ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μήτρογλου για τη… Χρυσή Μπάλα!

Ο Μήτρογλου για τη… Χρυσή Μπάλα!

18/12/2013
 Αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν εκφράσει την προτίμησή τους για το φετινό νικητή της Χρυσής Μπάλας. Ανάμεσα στις δηλώσεις που συγκέντρωσε η FIFA συγκαταλέγεται και αυτή του Κώστα Μήτρογλου!

Ο Μήτρογλου για τη… Χρυσή Μπάλα!

Η μάχη για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας έχει ξεκινήσει προ πολλού. Αρκετός κόσμος έχει πάρει θέση στο… τρίλημμα, ανάμεσα σε Φρανκ Ριμπερί, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ανάμεσα τους και μεγάλοι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η FIFA συγκέντρωσε μερικές απ’ αυτές, που περιλαμβάνουν τη γνώμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, του Μισέλ Πλατινί, του Ζεράρ Πικέ, αλλά και του Κώστα Μήτρογλου!

Ο στράικερ του Ολυμπιακού έχει κεντρίσει φέτος το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» και της Εθνικής.

Ο ίδιος όμως δεν θέλησε να… ξεχωρίσει κάποιον απ’ τους τρεις υποψήφιους , λέγοντας: «Είναι όλοι φοβεροί παίκτες, τεράστια ονόματα και κορυφαίοι αθλητές. Θεωρώ υπερβολικό να πρέπει να ξεχωρίσω έναν απ’ αυτούς. Είναι όλοι φανταστικοί παίκτες».

Την ίδια στάση έχει κρατήσει και ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος ανέφερε «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι είναι πολύ καλοί παίκτες, ενώ ο Ριμπερί έχει κερδίσει πολλά. Είναι φοβεροί παίκτες και θα είναι η δυσκολότερη βράβευση στην ιστορία του θεσμού».

Ξεκάθαρα υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ταχθεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα, λόγω των τραυματισμών που έχει υποστεί ο συμπατριώτης του, όπως και ο Ισπανός προθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι.

Ο Ζεράρ Πικέ από τη μεριά του εξέφρασε εντελώς διαφορετική άποψη, όταν τάχθηκε στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι: «Δεν μπορείς να τον ξεγράψεις ποτέ. Ψηφίζει αρκετός κόσμος για το βραβείο. Το έχει κερδίσει ήδη τέσσερις φορές και είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Θα γελάσω πολύ αν το κερδίσει».

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο μόνος που έχει μείνει… σιωπηλός είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ερωτηθείς στην εκδήλωση για το άνοιγμα του μουσίου του στην Μαδέιρα ανέφερε: «Αν έρθει η Χρυσή Μπάλα, έχω χώρο».

Από την άλλη, ο Φρανκ Ριμπερί έριξε την προσμονή στην… σύζυγό του, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, σε συνέντευξη που έδωσε στην γαλλική «L’Equipe»: «H σύζυγος μου έχει ήδη προετοιμάσει ένα χώρο πάνω απ’ το τζάκι στο σαλόνι. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι τόσο πολύ, όμως αυτή πραγματικά πιστεύει πως φέτος είναι η χρονιά μου».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου