ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Tα γκολ που οδηγησαν τον Θρυλο στους 16 του Champions League (video)

Tα γκολ που οδηγησαν τον Θρυλο στους 16 του Champions League (video)

17/12/2013

Tα 10 γκολ που οδηγησαν τον Θρυλο στους 16 του Champions League σε ένα βίντεο! Απολαύστε τα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο διαδίκτυο ένα βίντεο με όλα τα φετινά γκολ των Νταμπλούχων Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να σκοράρουν και στα έξι παιχνίδια τους στο τρίτο γκρουπ!

Το σόλο του Βάις στην πρεμιέρα με την Παρί Σεν-Ζερμέν, τα τρία "παστέλια" του Μήτρογλου στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ.

Η "ζωγραφιά" του Ντομίνγκες στη Λισαβόνα, η καρφωτή κεφαλιά του Μανωλά με την Μπενφίκα στο Φάληρο. Το δεύτερο γκολ του Μανωλά στο φετινό Champions League κόντρα στην Παρί και τα τρία τέρματα των Πειραιωτών εναντίον της Άντερλεχτ. Με τον Σαβιόλα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στο φινάλε και τον Ντομίνγκες να διαμορφώνει το τελικό 3-1 επί της Πρωταθλήτριας Βελγίου.

Και τα δέκα ερυθρόλευκα γκολ, σε ένα βίντεο! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε και συγκέντρωσε όλα τα τέρματα της φετινής διαδρομής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Και το ταξίδι συνεχίζεται...

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στις 16 καλύτερες της Ευρώπης και η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Απολαυστε το βιντεο με τα γκολ





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου