ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πρεσβευτής της FIFA ο Καρεμπέ (video)

Πρεσβευτής της FIFA ο Καρεμπέ (video)

19/11/2013

Πρεσβευτής της FIFA ο Καρεμπέ (video)

Κριστιάν Καρεμπέ : Η ζωντανη διαφημιση του Θρυλου

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται στη βόρεια Αφρική προκειμένου να συμμετάσχει ως πρεσβευτής της FIFA στην περιοδεία του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, μια προσωπικότητα παγκοσμίου βεληνεκούς, βρίσκεται από την Κυριακή στην Τύνιδα όπου συμμετείχε στην παρουσίαση του τροπαίου και στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μετά την Τυνησία θα ακολουθήσουν ταξίδια στην Αλγερία και το Μαρόκο.
Μάλιστα στην έχει δημιουργηθεί και ειδικό αφιερωματικό video τεσσάρων περίπου λεπτών, με τον Καρεμπέ να μιλά για τις εμπειρίες του, την πηγή έμπνευσής του, τα παιδικά του όνειρα και τις αναμνήσεις του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η «στενή» σχέση του Γάλλου με το τρόπαιο της FIFA,.
Ο Καρεμπέ, ένας ποδοσφαιριστής που έζησε στην καριέρα του την ύψιστη τιμή να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο, φέρνοντας στο μυαλό τη νύχτα της 12ης Ιουλίου 1998 είπε:
«Όταν σήκωσα το κύπελλο... Ήταν τρελό... Δεν μπορούσα καν να σκεφτώ καθαρά. Ήταν τόσο πολλά συναισθήματα, τόσο πολύς κόσμος, τόσο μεγάλη η χαρά.
Για μένα το κύπελλο αυτό είναι μέρος της κληρονομιάς αυτού του πλανήτη. Νιώθω υπερήφανος που ταξιδεύω μαζί με το κύπελλο και προσπαθώ να δημιουργήσω δεσμούς με τον κόσμο.
Κάποιες φορές μπορεί να μη μιλάμε την ίδια γλώσσα, να μην έχουμε την ίδια κουλτούρα, αλλά το τρόπαιο δημιουργεί γέφυρες μεταξύ μας κι αυτό είναι εκπληκτικό».
Δείτε το video:

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου