ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Με την ΑΕΚ οι γυναικες, με τον νικητή του Αραγκό-Νίζνι ο Ολυμπιακός

Με την ΑΕΚ οι γυναικες, με τον νικητή του Αραγκό-Νίζνι ο Ολυμπιακός

20/12/2013

Εξιλέωση με ΑΕΚ

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν το παιχνίδι του Σαββάτου (21:30) στο Ρέντη με την ΑΕΚ οι βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού.
Η ήττα από τα Βριλήσσια "πλήγωσε" τον εγωισμό τους και περιμένουν πως και πως την ΑΕΚ για να πάρουν μια "καθαρή" νίκη η οποία θα φέρει τον Ολυμπιακό πάλι στην κορυφή έχοντας κάνει το μεγάλο βήμα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.


Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη, που έχει μόλις μία ήττα στο Πρωτάθλημα της Α1, θέλει να εισέλθει στο 2014 σε θέση ισχύος και γι' αυτό όλοι περιμένουν τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη.

Στα Βριλήσσια αν και ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό παρών τα κορίτσια της ομάδας τον στεναχώρησαν, αφού δεν κέρδισαν και έτσι με την ΑΕΚ έχουν ένα ακόμη μεγάλο κίνητρο για να... πατήσουν γκάζι και να "διαλύσουν" την ΑΕΚ.

Υψηλό εμπόδιο για τον Θρύλο

Το νικητή του Αραγκό ντε Σετ (Γαλλία) - Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Challenge Round του CEV Cup.
Υψηλά εμπόδια μπήκαν στο δρόμο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά τους να βρεθούν στα ημιτελικά του CEV Cup.


Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από το Champions League, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αραγκό ντε Σετ (Γαλλία) - Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία), δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, με τους Ρώσους ειδικά να διαθέτουν ένα αρκετά έμπειρο ρόστερ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που προκριθεί επί της γερμανικής TV Μπουλ, θα βρει στο δρόμο του την Παρί, η οποία αγωνιζόταν στο Champions League και είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες του Challenge Round αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 4-6 και στις 11-13 Φεβρουαρίου.

Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

"Ρωσσικό ή γαλλικό εμπόδιο θα "συναντήσει" στο δρόμο της στο Challenge Round του Cev Cup η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Cev στο Λουξεμβούργο έβγαλε ως αντίπαλο της ομάδας μας την νικήτρια του ζευγαριού Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία) - Αραγκό ντε Σετ (Γαλλία). Οι αγώνες του Ολυμπιακού θα διεξαχθούν από τις 3-5/2/2014 (εκτός έδρας) και 12-14/2/2014 (Ρέντη). Οι αγώνες από τους οποίους θα προκύψει ο αντίπαλος μας είναι προγραμματισμένοι για τις 15 και 22/1".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου