ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ανακούφιση για Σιόβα

Ανακούφιση για Σιόβα

21/11/2013
 
 Ήπια κάκωση έδειξαν οι εξετάσεις στο δεξί γόνατο του Δημήτρη Σιόβα. Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του διεθνούς αμυντικού στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Κανένα άλλο πρόβλημα για Μίτσελ.
Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Σιόβα, που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής αμυντικός στο Metropolitan έδειξαν πως έχει υποστεί μία ήπια κάκωση (του έχει κάνει οίδημα) στο δεξιό γόνατο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και ήδη άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πιθανότερο είναι πως θα μείνει εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά πιθανώς να προλάβει το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Champions League την Τετάρτη.

Οι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους κάνοντας αποθεραπεία και δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης και σωστής αμυντικής λειτουργίας.

Η προετοιμασία για το προσεχές ματς πρωταθλήματος θα συνεχιστεί σημερα Πέμπτη στις 11:00.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου