ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η 10η αγωνιστική της Basket League συνεχίζεται την Κυριακή

Η 10η αγωνιστική της Basket League συνεχίζεται την Κυριακή

Η 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ συνεχίζεται την Κυριακή (15/12) με τους αγώνες Ρέθυμνο-Ν.Κηφισιά και Πανελευσινιακός-Άρης. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων
Την Κυριακή (16/12) συνεχίζεται η Basket League ΟΠΑΠ με τους αγώνες ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τη Νέα Κηφισιά, καθώς και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Άρη.
Ο Άρης φιλοξενείται στο κλειστό της Γούβας από τον Πανελευσινιακό με στόχο να πετύχει την 3η του φετινή μακριά από την έδρα του.
 
 
Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα έχει στη διάθεση τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας στο έντερο. Ο προπονητής του Άρη δήλωσε για τον κυριακάτικο αγώνα ότι στόχος της ομάδας του είναι να βελτιώνεται συνεχώς.
Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Σκαραφίγκας ζήτησε πό τους παίκτες του, να αντέξουν στο ρυθμό του Άρη, ούτως ώστε να έχουν τύχη για νίκη.

Στην Κρήτη το Ρέθυμνο θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, παίζοντας κόντρα στη νεοφώτιστη Νέα Κηφισιά, καθώς την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε από τη Δράμα στις λεπτομέρειες.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσαρμόσει αναλόγως το ρυθμό του παιχνιδιού της.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου