ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα

20/11/2013
 Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα
 Για τρία οκτάλεπτα ο Ολυμπιακός έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην Κροατία, όμως η Γιουγκ ήταν απλώς… καλύτερη στο 11-9 της ευρωπαϊκής πρεμιέρας των «ερυθρόλευκων».

Παρότι είχε έναν καταπληκτικό Δεληγιάννη και τους Φουντούλη, Μάλιαρακ, Βλαχόπουλο να βάζουν μεγάλα σουτ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 11-9 από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έδειξε υπομονή στην επίθεση, ενώ στα μετόπισθεν ο Νίκος Δεληγιάννης είχε κατεβάσει ρολά. Η Γιουγκ έπαιζε μαν του μαν και οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου προσπαθούσαν να τροφοδοτούν τον φουνταριστό. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 1-2 με τέρματα του Μάλιαρακ και του Κολόμβου στον παίκτη παραπάνω.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η άμυνα του Ολυμπιακού είχε προβλήματα στα προσωπικά μαρκαρίσματα και το πλήρωσε δεχόμενος 6 γκολ στον παίκτη λιγότερο αλλά και στον αιφνιδιασμό, παρά τις συνεχόμενες αποκρούσεις του Νίκου Δεληγιάννη. Ο Μάλιαρακ και ο Φουντούλης κρατούσαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με μεγάλα σουτ που κατέληγαν στα δίχτυα.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο γκολ, μη μπορώντας να βρουν λύση στην επίθεση, μέχρι που ο Άγγελος Βλαχόπουλος μείωσε σε 8-7 με σουτ… χωρίστρα στον τερματοφύλακα. Η Γιουγκ έπαιζε υποδειγματική άμυνα, όμως ο Δελακάς έδωσε ανάσα στην ομάδα του μειώνοντας το σκορ σε 9-8 στον παίκτη παραπάνω, που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο του παιχνιδιού βρήκε τον Ολυμπιακό κουρασμένο, τη Γιουγκ να παίρνει τα σφυρίγματα και τον Γιάνοβιτς με καταπληκτική λόμπα να κάνει το 10-8 και ουσιαστικά να τελειώνει το παιχνίδι. Ο Κολόμβος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκλεισε το σκορ της αναμέτρησης στο 11-9.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Σχίζα, Δελακά και Μάλιαρακ να έχουν αποβληθεί με τρεις ποινές έκαστως, καθώς και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Βλάχο, να αποβάλλεται για διαμαρτυρία.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 4/ 10 στον παίκτη παραπάνω.

Από την άλλη, η περυσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, πέτυχε τέσσερα τέρματα σε δεκαπέντε προσπάθειες στον ίδιο τομέα.

Για τον Ολυμπιακό Φουντούλης, Μάλιαρακ και Κολόμβος πέτυχαν από δυο γκολ.

Για τους Κροάτες Μπόσκοβιτς και Γιάνοβιτς πέτυχαν από τρία ο καθένας.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 6-4,2-2,2-1.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου