ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Super League:Γκολ και highlights(videos)

 Super League:Γκολ και highlights(videos)

Ενδιαφέροντα παιχνίδια με αρκετά γκολ περιελάμβανε η πρώτη ημέρα της 16ης αγωνιστικής, αφού σε 7 αναμετρήσεις σημειώθηκαν 23 γκολ.
Ξεχώρισε η "τεσσάρα" του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, το δύσκολο 3-2 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η ισοπαλία στο μίνι ντέρμπι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ. Όλοι οι υπόλοιποι γηπεδούχοι, πλην του Εργοτέλη που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, νίκησαν.

Απολαύστε σε videos ό,τι συνέβη στη Super League την Τετάρτη. Η αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού, η "τεσσάρα" του Παναθηναϊκού και η ισοπαλία στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ. Δείτε τα γκολ και τα highlights απ' όλους τους αγώνες.

Δείτε τα γκολ και τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις της Τετάρτης:

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

 
  Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-4

 
  Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

 
Ξάνθη - ΟΦΗ 2-1

 
  Πανθρακικός - ΑΕΛ Καλλονής 2-0

 
  Παναιτωλικός - Πλατανιάς 3-0



Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 2-2

 Σημερα η συνεχεια της εμβολιμης αγωνιστικης...

Aρης:Νίκη για να έχει «αύριο»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με την κατάσταση στα διοικητικά του συλλόγου να είναι μετέωρη.

Νίκη για να έχει «αύριο»
Ματς χωρίς αύριο θεωρείται το αποψινό του Άρη, αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η κατάσταση στα αποδυτήρια των «κιτρίνων» δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ύστερα από την παραίτηση της διοίκηση και την αποχώρηση του Ουντότζι, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τους άλλους παίκτες να παλεύουν για να πάρουν την πρώτη τους νίκης μέσα στην έδρα τους.

Ο Σέρβος προπονητής δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Καραγκούνη, Κύργια, Έλσνερ και Τσουμάνη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, με τους Τάτο και Οικονομόπουλο να είναι εσωτερικοί μέσοι. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σταυρόπουλος, Αγάνθο και Μανιάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουζάνης, Γκόλιας, Τσουκάνης, Σουνάς, Νταμαρλής, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης και Γιαννίτσης.

Προϊστορία

Μικρό προβάδισμα πήρε ο Αρης στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα, με το εντυπωσιακό περσινό 5-1. Οι Θεσσαλονικείς έχουν νίκες, ο Αστέρας δύο και υπάρχει μία ισοπαλία.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

14/04/13 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (7' Τριανταφυλλάκος, 29', 79' (πεν), 85' Τάτος, 46' Αγγελούδης - 59' Κάφα)
08/04/12 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (35' Ράγιος)
05/12/10 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (55' Νέτο)
12/12/09 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (11΄ Ουντότζι)
16/11/08 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (26' Κόκε - 13' Φιλομένο)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου