ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Στην αποστολή ο Σλούκας - Δηλωσεις Πέτγουεϊ

Στην αποστολή ο Σλούκας - Δηλωσεις Πέτγουεϊ

18/11/2013

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με το Ρέθυμνο στην Κρήτη (18/11, 16:00) ακολούθησε τελικά και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των ερυθρολεύκων, χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη.
Με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, την Δευτέρα 18/11 στις 16:00 το απόγευμα.
Ο άσος των Πειραιωτών έχασε το παιχνίδι με την Ζιέλονα Γκόρα για την 5η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε στην κνήμη του δεξιού του ποδιού.

Αρχικά ο παίκτης ήταν να μην ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι της Basket League με αντίπαλο το Ρέθυμνο, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού γυμνάστηκε κανονικά δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι του και έτσι αποφασίστηκε να μπει κανονικά ο παίκτης στο αεροπλάνο προκειμένου να είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ματ Λοτζέσκι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με ράγισμα στα πλευρά, αλλά βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού και λίγες ώρες πριν το ματς με το Ρέθυμνο θα αποφασιστεί αν θα γίνει ένεση στον Αμερικανό, με σκοπό να μπει στο παρκέ εφόσον χρειαστεί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει 13 παίκτες στην διάθεση του και λογικά θα αφήσει εκτός 12άδας έναν εκ των Σλούκα ή Λοτζέσκι.

Πέτγουεϊ: "Ξεχωριστή στιγμή για μένα"

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο (18/11, 16:00), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του στην Κρήτη.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κρήτη το Ρέθυμνο, με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να μιλάει για το ματς με την ομάδα του Θανάση Γιαπλέ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του στην πόλη.



"Αυτή η επιστροφή είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για μένα γιατι έχουν περάσει μόλις λίγους μήνες απ' όταν ήμουν παίκτης του Ρεθύμνου", είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι θα είναι ωραία και θα έχω αγάπη και όχι γιουχαρίσματα (γέλια). Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί είναι καλή ομάδα αλλά και λόγω του στυλ παιχνιδιού τους. Ήμουν εκεί και ξέρω. Όλοι σουτάρουν, όλοι δημιουργούν και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου