ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Champions League:Τα αποτελεσματα της πρωτης αγωνιστικης ημερας (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της πρωτης αγωνιστικης ημερας (videos)

23/10/2013



Μίλαν - Μπαρτσελόνα 1-1, Σέλτικ - Άγιαξ 2-1 (videos)

Μίλαν και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Σαν Σίρο", με σκόρερς τους Ρομπίνιο και Μέσι, ενώ η Σέλτικ νίκησε 2-1 τον Άγιαξ στην Σκωτία
Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα στο "Σαν Σίρο".
Ρομπίνιο και Μέσι πέτυχαν τα γκολ, ενώ η Σέλτικ πήρε τους πρώτους της βαθμούς, νικώντας με 2-1 τον Άγιαξ στην Γλασκώβη.

Μίλαν - Μπαρτσελόνα 1-1

Σκόρερς: 9' Ρομπίνιο / 23' Μέσι
Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Ο Κακά ήταν στην βασική ενδεκάδα της Μίλαν και στο 9ο λεπτό έκανε την ασίστ για να ανοίξει το σκορ για τους "ροσονέρι" ο Ρομπίνιο.
Ο σκόρερ έκλεψε την μπάλα από τον Χαβιέρ Μαστσεράνο, την έδωσε στον Κακά και αυτός του την επέστρεψε (έκαναν το "ένα-δύο" δηλαδή), με τον Ρομπίνιο να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Βίκτορ Βαλντές και να τον νικά με πλασέ για το 1-0.
Από κλέψιμο ήρθε και η απάντηση της Μπαρτσελόνα στο 23', με τον Ινιέστα να παίρνει την μπάλα στο κέντρο να βρίσκει τον Μέσι δεξιά έξω από την περιοχή και τον Αργεντινό να μπαίνει σε αυτήν, να κρατά την ισορροπία από το μαρκάρισμα του Κονστάν και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αμέλια για το 1-1.
ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μοντολίβο, Μουντάρι, Μπίρσα (80' Πόλι), Κακά (71' Εμάνιουελσον), Ρομπίνιο (64' Μπαλοτέλι).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Αλέξις Σάντσες (74' Φάμπρεγκας), Νεϊμάρ (81' Πέδρο), Μέσι.

Σέλτικ - Άγιαξ 2-1

Σκόρερς: 43' πέν. Φόρεστ, 54' Καγιάλ / 94' Σένε
Γήπεδο: "Σέλτικ Παρκ", Γλασκώβη
Διαιτητής: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία)
Ο Γιώργος Σαμαράς τροφοδότησε τον Τζέιμς Φόρεστ και αυτός κέρδισε πέναλτι από τον Στέφανο Ντένσβιλ, ο Φόρεστ ανέλαβε τη εκτέλεση και νίκησε τον Σίλεσεν από τα 11 βήματα, ανοίγοντας στο 43' το σκορ για την Σέλτικ.
Από προσπάθεια του Σαμαρά προήλθε και το δεύτερο γκολ, καθώς ο Έλληνας άσος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά και πάσα στην περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στον Καγιάλ μετά από κόντρα και μετά από το σουτ του Ισραηλινού και νέα κόντρα σε αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα του Σίλεσεν για το 2-0 στο 54'.
Με φοβερό σουτ του Σένε στο 94' ο Άγιαξ μείωσε για το τελικό 2-1, αλλά δεν είχε χρόνο για κάτι περισσότερο, με το σφύριγμα της λήξης να έρχεται αμέσως μετά την σέντρα.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Άμπροουζ, Λούστιγκ (77' Μπιτόν), Ισαγκίρε, Καγιάλ (71' Λέντλεϊ), Μουλγκρού, Φόρεστ, Σαμαράς, Στόουκς, Πούκι (91' Αμιντό Μπαλντέ).
ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν (80' Σένε), Φέλτμαν, Ντένσβιλ, Μπλιντ, Κρίστιαν Πόουλσεν (67' Μπόιλεσεν), Σερέρο, Σιμ ντε Γιόνγκ, Άντερσον, Φίσερ (74' Ντε Σα), Σίγκθορσον.
*κόκκινη 88' Μπιτόν

 

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 7 (6-1)
2. Μίλαν 5 (4-2)
3. Σέλτικ 3 (2-4)
4. Άγιαξ 1 (2-7)

Σκόρερς

5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Μίλαν - Μπαρτσελόνα 1-1




Σέλτικ - Άγιαξ 2-1

Πόρτο - Ζενίτ 0-1, Αούστρια - Ατλέτικο 0-3 (videos)

Η Ζενίτ με γκολ του Κερζακόβ στο 86' νίκησε την Πόρτο μέσα στο "Ντραγκάο", ενώ η Ατλέτικο διατήρησε το απόλυτο, νικώντας 3-0 την Αούστρια στην Βιέννη με δύο γκολ του Ντιέγκο Κόστα
Η Πόρτο έπαιζε με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό και τελικά η Ζενίτ την "λύγισε" με γκολ του Κερζακόβ στο 86', παίρνοντας το "διπλό" στο "Ντραγκάο" (0-1).
Η Ατλέτικο έκανε το "3 στα 3", καθώς νίκησε με 3-0 την Αούστρια στην Βιέννη, με τον Ντιέγκο Κόστα να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του στο Champions League.

Πόρτο - Ζενίτ 0-1

Σκόρερ: 86' Κερζακόβ
Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο
Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο "Ντραγκάο", όχι με γκολ, αλλά με... ιδιαίτερη αποβολή. Ο Μεξικανός, Έκτορ Ερέρα, πήρε κίτρινη κάρτα στο 5' για φάουλ στον Χουλκ, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ερέρα βγήκε από το τείχος νωρίτερα και πήρε δεύτερη κίτρινη, έτσι άφησε με 10 παίκτες την Πόρτο στο 6ο λεπτό!
Οι Πορτογάλοι "λύγισαν" στο 86', όταν ο Κερζακόβ άνοιξε το σκορ για την Ζενίτ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χουλκ.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Έκτορ Ερέρα, Λούτσο Γκονσάλες (87' Γκιλάς), Λικά (53' Σιλβέστρε Βαρέλα), Ζοζουέ (75' Ντεφούρ), Τζάκσον Μαρτίνες.
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανσάλντι, Νέτο, Λόμπαρτς, Σμολνίκοβ (81' Κρίσιτο), Σάτοβ, Φαϊζούλιν, Σιρόκοβ (73' Κερζακόβ), Αρσάβιν (65' Ζιριάνοβ), Ντάνι, Χουλκ.
*κόκκινη 6' Έκτορ Ερέρα

Αούστρια - Ατλέτικο 0-3

Σκόρερς: 8' Ραούλ Γκαρθία, 20' και 53' Ντιέγκο Κόστα
Γήπεδο: "Έρνστ Χάπελ Στάντιον", Βιέννη
Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
Η Ατλέτικο "καθάρισε" νωρίς το ματς στην Αυστρία, με τον Ραούλ Γκαρθία σε κενό τέρμα από ασίστ του Φιλίπε Λουίς να ανοίγει το σκορ στο 8' και τον Ντιέγκο Κόστα να κάνει το 0-2 στο 20', σκοράροντας στο ντεμπούτο του στο CL με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια.
Ο Ντιέγκο Κόστα, ο Βραζιλιάνος πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, σκόραρε για δεύτερη φορά στο 53', κάνοντας το 0-3 με κοντινό πλασέ από την ασίστ του Εμιλιάνο Ινσούα.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντερ, Ντίλαβερ, Ρόγκουλ, Όρτλεχνερ, Σούτνερ, Χόλαντ, Στάνκοβιτς (14' Κίναστ), Μάντερ, Ρόιερ (85' Λέοβατς), Γιουν (75' Σπιριντόνοβιτς), Χόζινερ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Αλντερβάιρελντ, Φιλίπε Λουίς (46' Εμιλιάνο Ινσούα), Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία (81' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά Τουράν, Κόκε, Ντιέγκο Κόστα (60' Κριστιάν Ροντρίγκες).

 

Βαθμολογία

1. Ατλέτικο 9 (8-2)
2. Ζενίτ 4 (2-3)
3. Πόρτο 3 (2-3)
4. Αούστρια Βιέννης 1 (0-4)

Σκόρερς


5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Αούστρια - Ατλέτικο 0-3




Πόρτο - Ζενίτ 0-1

Άρσεναλ - Ντόρτμουντ 1-2, Μαρσέιγ - Νάπολι 1-2 (videos)

Η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο με γκολ του Λεβαντόβσκι στο 83', ενώ και η Νάπολι πήρε "διπλό" στην Μασσαλία με το ίδιο σκορ
Μεγάλο "διπλό" για την Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε με 2-1 την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο, με τον Λεβαντόβσκι να λυτρώνει την Μπορούσια στο 83'.
Γερμανοί και Άγγλοι έχουν από 6 βαθμούς, όσους έφτασε και η Νάπολι, η οποία με το ίδιο σκορ επικράτησε της Μαρσέιγ μέσα στο "Βελοντρόμ".

Άρσεναλ - Ντόρτμουντ 1-2

Σκόρερς: 41' Ζιρού / 16' Μχιταριάν, 83' Λεβαντόβσκι
Γήπεδο: "Άσμπαρτον Γκρόουβ", Λονδίνο
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Με γκολ του Αρμένιου, Χένριχ Μχιταριάν, η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ και "πάγωσε" το Λονδίνο στο 16ο λεπτό.
Ο Ρόις έκλεψε την μπάλα από τον Ράμσεϊ έξω από την περιοχή των Άγγλων, έδωσε την μπάλα στον Λεβαντόβσκι και αυτός δίπλα στον Μχιταριάν που εκτέλεσε για το 0-1.
Η απάντηση για την Άρσεναλ ήρθε στο 41' με τον Ολιβιέ Ζιρού να κάνει το 1-1 σε κενό τέρμα, έπειτα από σέντρα του Σανιά και κακή συνεννόηση του Χούμελς με τον Βάιντενφελερ.
Στο 83' η Μπορούσια πήρε προβάδισμα για δεύτερη φορά, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να κάνει το 1-2 με σουτ στην κίνηση έπειτα από την σέντρα του Γκρόσκροϊτς από δεξιά.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (86' Μπέντνερ), Γουίλσιρ (58' Καθόρλα), Ροζίτσκι (89' Γκναμπρί), Μεσούτ Εζίλ, Ζιρού.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Γκρόσκροϊτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Νουρί Σαχίν, Μπλαστσικόβσκι (66' Ομπαμεγιάνγκ), Μχιταριάν (66' Χόφμαν), Ρόις (87' Παπασταθόπουλος), Λεβαντόβσκι.

Μαρσέιγ - Νάπολι 1-2

Σκόρερς: 86' Αντρέ Αγιού / 42' Καγιεχόν, 67' Ντουβάν Σαπάτα
Γήπεδο: "Βελοντρόμ", Μασσαλία
Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)
Από την μπαλιά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο Χοσέ Καγιεχόν έφυγε από αριστερά στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί αποφεύγοντας τον Φανί και... εκτέλεσε τον Μανταντά, ανοίγοντας το σκορ για τους Ιταλούς στην Μασσαλία.
Με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κολομβιανός επιθετικός, Ντουβάν Σαπάτα, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Νάπολι, κάνοντας στο 67' το 0-2.
Τα τελευταία λεπτά οι Γάλλοι απλά κατάφεραν να αγχώσουν τους Ιταλούς, καθώς ο Αντρέ Αγιού με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 86'.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί (53' Αμπντάλα), Ν'Κουλού, Ντιαβαρά, Μορέλ, Ρομαό, Μπενουά Σεϊρού, Βαλμπουενά, Παγέτ (71' Τοβέν), Αντρέ Αγιού, Ζινιάκ (77' Τζόρνταν Αγιού).
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζο, Φεντερίκο Φερνάντες, Αλμπιόλ, Αρμέρο, Μπεχράμι, Γκιοκχάν Ινλέρ, Χάμσικ (84' Ινσίνιε), Καγιεχόν, Μέρτενς (76' Μέστο), Ιγκουαΐν (58' Ντουβάν Σαπάτα).

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 6 (6-3)
2. Άρσεναλ 6 (5-3)
3. Νάπολι 6 (4-4)
4. Μαρσέιγ 0 (2-7)

Σκόρερς

5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Άρσεναλ - Ντόρτμουντ 1-2




Μαρσέιγ - Νάπολι 1-2

Σάλκε - Τσέλσι 0-3, Στεάουα - Βασιλεία 1-1(videos)

Η Τσέλσι με δύο γκολ του Τόρες νίκησε 3-0 την Σάλκε στην Γερμανία και αμφότερες έχουν από 6 βαθμούς, αλλά η Βασιλεία δεν κατάφερε να φτάσει τους ίδιους, καθώς άφησε δύο βαθμούς στο Βουκουρέστι
Η Τσέλσι πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έπιασε στην κορυφή την Σάλκε, καθώς επικράτησε με 3-0 μέσα στην Γερμανία.
Δύο γκολ πέτυχε ο Τόρες και ένα ο Αζάρ, ενώ η Βασιλεία έμεινε στο 1-1 με την Στεάουα στο Βουκουρέστι, με την ισοφάριση να έρχεται από τους Ρουμάνους στο 88', έτσι έχασε την ευκαιρία να φτάσει και αυτή στους 6 βαθμούς.

Σάλκε - Τσέλσι 0-3

Σκόρερς: 5' και 69' Τόρες, 87' Αζάρ
Γήπεδο: "Αρένα ΑουφΣάλκε", Γκέλζενκιρχεν
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Ιδανικό το ξεκίνημα για τους Άγγλους στο Γκέλζενκιρχεν, καθώς από την εκτέλεση κόρνερ του Εντέν Αζάρ ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Φερνάντο Τόρες πήρε νέα κεφαλιά στο δεύτερο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι.
Ο Τόρες "χτύπησε" ξανά στο 69', κάνοντας το 2-0 με πλασέ κενό τέρμα, αφού απέφυγε τον Χίλντεμπραντ, μετά την ασίστ του Οσκάρ, σε αντεπίθεση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Αζάρ.
Ο Εντέν Αζάρ σε αντεπίθεση από μπαλιά του Ραμίρες στο 87' δεν έδωσε πάσα στον Τόρες, τελείωσε ο ίδιος την φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Αόγκο, Τζερμέιν Τζόουνς (71' Κολάσινατς), Νόιστεντερ, Κλέμενς, Μάιερ (78' Γκορέτσκα), Ντράξλερ, ΚΠ Μπόατενγκ (71' Σαλάι).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Γκάρι Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ (83' Νταβίντ Λουίζ), Αζάρ (88' Ετο'ό), Σέρλε (72' Όμπι Μίκελ), Τόρες.

Στεάουα - Βασιλεία 1-1

Σκόρερς: 88' Λεάντρο Τατού / 48' Μαρσέλο Ντίας
Γήπεδο: "Αρένα Νατσιονάλα", Βουκουρέστι
Διαιτητής: Ματέι Γιουνγκ (Σλοβενία)
Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Παντελής Καπετάνος μπήκε στο ματς για την Στεάουα, αλλά η Βασιλεία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 48' με το καταπληκτικό πλασέ του Χιλιανού, Μαρσέλο Ντίας, έξω από την περιοχή.
Οι Ελβετοί τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν και δεύτερο "διπλό" μετά από αυτό στο Λονδίνο, καθώς ο Λεάντρο Τατού στο 88' έκανε το 1-1, χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό στην Στεάουα.
ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέβσκι, Σουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Μπουρτσεάνου, Πιντίλι (59' Φιλίπ), Στάνκιου (55' Λεάντρο Τατού), Αντριάν Πόπα, Τανάσε, Πιοβοκάρι (46' Καπετάνος).
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Βόζερ, Σερ, Ιβάνοφ, Σαφάρι (68' Τόλαντ Τζάκα), Σερί Ντι (87' Αζέτι), Μαρσέλο Ντίας, Φάμπιαν Φράι, Μαχάμεντ Σαλάχ, Στόκερ, Στρέλερ (74' Ελ Νερί).

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 6 (8-2)
2. Σάλκε 6 (4-3)
3. Βασιλεία 4 (3-3)
4. Στεάουα 1 (1-8)

Σκόρερς

5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Σάλκε - Τσέλσι 0-3




Στεάουα - Βασιλεία 1-1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου