ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

To αλαλουμ των...βαζελο media που δεν ξερουν τι να γραψουν για τις φαπες και το -19 απο την κορυφη...

To αλαλουμ των...βαζελο media που δεν ξερουν τι να γραψουν για τις φαπες και το -19 απο την κορυφη...

15/12/2013

Εχουν παθει πλακα ακομα και οι βαζελοκαλαμαραδες τους και δεν ξερουν τι να γραψουν για την συνεχομενη καθοδο του βαζελα που ειναι και αυτοι συνενοχοι απεναντι στον πρασινο λαο του Παο...γιατι αυτοι ειναι οι...μεταφορεις των παπαρολογιων της εκαστοτε διοικησης και ειδικα της ανυπαρκτης τελευταιας του...Αλασκουζου που το μονο που ξερει ειναι να γραφει και να εκδιδει περιοδικα με τιτλο Παραγκα και Οραμα....και να στρεφεται εναντιον του Μαρινακη και του Ολυμπιακου γενικωτερα αντι να δει τι θα κανει να εξυγιανει το καφενειο του και να φτυσει επιτελους την αναλοιωτη καραμελα της παραγκας που εδω και χρονια τους μοιραζεουν ολες οι διοικησεις τους και αυτοι τις πιπιλανε χωρις σταματημο...εθιστηκαν πια, χωρις επιστροφη.
Λεμε και μεις να εκδοσουμε ανα εντυπο που θα το ονομασουμε ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ...
Τι να πει κανεις? σηκωσα τα χερια ψηλα στην περιπτωση σας, δεν γινεστε καλα...τα πιστευετε πραγματικα αυτα που σας γραφουν και τα καταπινετε αμασητα...
Ακομα και ο αντι-Ολυμπιακος ο Αναστασιου ταπαιξε και δεν μπορει να εξηγησει την κατασταση που συμβαινει...οι μονοι πιστοι στο καθηκον τουες? οι βαζελοκαλαμαραδες...που και παλι βλεπουν...παραγκα και οτι δεν δοθηκε πεναλτυ στον Ατζαγκουν δημοσιευοντας μια φωτο...
Αντι να γραψουν για το χαλι της ομαδας που δεν στεκεται στο γηπεδο και δεν μπορει να κερδισει τον Ατρομητο που κατα τα αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη ομαδα, αλλα αμα δεν νικας τον Ατρομητο...που πας ξεβρακωτος σταγγουρια?
Απο την αλλη βλεπεις τον Αναστασιου να λεει την αληθεια μην μπορωντας πλεον να την αποκρυψει...
Αλλα λενε οι οι βαζελοκαλαμαραδες αλλα ο κοουτς...χαιρετα μου τον πλατανο δηλαδη..η...ζησε Μαη μου να φας τριφυλι καλυτερα !!!


Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου...

Για το παιχνίδι με τον Ατρομητο: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά δεν κάναμε μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μοιρασμένο παιχνίδι, αλλά προηγηθήκαμε χάρη στην κλάση του Μπεργκ. Το παιχνίδι κυλούσε όπως το θέλαμε. Στο ημίχρονο τόνισα δύο πράγματα. Προσοχή στα στημένα και να ξεκινήσουμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Μετά από 20’’ στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τον Ατρόμητο στην περιοχή μας. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη για το 2-0 και μετά σε δύο στιγμές που χάσαμε την μπάλα στο κέντρο και δεν αντιδράσαμε σωστά και το δεύτερο το στημένο το οποίο κάθισα να το δω στην τηλεόραση γιατί έδινα οδηγίες στον Ατζαγκούν και δεν είχα εικόνα. Μας αιφνιδίασε αλλά πιστέψαμε ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Δημιουργήσαμε τις φάσεις αλλά λίγο η απειρία και ο εκνευρισμός δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ. Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί και να δείξουμε ότι στοχεύουμε ψηλά. Δεν είμαστε σταθεροί. Κάθε φορά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έχουμε κακά διαστήματα και κάποιες φορές κοστίζει.

Αν μπορούσα να δώσω μία απάντηση ή αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει απάντηση θα με βοηθούσε. Έχουμε αρκετά έμπειρους παίκτες στην ομάδα για να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα. Από τη στιγμή που είμαστε μπροστά 1-0 είναι απίστευτο πόσο εύκολο δεχόμαστε τα γκολ κι αυτό είναι κάτι που με εκνευρίζει πάρα πολύ. Εμείς για να βάλουμε ένα γκολ πρέπει να ματώσουμε και δίνουμε τόσο εύκολα γκολ. Το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Μερικές φορές για να νικάς πρέπει να σκέφτεσαι. Μας λείπει το καθαρό μυαλό, η ωριμότητα ίσως και ο ηγέτης. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε αν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις. Είναι ένα παιχνίδι που τελείωσε. Ο στόχος μας είναι το ματς της Τετάρτης. Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο για να κλείσουμε καλά τη χρονιά».
Για τα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός και μοιάζουν ίδια: «Για να λυθεί ένα πρόβλημα θα πρέπει όλοι να κάνουμε το αυτονόητο. Να βοηθήσουμε να μην δεχόμαστε γκολ. Έχουμε δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στο κέντρο της άμυνας. Έχουμε δοκιμάσει τους τερματοφύλακες. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτή την απάντηση ψάχνω κι εγώ. Αυτούς έχουμε, αυτοί είμαστε. Νομίζω είναι καθαρά θέμα αυτοσυγκέντρωσης και αποφασιστηκότητας να καθαρίσουμε τη φάση. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία δεν θα έχουμε πρόβλημα»
Για τον Μπεργκ και τον τραυματισμό του: «Η εκτίμηση είναι ότι δεν θα προλάβει κανένα από τα δύο επόμενα ματς, αλλά θα δούμε αύριο».
Για το αν πρέπει να αποκτηθεί ένας χαφ αντί για σέντερ φορ: «Θα είναι εύκολο να πούμε τι θέλουμε. Με το ρόστερ που έχουμε και με τους παίκτες που έχουμε,ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για μας είναι το παν η διάρκεια. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν έχουμε πρόβλημα στα χαφ».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους έμπειρους παίκτες: «Περιμένω πολλά περισσότερα γιατί ξέρω ότι μπορούν. Και οι ίδιοι το ξέρουν. Περιμένω περισσότερες πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους. Με προβληματίζει αλλά δεν λύνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Όσο υπάρχει ροή θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει επικοινωνία. Οι παίκτες μου λένε ότι μιλάνε. Είναι έλλειψη αποφασιστικότητας και αυτοσυγκέντρωση».

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΚΑΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΒΑΖΕΛΑ...

Για το αν θεωρεί ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία: «Ξέρετε δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Αυτό που ξέρω μετά από 15 αγώνες είναι ότι η διαιτησία δεν πρόκειται ποτέ να μας χαριστεί. Θα πρέπει να ματώσουμε για να πάρουμε οποιαδήποτε φάση. Δεν μπορεί να έχουμε με 60-40 κατοχή υπέρ μας τα διπλά φάουλ (20-10). Κάνουμε τα περισσότερα φάουλ στον πλανήτη. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε άλλους. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς και δεν περιμένουμε τίποτα. Αν ήταν πέναλτι ή όχι η φάση του Ατζαγκούν υπάρχουν άλλοι να κρίνουν, αλλά αμφιβάλλω αν αυτό είναι δικαιολογία. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο παιχνίδι και να τα βάλουμε με πολλούς. Δεν περιμένουμε χάρες, εμείς εδώ θα είμαστε για να παλέψουμε και να τους δείξουμε ότι κάνουν λάθος να υποτιμάνε αυτή την ομάδα».
Για το ποιος μάρκαρε τον Ιγκλέσιας στις στημένες φάσεις: «Στα μαρκαρίσματα τον είχε ο Σίλντενφελντ».
Για το πρόβλημα στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο: «Χωρίς τον Μπεργκ παίξαμε με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο με Καρέλη και Κλωναρίδη και η εικόνα μας ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική. Βάλαμε γκολ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε και τότε ένα τέταρτο κακό που ισοφαριστήκαμε. Σίγουρα είναι απώλεια ο Μπεργκ, αλλά έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη και στόχος μας είναι να νικήσουμε αυτοί που θα είμαστε. Κι αν χρειαστεί να μπουν πιτσιρικάδες θα μπούνε. Συνεχίζουμε».
Για το αν υπάρχει περισσότερο άγχος στη Λεωφόρο: «Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Ο στόχος μας είναι ανεξαρτήτως έδρας να παίζουμε το ίδιο».
Για το περίφημο τέταρτο με το «νεκρό» διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι κάτι που μας προβληματίζει πάρα πολύ και συμβαίνει κάθε φορά. Άλλες φορές το πληρώνουν άλλες όχι. Αν ήξερα ποια ήταν η απάντηση θα φρόντιζα να το λύσω άμεσα. Όταν ζητάς δύο πράγματα και δεν ξεκινάμε καλά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα είναι εύκολο να πω τι φταίει, αλλά είναι κάτι που δεν εξηγείται. Μακάρι να το λύσουμε σύντομα, δεν μπορώ να δώσω απάντηση, δεν το γνωρίζω εγώ ο ίδιος. Τους ρωτάω αλλά δεν ξέρουν τι φταίει».
Για τα στημένα που κερδίζει και δεν αξιοποιεί ο Παναθηναϊκός: «Σήμερα είχαμε πολύ καλά στημένα. Είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο από στημένα. Δεν έχουμε και τον παίκτη που θα εκτελέσει αποτελεσματικά. Δουλεύουμε αρκετά για να το βελτιώσουμε. Χρειάζεται αποφασιστικότητα για να κερδίσεις την μπάλα κι εγρήγορση. Περιμένουμε πρώτα να συμβεί κάτι και μετά να αντιδράσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από πριν και να μην συμβαίνει για να αντιδράσουμε».
Για το αν ευθύνονται περισσότερο οι αμυντικοί για τα δεχόμενα γκολ: «Δεν εστιάζω στους αμυντικούς. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Θα πρέπει να έχουμε όλοι εγρήγορση όταν κάνουμε άμυνα. Παραμένει για μας μάθημα, δεν το μαθαίνουμε. Είναι ίσως η έλλειψη επικοινωνίας και αποφασιστικότητας".
Για το αν ευθύνεται οι συνεχόμενες αλλαγες στο αμυντικό δίδυμο: "Θέλουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα στο σχήμα και στον τρόπο που παίζουμε. Σίγουρα θα έλυνε προβλήματα να έπαιζαν οι ίδιοι. Η ίδια τετράδα με την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε σήμερα αλλά χάσαμε. Φταίμε όλοι μας γιατί η αμυντική μας λειτουργία δεν είναι αυτή που πρέπει. Το έχουμε πει ότι δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο μέχρι την λήξη του αγώνα».

Η ΠΡΑΣΙΝΗ? ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ...


Γραφει για ανατριχιλες και παπαριες Μαριτσα μου, οτι και καλα οι οπαδοι μετα την νεα φαπα τραγουδουσαν , λαλαλα παο και δεν ειμαι καλα....και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Δεν μπορει σιγουρα σας ψεκαζει με κατι ο Αλαφουζος...λαλαλα παο και δεν ειμαι καλα? σιγουρα σας αντιπροσωπευει...δεν εισαστε καλα που ανεχοσαστε αυτην την κατασταση της κοροιδιας απο την διοικηση σας και τους βαζελοκαλαμαραδες σας να γραφουν και καλα ο μεγαλος κοσμος του παο και? το χαλι σας δεν συνεχιζεται? ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ -19 ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΟΧΙ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟΤΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΟΥΜΑΡΑ...Ταιδια κανατε και στο βολλευ..και τωρα? ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΑΣ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΠΕΣ...ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ...Σας φταει ο Κοκκαλης για το παρελθον ο Μαρινακης για το παρον αλλα και για το μελλον σας, γιατι οι φαπες σας θα συνεχιζονται και δεν ειναι πια μονο απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΕΕ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ...ΚΑΛΗ ΒΟΥΤΙΑ !!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου