ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Κανονικά το ντέρμπι

Κανονικά το ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/11) στην ΓΑΔΑ η τελευταία σύσκεψη για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το οποίο και θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε σχέση με τα γεγονότα του Νέου Ηρακλείου την Παρασκευή (1/11).
Η τελευταία σύσκεψη για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έγινε το πρωί του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ (2/11, 11:00) μεταξύ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, του παρατηρητή της λίγκας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων.
Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά τα γεγονότα στο Νέο Ηράκλειο την Παρασκευή (εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής), ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει η ΕΛ.ΑΣ την αναβολή του αγώνα υπό τον φόβο γενικότερων επεισοδίων στην Αθήνα και έλλειψη επαρκών δυνάμεων για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Εντέλει δεν κρίθηκε αναγκαία η αναβολή της αναμέτρησης, καθώς αποφασίστηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την τέλεση του ντέρμπι σε σχέση με τα γεγονότα του Νέου Ηρακλείου και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα δώσουν κανονικό το παρών στο ραντεβού τους, που είναι προγραμματισμένο για τος 19:30.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου