ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Tι εκαναν οι αντιπαλοι του Θρυλου στο Champions League? (videos)

Tι εκαναν οι αντιπαλοι του Θρυλου στο Champions League? (videos)

21/10/2013


 
H Tεταρτη ειναι κοντα και ολοι ζουμε στο ξεφρενο ρυθμο του Champions League...o Oλυμπιακος φιλοξενειται στο σταδιο Νταλουζ απο την Μπενφικα που δεν ειναι και το φοβητρο του παρελθοντος αλλα που σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπονται οι ψαλαροτητες και τα λαθη απο πλευρας ερυθρολευκων...η Μπενφικα ειναι μια πολυ επικινδυνη ομαδα και πρεπει να σεβεσαι μια ομαδα με τοσες περγαμηνες χωρις ψστοσο να την φοβασαι...
Ας δουμε τι εκαναν συνολικα οι αντιπαλοι του Ολυμπιακου στο Champions League
ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ 4-0
«Καθάρισαν» Καβάνι και Zλάταν! (video)
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Έντισον Καβάνι και... γκολάρες στο επίκεντρο, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε άνετη νίκη με 4-0 επί της Μπαστιά στην 10η αγωνιστική τoυ Championnat.
Με δυο γρήγορα γκολ στο 10' και στο 13' ο «Ίμπρα» άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ ο Καβάνι στο 46' και στο 62' διαμόρφβσε το τελικό 4-0.
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ (67' Φαν ντερ Βιλ), Αλέξ, Μαρκίνιος, Ντιν, Ραμπιό, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Μενέζ (71' Μαξουέλ), Ονζεντά, Ιμπραχίμοβιτς (46' Καβάνι).
ΜΠΑΣΤΙΑ: Λαντρό, Σιονί, Μοντεστό, Χαρέκ, Παλμιερί, Καουζάκ, Μπουντεμπούζ, Ρομαρίκ, Κράσιτς (75' Ιλάν), Κχαζρί (83' Μαουλιντά), Τζάνι Μπρούνο (56' Κεσέρου).

Σινφάες-Μπενφίκα

Η Μπενφίκα με γκολ του Όλα Τζον νίκησε 1-0 την Σινφάες και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου Πορτογαλία. Με τα "δεύτερα" οι "αετοί" εν όψει Ολυμπιακού, πρόκριση και για Πόρτο
Τέσσερις μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Λισαβόνα η Μπενφίκα προκρίθηκε στον 4ο γύρο του πορτογαλικού κυπέλλου.
Επικράτησε με 1-0 της Σινφάες (3η κατηγορία), εκτός έδρας, χάρη σε γκολ του Ολλανδού, Όλα Τζον.

Ο Ζόρζε Ζεζούς χρησιμοποίησε τα "δεύτερα", ξεκουράζοντας τους βασικούς για το ματς Champions League, ενώ ντεμπούτο με την 1η ομάδα έκανε ο Αργεντινός στράικερ, Ροχέλιο Φούνες Μόρι (αποκτήθηκε από Ρίβερ Πλέιτ).
Για τους γηπεδούχους ξεκίνησε βασικός ο αδερφός του Μασάντο, Γκόμες, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 89', ενώ την πρόκριση πήρε και η Πόρτο, νικώντας επίσης με 1-0 την Τροφένσε στο "Ντραγκάο", με γκολ του Σιλβέστρε Βαρέλα στο 25'.
*στην photo οι Ροχέλιο Φούνες Μόρι και Όλα Τζον
Η σύνθεση της Μπενφίκα...
Όμπλακ, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Στέβεν Βιτόρια, Μπρούνο Κορτέζ, Λιντέλοφ, Ρούμπεν Αμορίμ, Ίβαν Καβαλέιρο, Όλα Τζον, Τζούριτσιτς (80' Μπερνάρντο Σίλβα), Φούνες Μόρι.

Σινφάες - Μπενφίκα 0-1

Σινφάες - Μπενφίκα 0-1  

Επέστρεψε στις νίκες η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ με τέρματα των Μίτροβιτς και Μπεμπά νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Μονς στο παιχνίδι που άνοιξε την 11η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.
Η αυλαία της 11ης αγωνιστική της Jupiler League έφερε και πάλι χαμόγελα στην Άντερλεχτ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας την Μονς με τέρματα των Μίτροβιτς (29') και Μπεμπά (45'), ανεβαίνοντας προσωρινά στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς.
Στην αντίπερα όχθη, η Μονς παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς.


Anderlecht back on track


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου