ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Super League:Τα αποτελεσματα της 16ης αγωνιστικης (videos)

Super League:Τα αποτελεσματα της 16ης αγωνιστικης (videos)

20/12/2013

Πανιώνιος-Βέροια 2-1

Με δύο γκολ του Αραβίδη ο Πανιώνιος νίκησε την Βέροια με 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Μοιραίος ο τερματοφύλακας Καντιμοίρης για την ομάδα του. Δοκάρι ο Κολοβός για τους γηπεδούχους.
Με δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" επικρατώντας με 2-1 της Βέροιας στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για την 16η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο που είχε και δοκάρι με τον Κολοβό και έφτασε στους 20 βαθμούς.
Από την άλλη η Βέροια που προσπάθησε είχε μοιραίο το τερματοφύλακά της Γιώργο Καντιμοίρη, ο οποίος για 84' λεπτά ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και σε εκείνο το σημείο από λάθος υπολογισμό έδωσε το δικαίωμα στον Αραβίδη να σημειώσει το νικητήριο τέρμα.
Η "βασίλισσα του βορρά" παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Καιρός: Καλός
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Ανέστης, Ζαχαράκης (63' Παναγιωτούδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος (83' Λάζνικ), Κούρντι, Ντούνης (87' Παντίδος), Καμπάνταης, Κολοβός, Αραβίδης.
Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Όστοιτς, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Σιόντης (77' Βαργώνης), Σισοκό, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Παυλίδης (86' Μάνος), Μπεν.
Γκολ: Αραβίδης (22', 84', Πανιώνιος)-Μπεν (45', Βέροια)
Κίτρινες κάρτες: Καμπάνταης (45', Πανιώνιος), Αυλωνίτης (88', Πανιώνιος)-Σισοκό (26', Βέροια), Καλτσάς (59', Βέροια), Σιόντης (72', Βέροια), Μπεν (92', Βέροια)
Κόκκινη κάρτα: Σισοκό (78', Βέροια)

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή φάση στη Νέα Σμύρνη ήταν για την Βέροια στο 3ο λεπτό, όταν ο Σιόντης βρήκε ωραία τον Μπεν ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Ανέστη να είναι στην σωστή θέση και να διώχνει σε κόρνερ.
Η Βέροια συνέχισε να έχει καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και ένα σουτ πάλι από τον Μπεν στο 17' απομακρύνθηκε από το σώμα του Κούρντι.
Δύο λεπτά αργότερα (19') ο Σισοκό ήταν αυτός που δοκίμασε για την "βασίλισσα του βορρά" με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου να μπλοκάρει την μπάλα.
Ο Πανιώνιος που είχε λιγότερες τελικές φάσεις μέχρι εκείνο το σημείο και κόντρα στην ροή του αγώνα, κατάφερε έστω και από...σπόντα να ανοίξει το σκορ.
Στο 22' λοιπόν ο Αραβίδης έκανε την ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Γεωργιάδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

  Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους παίκτες του Πανιωνίου που άρχισαν να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 29' ο Κολοβός εκτέλεσε φάουλ με τον Καντιμοίρη να διώχνει την μπάλα.
Ο Κολοβός δοκίμασε το πόδι του και στο 36', αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε "όχι".
Στο 42' η Βέροια είχε μια καλή φάση, όταν από την κεφαλιά του Σιόντη η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καμπάνταης έκανε χέρι στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.

  Δοκάρι ο Κολοβός
Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 61ο λεπτό, όταν ο Κολοβός εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.
Δύο λεπτά αργότερα (64') πάλι ο Κολοβός έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ της Βέροιας να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 76' ο Κολοβός που ανέλαβε όλες τις εκτελέσεις φάουλ έξω από την περιοχή έκανε μια ακόμα με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Και ενώ ο Πανιώνιος πίεζε για δεύτερο γκολ, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Βέροια, καθώς στο 78' ο Σισοκό είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

  Στο 80' μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έσκασε στο χορτάρι ο Καμπάνταης έκανε την κεφαλιά από πολύ κοντά με τον Καντιμοίρη να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ το ίδιο έκανε και στο 82' στο σουτ του Αραβίδη.
Όμως στο 84' ο γκολκίπερ της Βέροιας που ήταν ο κορυφαίος μέχρι εκείνη την ώρα έκανε ένα τραγικό λάθος, καθώς του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια σε μια σέντρα και ο Αραβίδης το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 2-1 για τον Πανιώνιο.

MVP

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Έλληνας επιοθετικός με τα δύο τέρματα που σημείωσε έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο επί της Βέροιας.

Απογοήτευση

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα είναι ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ο 31χρονος γκολκίπερ της Βέροιας μέχρι το 84' είχε κεταβάσει "ρολά" και ήταν από τους κορυφαίους, αλλά το λάθος που έκανε στην έξοδό του στοίχισε κάτι καλό στην ομάδα του.

Τα στατιστικά

2 Γκολ  1
1 Ασίστ  0
15 Τελικές Προσπάθειες  8
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής  4
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής  3
2 Κεφαλιές  1
4 Αποκρούσεις  10
15 Επεμβάσεις  20
17 Κλεψίματα  14
21 Φάουλ  32
0 Οφσάιντ  1
7 Κόρνερ  6
45 Λάθη  40
7/27 Γεμίσματα  4/19


Tα goal και τα highlights της αναμετρησης

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Άρης και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με σκορ 1-1, με τον Αγκάνθο πριν ισοφαρίσει να χάνει πέναλτι στο 60'.
Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Αστέρας Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Αγκάνθο πριν ισοφαρίσει να έχασε πέναλτι στο 60'.
Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αφήσει ικανοποιημένο τον Άρη στη μάχη της παραμονής του βγάζοντας τον Α' γύρο του πρωταθλήματος χωρίς νίκη στην έδρα του.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Καιρός: Καλός
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Κύργιας, Τσουμάνης, Νταμαρλής (88΄ Κοτσαρίδης), Σουνάς (67΄ Ηρακλής), Τάτος, Σταυρόπουλος (72΄ Τσουκάνης), Μανιάς, Αγκάνθο
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Σέτι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (72΄ Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (64΄ Πολ), Ντε Μπλάσις (85΄ Χουάνμα), Μπαράλες.
Γκολ: Αγκάνθο (65', Άρης)-Σέτι (27', Αστέρας Τρίπολης)
Κίτρινες κάρτες: Κύργιας (77', Άρης)-Κοντοές (60', Αστέρας Τρίπολης), Πολ (73', Αστέρας Τρίπολης), Χουάνμα (85', Αστέρας Τρίπολης)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού αλλά ο Άρης είχε το πρώτο σουτ με τον Τάτο στο 8'. Η ομάδα της Αρκαδίας στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, ωστόσο ο Άρης είχε το σουτ του Έλσνερ στο 22' όπου μπλόκαρε ο Ερνάντεζ και στο 25' ο Μανιάς μετά τη σέντρα του Τσουμάνη δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.
Στο 2' όμως έγινε το 0-1 όταν μετά από κόρνερ του Ουσέρο ο Εντό πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σέτι την δεύτερη κερδίζοντας τον Διούδη.
Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Αστέρα Τρίπολης να είχε την τελευταία καλή στιγμή με το σουτ του Ντε Μπλάσις.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης μπήκε με στόχο να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αρχικά είχε το μακρινό σουτ του Σταυρόπουλου στο 50΄ για να μπλοκάρει ο Ερνάντεζ ενώ στο 51' ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ μετά το σουτ του Λούι.
Στο 57' ο Κύργιας έδιωξε σε κόρνερ από το σουτ του Ουσέρο μετά το λάθος του Τσουμάνη ενώ στο 59΄ ο Αγκάνθο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κοντοέ, μετά την πάσα του Μανιά αλλά ο Ισπανός δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το έκανε όμως με κεφαλιά στο 64' μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου από τα δεξιά.
Από εκεί και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου το παιχνίδι είχε από μία ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Την κεφαλιά του Μπαράλες από σέντρα του Κοντοέ για τον Αστέρα Τρίπολης στο 70' και στο 90' για τον Άρη με τον Μανιά να άργησε μπαίνοντας στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης να σουτάρει και ο Ερνάντεζ να του αποσπά την μπάλα.

MVP

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μπορεί να έχασε το πέναλτι στο 60΄ αλλά στο 64΄ με την εμπειρία του ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης σε ένα παιχνίδι όπου δεν σταμάτησε να προσπαθεί.

Απογοήτευση

Ο Δημήτρης Σουνάς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζήτησε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι αποτέλεσε και την πρώτη αλλαγή του Σέρβου τεχνικού.

Τα στατιστικά

1 Γκολ  1
1 Ασίστ  0
7 Τελικές Προσπάθειες  20
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής  6
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής  9
1 Κεφαλιές  5
7 Αποκρούσεις  4
19 Επεμβάσεις  15
39 Κλεψίματα  49
17 Φάουλ  28
3 Οφσάιντ  2
3 Κόρνερ  10
60 Λάθη  65
6/23 Γεμίσματα  11/34

Tα goal και τα highlights της αναμετρησης



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου