τις προωθήσεις προτιμώντας να διαφυλάξει ανασταλτικά τον χώρο ευθύνης του.

Μανιάτης: Ίσως η καλύτερη φετινή εμφάνιση του αρχηγού των ερυθρόλευκων. Με ασίγαστο πάθος, πάλεψε επί 90 λεπτά και πάτησε σχεδόν σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα, πρέσαρε τους αντιπάλους του και κάλυψε όσα κενά δημιουργήθηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά στο σωστό κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ από δική του κάθετη μεταβίβαση ήρθε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Φουστέρ στο 58'. Εξαιρετικό ματς από τον Μανιάτη.

Φουστέρ: Ονειρική η πάσα του Ισπανού στο 6ο λεπτό προς τον Μήτρογλου που δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 9' και πάλι ο Φουστέρ βρήκε με σέντρα ακριβείας το κεφάλι του "πιστολέρο" που από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Από την δική του επιμονή να ξανακερδίσει μια χαμένη πάσα, ήρθε η ευκαιρία του με το εκτός περιοχής σουτ του Μήτρογλου στο 24'. Από τα πόδια του φεύγει η πρώτη πάσα στην φάση του γκολ στο 29'. Στο 58' η κατάσταση του τερέν του στέρησε ένα γκολ, καθώς η μπάλα κόλλησε στα νερά στην πορεία της προς τα δίχτυα. Πάτησε όλο το γήπεδο, πρέσαρε, κέρδισε χαμένες φάσεις, έκλεψε πολλές φορές την μπάλα, πάσαρε εξαιρετικά. Φανταστικό ματς από τον Φουστέρ, που η αντικατάσταση του στο 69' από τον Γιαταμπαρέ δικαιολογείται μόνο αν ο Μίτσελ διέκρινε κούραση στον 31χρονο άσο.

Βάις: Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League, ο Σλοβάκος διεθνής εξτρέμ δεν μπόρεσε να συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού. Οι περισσότερες προσπάθειες του έμειναν ημιτελείς, ενώ και ανασταλτικά ήταν αναποτελεσματικός. Με το γήπεδο σε τραγική κατάσταση στην επανάληψη δεν μπορούσε να προσφέρει το παραμικρό και ορθώς αντικαταστάθηκε από τον Εντινγκά στο 56'.

Ντομίνγκες: Κάτι το λάθος γύρισμα στο 3' που κατέληξε στην ευκαιρία της Μπενφίκα με το φάουλ του Καρντόσο, κάτι η αδυναμία του να παίρνει σωστές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια, ο "Τσόρι" παρά την διάθεση του είχε αρνητική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο για περίπου 25 λεπτά. Η καταπληκτική του ενέργεια στο 29' (με φανταστική προσποίηση έστειλε τον Γκαράι στο... Γιβραλτάρ) και το άψογο πλασέ προ του εξερχόμενου Αρτούρ, έκαναν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από κομπάρσο πρωταγωνιστή του αγώνα. Στην επανάληψη είχε καλύτερα πατήματα και βοήθησε στο κράτημα της μπάλας, χάνοντας σταδιακά τις ανάσες του στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Μήτρογλου: Από ισάριθμες προσπάθειες του Φουστέρ (6', 9', 24') είχε τρεις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν βρήκε στόχο. Πήρε το αίμα του πίσω με το καταπληκτικό τακουνάκι στον "Τσόρι" που κατέληξε στο γκολ του Αργεντίνου στο 29'. Μπορεί να μην σκόραρε, όμως προσπάθησε να κάνει όλα τα άλλα μέσα στο γήπεδο. Έβαλε ωραία το σώμα του και κράτησε την μπάλα, την μοίρασε βάζοντας τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, έδειξε μπόλικη διάθεση να βοηθήσει και ανασταλτικά (χρεώθηκε και μια κίτρινη για σκληρό τάκλιν). Το τέρμα που πέτυχε με άψογη κεφαλιά, ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Συγκέντρωσε το μεγάλο rating από την UEFA experts.

Εντινγκά: Πήρε την θέση του αρνητικού Βάις στο 56' και είχε πολύ καλή απόδοση στα σχεδόν 40 λεπτά που αγωνίστηκε στο "Εστάντιο Ντα Λουζ". Ανασταλτικά έκοψε πολλές φάσεις σε ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου μπροστά από τους Μανωλά και Σιόβα, κράτησε και έδωσε σωστά την μπάλα, πήγε με δύναμη στις μονομαχίες.

Γιαταμπαρέ: Αντικατέστησε τον Φουστέρ στο 69' και βοήθησε αρκετά την στιγμή που η Μπενφίκα προσπαθούσε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Έδωσε στήριγμα στον Σαλίνο αμυντικά, είχε σωστές αποφάσεις με την μπάλα στα πόδια του, κέρδισε φάουλ και ανάσες για τους συμπαίκτες του. Έδωσε "πνοή" στην δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού.

Μετζανί: Μπήκε στο ματς αντί του Ντομίνγκες στο 88' και έπαιξε ως αμυντικός μέσος στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τι γράφει η UEFA για Θρύλο και τον…σωτήρα της Μπενφίκα


Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, τα σχόλια είναι κολακευτικά για τον Θρύλο και τον...Καρντόζο, τον οποίο χαρακτηριζουν ως "σωτήρα" της Μπενφίκα, με το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1
Στο κείμενο της UEFA για το ματς, τονίζεται ότι "Η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός πάλεψαν για μια σκληρά κερδισμένη ισοπαλία σε μια μάχη στη Λισσαβόνα, η οποία αφήνει τις δύο πλευρές να διατηρούν ρεαλιστικές ελπίδες για μια θέση στη νοκ-άουτ φάση του Champions League".
Στο τέλος του κειμένου τονίζεται δε ότι "...ο αγώνας στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι αποφασιστικός και για τις δύο ομάδες."

«Ευχαριστούμε, Ρομπέρτο…»

Στο λάθος που έκανε ο Ρομπέρτο, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στην Μπενφίκα να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό, στάθηκε η A Bola, χωρίς όμως να αναφέρει το λάθος των διαιτητών για το κόρνερ των «αετών».

                       «Ευχαριστούμε, Ρομπέρτο…»
Στο λάθος που έκανε ο Ρομπέρτο, ύστερα από το κόρνερ που κέρδισε λανθασμένα η Μπενφίκα και κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) τον Ολυμπιακό, στέκεται η A Bola, δείχνοντας τις σχέσεις που έχουν οι Πορτογάλοι ακόμα με τον Ισπανό τερματοφύλακα.

«Σε ευχαριστούμε, Ρομπέρτο», είναι ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας και στο πρωτοσέλιδα συνεχίζει:

«Το λάθος του τερματοφύλακα βοήθησε να καλύψει την κακή εμφάνιση της Μπενφίκα. Η κακή έξοδος του Ισπανού έδωσε την δυνατότητα να ισοφαρίσει ο Καρντόσο στο 83’».

Παράλληλα, υπάρχει αναφορά στις δηλώσεις του Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος τόνισε: «Η ισοπαλία δεν ικανοποιεί, αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά».

Μαλλον τον Μαγιενκο επρεπε να εχουν βαλει για...Σωτηρα της Μπενφικα...!!!


Ρομπέρτο: «Δεν με επηρέασαν οι αποδοκιμασίες»

Ο Ρομπέρτο δεν έδειξε να ενοχλείται από τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μπενφίκα.

Ρομπέρτο: «Δεν με επηρέασαν οι αποδοκιμασίες»
Ο πορτογαλικός Τύπος… ευχαριστεί τον Ρομπέρτο για τη λάθος έξοδο που έκανε στο γκολ της ισοφάρισης της Μπενφίκα απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1). Όμως ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έδειξε να πτοείται ούτε από αυτό, αλλά ούτε και από τις αποδοκιμασίες από το κοινό της παλιάς του ομάδας.

«Ως τερματοφύλακας είμαι συνηθισμένος στις αποδοκιμασίες. Με αποδοκιμάζουν σε πολλά παιχνίδια, δεν διέφερε σε κάτι το σημερινό. Δεν επηρεάστηκα από αυτές», ανέφερε, ενώ για την επιστροφή του στο «Ντα Λουζ» είπε: «Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις σε ένα γήπεδο που αγωνιζόσουν παλιά». Για το μέλλον του: "Το μόνο που θέλω είναι να δουλεύω όπως τώρα, γιατί είναι το μόνο που πράγμα που με βοηθάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος στην Αθήνα, είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, όμως δεν ξέρω κάτι ακόμα σχετικά με το μέλλον μου. Καλύτερα να το συζητήσουμε αυτό στο τέλος της σεζόν".

 "Δεν γλιτώνουν στο Καραϊσκάκης(videos)



Δηλώσεις Ρομπέρτο (1) 

Δηλώσεις Ρομπέρτο (2)


Δηλώσεις Ρομπέρτο (3) 

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη

Ικανοποιημένος απόλυτα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα έμεινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού μετέφερε τα συγχαρητήριά του στην «ερυθρόλευκη» αποστολή και τόνισε πως περιμένει την πρόκριση στους «16».

Ο «ισχυρός» άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους παράγοντες του συλλόγου που βρίσκονταν στη Λισαβόνα. Ο κ. Μαρινάκης περιμένει κόσμο στην αναμέτρηση με τους «αετούς» στο «Καραϊσκάκης» στις 5 Νοεμβρίου.

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα.

Σας είχαμε ρωτήσει στη συνέντευξη Τύπου μετά την Άντερλεχτ τι τίτλο θα βάζατε και είχατε πει «όπως ποτέ». Τώρα ποιον τίτλο θα βάζατε με αυτό το ανύπαρκτο κόρνερ που δόθηκε στην Μπενφίκα;
«Μία ομάδα που προχωράει. Είμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι, κάθε μέρα όλο και πιο ενωμένοι. Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο μέρη του γηπέδου. Και με νερό στο γήπεδο και χωρίς».
Ο Μήτρογλου είναι ένας επιθετικός πέντε αστέρων. Πώς μπορείτε να εξηγήσετε την πρόοδο αυτού του παίκτη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
«Η εξέλιξη του Μήτρογλου έχει να κάνει με την εξέλιξη όλης της ομάδας καθημερινά, γιατί ο Μήτρογλου δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις όπως και όλοι οι παίκτες. Κάνουμε καλή δουλειά στο Ρέντη σε όλες τις προπονήσεις μας».
Πριν από το παιχνίδι είχατε πει ότι είναι καθοριστικό. Τώρα με την ισοπαλία που καταφέρατε, θα δώσετε την ίδια απάντηση;
«Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει το ματς, θα σκεφτόμασταν ότι έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας με την Μπενφίκα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μειώσω την αξία του αντιπάλου όπως της Μπενφίκα. Είμαστε ένα μικρό βηματάκι μπροστά. Εχουμε τέσσερις βαθμούς, είναι πολλοί αλλά δεν είναι αρκετοί».
Αξίζατε κάτι παραπάνω από έναν βαθμό; Και πώς είδατε την φάση του Ρομπέρτο;
«Σήμερα από το παιχνίδι πήραμε έναν βαθμό. Ίσως αξίζαμε τη νίκη και πιστεύω όλος ο κόσμος το είδε αυτό. Ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός στη θέση του. Ευτυχώς χρειάστηκε να δουλέψει λιγότερο από τις Βρυξέλλες. Όμως κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».
Αυτή ήταν η Μπενφίκα που περιμένατε ή την περιμένατε πιο δυνατή;
«Πιστεύω ότι αυτή είναι η Μπενφίκα που περίμενα. Όμως ο περισσότερος κόσμος δεν περίμενε αυτόν τον Ολυμπιακό να ανταγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Δυσκολέψαμε πολύ την Μπενφίκα. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας και η ομάδα μας έδειξε ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση».
Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε σήμερα. Θεωρείτε ότι βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και η πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα;
«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τι έχει πετύχει η Παρί. Είναι μία ομάδα που όλα αυτά τα παιχνίδια έχει παίξει, τα έχει κερδίσει. Είναι η καλύτερη του ομίλου. Όσο για την δεύτερη θέση, θα παλέψουμε εμείς γιατί είμαστε πολύ κοντά. Σίγουρα θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς και την Μπενφίκα».

Τα σχόλια των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα.

Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ
Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Είναι όμως κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και το γήπεδο που δεν μας βοήθησε, αλλά δεν παύει η ισοπαλία να είναι ένα καλό αποτέλεσμα».
Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα και αμέσως μετά θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και πάλι στο Champions League».
Νταβίντ Φουστέρ
«Η αλήθεια είναι πως πρέπει να συμβιβαστούμε με το 1-1. Αν μας έλεγαν πριν το ματς πως θα φύγουμε με ισοπαλία θα ήμασταν ικανοποιημένοι, αλλά βάσει του πως παίξαμε θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι, γνωρίζαμε τον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, παίζει ρόλο και η τύχη και δυστυχώς σήμερα δεν ήταν πολύ καλή μαζί μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είμαστε στο σωστό δρόμο, φαίνεται πως είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να συνεχίσουμε, είναι ζωτικής σημασίας για εμάς το επόμενο ματς εντός έδρας με την Μπενφίκα».

Ρομπέρτο Χιμένεθ
«Γιατί να είχα νευρικότητα; Πέρασε πολύς καιρός που ήμουν εδώ. Δεν υπήρχε λόγος να έχω άγχος. Πάντα νιώθω καλά όταν πηγαίνω σε γήπεδα όπου έπαιζα. Μου άρεσε που είδα παλιούς φίλους. Το 'Ντα Λουζ' είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα.
Ως τερματοφύλακας είμαι συνηθισμένος στις αποδοκιμασίες. Μπορεί να με αποδοκιμάζουν σε πολλά παιχνίδια. Δεν διέφερε σε κάτι το σημερινό. Δεν επηρεάστηκα από αυτές και απ' ότι μπορεί να ακούστηκε από την εξέδρα. Για μένα σίγουρα ήταν περισσότερο από ένα ματς.
Ήταν κάτι το ιδιαίτερο γιατί υπερασπιζόμουν κάποτε την εστία της Μπενφίκα. Όταν μπήκα στο γήπεδο ένιωσα πως είχα έναν αγώνα να δώσω και να παίξω καλά. Είναι λογικό να έχεις συναισθήματα για μία ομάδα που έχεις αγωνιστεί όμως όταν έχεις ματς τα ξεχνάς όλα.
Για τις διαμαρτυρίες μας στο γκολ; Νιώσαμε πως δεν ήταν μία σωστή απόφαση. Τίποτε παραπάνω. Όμως το να πάρει κανείς έναν πόντο εδώ είναι πολύ σημαντικό. Εμείς δεν έχουμε δουλέψει για να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ήταν και το καλύτερό μας να έχουμε παιχνίδι σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.
Για τον κόσμο ίσως και να είναι χειρότερα γιατί ήθελε να δει ενδεχομένως καλύτερη μπάλα. Εύχομαι στον κόουτς Ζόρζε Ζεσούς τα καλύτερα. Ξέρω πως μίλησε πολύ καλά για μένα. Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με όλους. Εύχομαι γενικά στην Μπενφίκα ό,τι καλύτερο για την φετινή αγωνιστική περίοδο».

Ζεσούς: «Δικαιούμασταν την ισοπαλία»

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 1-1 με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς.

Ζεσούς: «Δικαιούμασταν την ισοπαλία»
Σημαντικό θεωρεί το γεγονός ότι η ομάδα του απέφυγε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς.

«Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να κερδίζαμε το ματς αυτό. Έχει σημασία να κερδίζεις, αλλά είναι εξίσου σημαντικό όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς να μη χάνεις. Θεωρώ πως το 1-1 είναι δίκαιο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μάχη κόντρα στο αποτέλεσμα και τον κακό αγωνιστικό χώρο και δείξαμε πνευματική και σωματική δύναμη. Προσπαθήσαμε με βαθιές μπαλιές και στημένες φάσεις να φτάσουμε στο γκολ και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό στο τέλος. Παίξαμε ποδόσφαιρο που δεν είναι στο DNA μας λόγω των συνθηκών αλλά παρ’ όλα αυτά φτάσαμε στο 1-1. Δικαιούμασταν την ισοπαλία», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της πρόκρισης, είπε: «Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στον όμιλο. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε».

Για τα πολλά γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ομάδα του είπε: «Ταμεία κάνουμε στο τέλος. Σημασία έχει να σκοράρεις περισσότερα γκολ από όσα δέχεσαι. Ζητούμενο δεν είναι μόνο να μη δέχεσαι γκολ, αλλά και να πετυχαίνεις. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεχόμαστε περισσότερα γκολ από ό,τι συνήθως».

Λίμα: «Πάμε για τη νίκη στον Πειραιά»

Ο Λίμα έστρεψε αμέσως μετά το 1-1 της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι.

Λίμα: «Πάμε για τη νίκη στον Πειραιά»
Παραδέχτηκε πως η Μπενφίκα δεν στάθηκε στο ύψος της ο Λίμα και τόνισε την ανάγκη για την ομάδα του να κερδίσει στον άτυπο «επαναληπτικό» τον Ολυμπιακό.

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κρίθηκε στις μονομαχίες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός αμύνθηκε καλά και πέτυχε ένα γκολ που έκανε τη ζωή μας δύσκολη. Πρέπει να πάμε να νικήσουμε στον Πειραιά και θα πάμε να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Ελπίζουμε εκεί να βρεθούμε σε καλή μέρα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ της Μπενφίκα.
 

Πηραν φωτια τα social media για την πρωτη εμφανιση της φανελας με το λογοτυπο της UNISEF (pics)



Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε απέναντι στην Μπενφίκα για πρώτη φορά με τη φανέλα στην οποία βρίσκεται υπερήφανα πλέον το λογότυπο της unicef. Ο οργανισμός, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media, διέδωσε ακόμα περισσότερο τη συμφωνία και βέβαια τις ευχές πριν και τα συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα.
Αρχικά η unicef ευχήθηκε καλή επιτυχία πριν τον αγώνα μέσω twitter (ο λογαριασμός έχεις έχει πάνω από 2.200.000 followers), ενώ μετά τη λήξη σχολίασε για την "όμορφη φανέλα" στο facebook (η σελίδα αυτή έχει δεχτεί πάνω από 2.800.000 likes).
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που φοράει το λογότυπο της unicef για πρώτη φορά! Απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League", ήταν το tweet των ανθρώπων του οργανισμού πριν τη σέντρα του αγώνα, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, έγραψαν στο facebook:
  "Ωραία φανέλα! Η ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού φόρεσε το λογότυπό μας στη φανέλα για πρώτη φορά απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League.
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες στη φωτογραφία κρύβει την μπάλα και σκόραρε πρώτος στην ισοπαλία με 1-1"

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου