ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τα τελευταια εισητηρια-Οι 32 του Μουντιάλ 2014 (video)

Τα τελευταια εισητηρια-Οι 32 του Μουντιάλ 2014(video)

21/11/2013
 To 0-0 απέναντι στην Ιορδανία δεν ικανοποίησε τους 70.000 που γέμισαν το «Σεντενάριο», όμως το 5-0 στο Αμμάν έστειλε τη «σελέστε» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας σφραγίζοντας το τελευταίο εισιτήριο.

Αργά και... βασανιστικά (video)
Διαφορετική απ’ ότι την φαντάζονταν ήταν η φιέστα πρόκρισης της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η «σελέστε» έμεινε στο 0-0 με την Ιορδανία στο κατάμεστο «Σεντενάριο» και πήρε την πρόκρισή της χάρη στη νίκη της με σκορ 5-0 από τον πρώτο αγώνα.

Οι παίκτες του Ταμπάρεζ ήταν αρκετά φλύαροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τη μαζική άμυνα των Ιορδανών.

Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι έμειναν μπλοκαρισμένοι λόγω του ασφυκτικού πρέσινγκ του φιλοξενούμενων, που κινδύνεψαν να χάσουν την άτυπη ισοπαλία μόνο στις στημένες φάσεις. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι Ουρουγουανοί θα είναι η τελευταία ομάδα που «κλείνει» θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Νέα Ζηλανδία - Μεξικό 2-4

Το Μεξικό νίκησε με 4-2 την Νέα Ζηλανδία εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για το Μουντιάλ της Βραζιλίας
Μεξικό
Το παιχνίδι ουσιαστικά δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, αφού το Μεξικό είχε κερδίσει με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι την Νέα Ζηλανδία και βρισκόταν και με τα δυο πόδια στην Βραζιλία.
Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στον επαναληπτικό με το Μεξικό να κερδίζει στο Westpac Stadium με 4-2 την Ν. Ζηλανδία και να παίρνει και τυπικά την πρόκριση.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Περάλτα που πέτυχε και τα τρία τέρματα!
Στη συνέχεια η Νέα Ζηλανδία μείωσε σε 2-3 με τους Τζέιμς (80'), Φάλον (83'), όμως ο Πένα στο 86ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-4 για το Μεξικό.



Οι 32 του Μουντιάλ 2014

Δείτε τις 32 ομάδες του Μουντιάλ 2014 σε ένα προσχέδιο με την πιο πιθανή εκδοχή "στησίματος" των γκρουπ δυναμικότητας...
1ο γκρουπ2ο γκρουπ3ο γκρουπ4ο γκρουπ
ΒραζιλίαΗΠΑΓαλλίαΟλλανδία
ΙσπανίαΚόστα ΡίκαΧιλήΙταλία
ΓερμανίαΜεξικόΕκουαδόρΑγγλία
ΑργεντινήΟνδούραΑκτή ΕλεφαντοστούΠορτογαλία
ΚολομβίαΙαπωνίαΓκάναΕλλάδα
ΒέλγιοΙράνΑλγερίαΒοσνία/Ερζεγοβίνη
ΟυρουγουάηΝότιος ΚορέαΝιγηρίαΚροατία
ΕλβετίαΑυστραλίαΚαμερούνΡωσία

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου