ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η "ερυθρόλευκη" Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η "ερυθρόλευκη" Χριστουγεννιάτικη γιορτή

20/12/2013 

Η
Ημέρα ιδιαίτερη για τον Θρύλο ήταν η Πέμπτη. Το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, εν συνεχεία υπήρξε ο 2ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και λίγο αργότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Θρύλου, έκανε το δικό του Χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού με την ανανέωση του συμβολαίου του Μήτρογλου. 

 Κι όπως μπορέσετε να διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό, το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από εορταστικό. Μια ακόμα απόδειξη πως ο Θρύλος είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια!

Και η ημέρα ολοκληρώθηκε το βραδάκι με την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή των νταμπλούχων Ελλάδας, που έγινε στο στο V’ammos ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς. Μια εκδήλωση και για μικρούς και για μεγάλους, για όλα τα στελέχη της «ερυθρόλευκης» οικογένειες.
Ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι μόνο ήταν εκεί.
 
 
 Οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Ρέντη. Όσοι καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για να προχωράει ο Ολυμπιακός μας, με στόχο την κορυφή!
 
Το V’ammos έχει ντυθεί γιορτινό και… παιδικό! Κάθε χρόνο άλλωστε, διαμορφώνεται ειδικός χώρος για τα μικρά παιδιά, προκειμένου να παίξουν και να γιορτάσουν αυτές τις άγιες ημέρες.
 

Με φόντο τον ΝΑΟ οι παίκτες του Θρύλου απόλαυσαν τις στιγμές χαλάρωσης, με τις οικογένειές τους, με τα παιδιά τους, λίγες ημέρες πριν από την τελευταία «μάχη» της σεζόν, απέναντι στον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη.
 
Τα χαμόγελα περίσσευαν, με τους «ερυθρόλευκους» να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, να ανταλλάσσουν ευχές και φυσικά να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο.
 
 



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου