ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

To"Γαλανόλευκο" Βουκουρέστι (videos)

To"Γαλανόλευκο" Βουκουρέστι (videos)

19/11/2013
Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες φίλαθλοι θα βρεθούν απόψε στο πλευρό της Εθνικής ομάδας στην αναμέτρηση με την Ρουμανία.
Την συμπαράσταση περισσότερων από 2.000 Ελλήνων φιλάθλων θα έχει απόψε η Εθνική μας ομάδα στην αναμέτρηση με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2014.
Το ψυχρό Βουκουρέστι έχει αρχίζει ήδη να ζεσταίνεται παίρνοντας το "γαλανόλευκο" χρώμα και θα γίνει ακόμη πιο αισθητό στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου.
Η ΕΠΟ εξάντλησε τα 1.700 εισιτήρια που παρέλαβε, ωστόσο Έλληνες που μένουν μόνιμα στην Ρουμανία και στις γύρω χώρες έχουν εξασφαλίσει ένα "μαγικό χαρτάκι" και θα συμπαρασταθούν στην Εθνική για να έρθει η πρόκριση.
 Από το περασμένο Σάββατο (16/11) ήδη βρίσκεται στο Βουκουρέστι ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής "Γαλανόλευκος Φάρος", ενώ συνεχώς καταφθάνουν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και Έλληνες από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως την Τρίπολη, την Κατερίνη και την Θεσσαλονίκη.
Εμψύχωσαν τους παίκτες
Οι Ρουμάνοι μάλιστα πήραν μια πρώτη γεύση από τους Έλληνες στη τελευταία προπόνηση της Δευτέρας (18/11) όταν και περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στην προπόνηση της Εθνικής εμψυχώνοντας τους παίκτες.




  Δεν θα πέφτει καρφίτσα
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, αυτά έχουν εξαντληθεί από τους Ρουμάνους από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησαν.
Το Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου θα είναι γεμάτο από 55.600 φιλάθλους με τους Ρουμάνους να ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με σημαιάκια ώστε να κάνουν την ανατροπή.

Δειτε τα videos

Έλληνες φίλαθλοι στην προπόνηση της Εθνικής

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου