ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μακαρι να παιξω με τον ΟΦΗ

Μακαρι να παιξω με τον ΟΦΗ

25/10/2013

Δεν κρατιεται ο Τορες και με το δικιο του...ποιος θα κρατιοταν στην θεση του? Να βλεπεις την ομαδα να εχει αρχισει να ...δενει, να παρουσιαζει σιγα-σιγα αυτο που ολοι περιμενουμε και αυτος  να μην εχει ακομη πατησει χορταρι λογω του τραυματισμου του...

Υπομονη Μιγκελ,και εμεις θελουμε να σε απολαυσουμε με ανυπομονησια αλλα προεχει να εισαι γερος και δυνατος. 

Η ώρα που θα φορέσει τη φανέλα του Θρύλου σε κάποιο επίσημο ματς πλησιάζει για τον Μιγκέλ Τόρες. Ο Ισπανός αμυντικός ανυπομονεί να γίνει αυτό και το έγραψε και μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.
Θα ήθελε να το κάνει την προσεχή Κυριακή, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Κάτι που δείχνει και το μήνυμά του: «Μετά την ισοπαλία χθες για το Τσάμπιονς Λιγκ, έναν πολύπλοκο βαθμό που πήραμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα έμπειρη στο θεσμό, επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στο επόμενο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εδώ και αρκετές ημέρες προπονούμαι κανονικά και νιώθω αρκετά καλά. Το μόνο που ελπίζω είναι να είμαι στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας, ούτως ώστε να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και να μπορώ να αγωνιστώ υπερασπιζόμενος τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Νιώθω θαυμάσια από τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που μου δείχνετε όλοι σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου