ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Με το δεξί ο Θρυλος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με το δεξί ο Θρυλος στο Τσάμπιονς Λιγκ

23/10/2013
 Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον Β΄όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε στην Τσεχία της Οστράβα με 3-1 σετ.

Με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός
Δυναμικά μπήκε στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν νίκη στην Τσεχία με αντίπαλο την Οστράβα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, έκαμψαν τελικά την αντίσταση των Τσέχων κερδίζοντας τα τρία επόμενα με 25-22, 25-22 και 25-20.

Κανονικά αγωνίστηκε ο Γιορντάνοφ. Καταλυτικός ο ρόλος των Μαρούλη, Κοκκινάκη και Παπαδόπουλου.

Επόμενη αντίπαλος για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη η Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος: «Είμαστε χαρούμενοι που η επιστροφή ομάδας μας συνοδεύτηκε από μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παρότι αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, κυρίως κούρασης λόγω του ταξιδιού, τελικά ήρθαν πολλές βοήθειες από τα παιδιά του πάγκου και σε συνδυασμό με επανεμφάνιση του Μπόμπι, πήραμε μία σημαντική νίκη που βοηθάει εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ και στη ψυχολογία μας. Το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περίμενα. Η Οστράβα ήταν καλή στο μπλοκ αλλά αδύναμη στην υποδοχή, ωστόσο μετά από κάποιο σημείο προσαρμοστήκαμε πάνω στους παίκτες – κλειδιά της και σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση ήρθε η νίκη».

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ από την πλευρά του σημείωσε: «Είμαι καλά αν εξαιρέσουμε την κούραση. Σκεφτείτε ότι μία εβδομάδα πριν φορούσα μπότα στο πόδι και σήμερα έκανα άλματα. Είναι σημαντικό που πετύχαμε την 1η μας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να είμαστε υγιείς γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

*Το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Μπελγκόριε και την Νόλικο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στη Ρωσία.

Τα σετ: 25-22, 22-25, 22-25, 20-25

ΟΣΤΡΑΒΑ (Σμέκαλ): Ρέχακ 15π., Τσέσμανεκ 17, Χάνικ 3, Ζαχόρσκι 11, Μάουλερ 17, Σιρόκι 3 / Καστέλο (λ), Φορτ, Ντβόρακ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 8, Γιούρισιτς 4, Καλντέιρα 5, Γιορντάνοφ 25, Σμαραγδής 9, Κουρνέτας 1 / Στεφάνου (λ. - 69% υπ., 58% άριστες), Μαρούλης 5, Κοκκινάκης 6, Παπαδόπουλος 4, Σωτηριου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου