ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ένας ξεχωριστός αγώνας αγάπης

Ένας ξεχωριστός αγώνας αγάπης 

 20/12/2013

Ένας ξεχωριστός αγώνας αγάπης (pics)

Το… ραντεβού ήταν στο ΝΑΟ. Οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού ενισχυμένοι με νέα πρόσωπα όπως ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πιέρ Ισά, αλλά και ο Γρηγόρης Γεωργάτος αντιμετώπισαν τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Θρύλου. Ο 2ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης που φέτος ήταν αφιερωμένος στο σωματείο Αργώ.
 
Σημασία δεν έχει ο αγώνας και το τελικό αποτέλεσμα, αν και η νίκη των «ερυθρόλευκων» Βετεράνων με 8-2 ήταν λογική και αναμενόμενη. Με τον Κριστιάν Καρεμπέ, μάλιστα, να ανοίγει το σκορ με μια εξαιρετική «λόμπα». Τα άλλα γκολ τους πέτυχαν οι Τσιαντάκης, Γεωργουδάκης (2), Σαββίδης, Κακλαμάνος, Βασιλειάδης και Ρούσος. Από την ομάδα των δημοσιογράφων, σκόραραν οι Ευαγγελάτος και Δαλαταριώφ.
 
Σειρά βραβεύσεων πριν τη σέντρα

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του αγώνα δεν ήταν το αγωνιστικό, αλλά το γεγονός ότι ήταν αφιερωμένος στο σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ». Παράλληλα έγιναν πολλές βραβεύσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων προς τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, αλλά και για τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Επίσης βραβεύτηκε και ο Μίτσελ με τον Γενικό Γραμματέα των Βετεράνων του Θρύλο, τον Αντώνη Γλύκα, να υπογραμμίζει πως μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία θα αποκλείσει ο Ολυμπιακός, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος την Ρεάλ Μαδρίτης.

 Θα υπάρξει και μια αναμέτρηση ανάμεσα στους Βετεράνους των δύο ομάδων και εκεί ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες, ένα ημίχρονο με την καθεμία. Ο Μίτσελ βραβεύτηκε και από τους ρεπόρτερ του Θρύλου.

Ξεχωριστές τιμητικές διακρίσεις

Τον αγώνα προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, ο οποίος μίλησε για τη σημασία της προσπάθειας, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρόεδρο του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον σύλλογο.
 
Τιμητική πλακέτα δόθηκε επιπλέον στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να την παραλαμβάνει, ενώ και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, με τους Βετεράνους να του παραδίδουν και μια φανέλα τερματοφύλακα με το όνομά του.
Σημειώνουμε ακόμα ότι εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός δόθηκαν δύο Κύπελλα, ένα στους Βετεράνους του Θρύλου κι ένα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και συμμετείχαν στον αγώνα. Οι τελευταίοι βράβευσαν και τους «ερυθρόλευκους» Βετεράνους.
 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Ασπρογέρακας, Πάντος, Ισά, Βαμβακούλας, Γεωργάτος, Καρεμπέ, Καρασσαβίδης, Πουρσανίδης, Τσιαντάκης, Κοκολάκης, Καλύκας (1η ενδεκάδα)
Μουκέας, Λάλας, Βαΐτσης, Κασδοβασίλης, Αγγελής, Καλτσάς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης, Κακλαμάνος, Καλογερόπουλος (2η ενδεκάδα)
Κοψαχείλης, Γαϊτανάρος, Χόρτσας, Σιδέρης, Τσάνης, Μπούζας, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Αρσένης, Ρούσσος, Κακλαμάνος (3η ενδεκάδα)
Επίσης αγωνίστηκαν οι Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Μαντάζης, Βασιλειάδης, Πολίτης, Αρζηνός, Βέλλιος. Παρόντες ήταν και οι Θεοδωρίδης, Δαρίβας, Ρωσίδης, Πολυχρονίου, Υφαντής, Ιωάννου, Γκαβέζος, Καραβίτης, Tσικιτζέλας, Κριμιτζάς, Αραβαντινός, Σωρώτος, Σταμάτης, Κελεσίδης, ενώ φροντιστές της ομάδας ήταν οι Τουλγέρογλου και Ρηγούτσος.
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Σιγανός, Βερβελές, Σαούλης, Καλλέργης, Γαβαλάς, Θειακός, Παγιωτέλης, Ζώρζος, Γεωργακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Δαλαταριώφ. Επίσης αγωνίστηκαν οι Νοικοκύρης, Ευαγγελάτος, Μαντινιώτης, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου, Σταματέλος, Αβραμίδης, Γρομητσάρης, Χριστοφιδέλλης. Προπονητής ήταν ο Γιάννης Λάβδας, ενώ στον πάγκο βρέθηκε και ο Γιώργος Πλέσσας.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου κι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, για άλλον έναν όμορφο αγώνα!
 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου