ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η μεγάλη Τετάρτη του Ερασιτέχνη

Η μεγάλη Τετάρτη του Ερασιτέχνη

Δύο αγώνες, δύο προκλήσεις. Οι ομάδες πόλο και βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αγωνίζονται την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις έδρες τους στις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης.
Η μεγάλη... Τετάρτη του Ολυμπιακού πλησιάζει και οι αθλητές των ομάδων του έχουν μεγάλη ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου.


Η ομάδα βόλεϊ υποδέχεται στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη την τσέχικη Οστράβα σ' αγώνα της 6ης και τελευταίας ημέρας του Cev Deniz Bank Champions League.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη μετά από τρία χρόνια επέστρεψαν στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και θέλουν δίπλα τον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να κερδίσουν τους Τσέχους και να συνεχίσουν στο Cev Cup.

Στο πόλο, η ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 21:45 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" την Πριμόριε Ριέκα με στόχο να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Champions League.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έχει παλέψει τα δυο πρώτα ματς με την Γιουγκ και την Προ Ρέκο αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη βαθμό και θέλει να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τους Κροάτες που έχουν πάρα πολύ καλό ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή, την ώρα που οι άλλοι σύλλογοι διαλύονται, έχει και τις δυο ανδρικές ομάδες του στο Champions League και θέλει την στήριξη όλων μας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου