ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Θελουν Ρομπέρτο και Κάμπελ, «στέλνουν» τον Μοντέρο της Μορέλια Μονάρκας(video)

Θελουν Ρομπέρτο και Κάμπελ, «στέλνουν» τον Μοντέρο της Μορέλια Μονάρκας(video)

15/12/2013
 Προσπάθεια να επεκτείνουν τους δανεισμούς του Ρομπέρτο και του Κάμπελ θα επιχειρήσουν στον Ολυμπιακό, την ώρα που στο Μεξικό «στέλνουν» τον Μοντέρο της Μορέλια Μονάρκας.

Προχωράει για δύο, γράφουν για έναν
Ο Τζέφερσον Μοντέρο.

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία της διοίκησης του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Ρομπέρτο Χιμένεθ και τον Τζόελ Κάμπελ στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για αυτό τον λόγο οι Πειραιώτες σκοπεύουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επεκτείνουν τους δανεισμούς των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα παρουσία τους.

Η περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη, αφού δεν ξέρει ακόμα αν θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις τον Κουρτουά που ανήκει στην Τσέλσι. Μέσα στην εβδομάδα άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους του 26χρονου γκολκίπερ για να δουν μήπως αγοράσουν μέρος των δικαιωμάτων του.

Όσον αφορά τώρα την αντίστοιχη υπόθεση του Κάμπελ, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο Ολυμπιακός να καταφέρει να αγοράσει τον Κοσταρικανό φορ, ο οποίος έχει πολύ καλή παρουσία με τους νταμπλούχους Ελλάδας στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ίσως και εντός της εβδομάδας υπάρξει επαφή με τον εκπρόσωπό του και τη διοίκηση της Άρσεναλ, στην οποία και ανήκει, για να μείνει και του χρόνου στο Λιμάνι.

Εν τω μεταξύ, στο Μεξικό υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός μαζί με την Κρουζ Αζούλ και την Λιλ έχουν έρθει σε επαφή με την Μορέλια Μονάρκας για την απόκτηση του ακραίου επιθετικού, Τζέφερσον Μοντέρο.

Ο 24χρονος παίκτης είναι 36 φορές διεθνής με το Εκουαδόρ, ενώ έχει πετύχει και 7 γκολ. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, όμως παίζει και στα δεξιά και ως δεύτερος επιθετικός.

Παρότι θεωρείται νεαρός ηλικιακά, έχει παίξει στην Ισπανία με τις φανέλες της Βιγιαρεάλ (9 συμμετοχές, 1 γκολ), της Λεβάντε (ως δανεικός 11 εμφανίσεις), της Μπέτις (παλί με τη μορφή δανεισμού 32 συμμετοχές, 1 γκολ) και από το 2012 είναι στον μεξικανικό σύλλογο (41 εμφανίσεις, 9 τέρματα).




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου