ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Nεο ρεκόρ καλές γιορτές και…του χρονου πιο ψηλα

Nεο ρεκόρ καλές γιορτές και…του χρονου πιο ψηλα

21/12/2013
 
 Με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη και σημειώνοντας τρία νέα ρεκόρ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2013 ο Ολυμπιακός.

Πολλά είναι τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να φτάσουν απόψε στο «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών μέσα στη Ριζούπολη (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες «τρέχουν» το καλύτερο φετινό σερί τους, παραμένοντας αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» είναι σημαντική, εκτός από τη διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τον ΠΑΟΚ, για να πετύχουν τρία ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι για 29 αγώνες μακριά από την έδρα τους, έχοντας ισοφαρίσει την επίδοση της διετίας 1972/74, και αν δεν ηττηθούν από την ομάδα του Λόρι Σάντσες, τότε πρόκειται για την καλύτερη επίδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 30 ματς χωρίς ήττα!

Παράλληλα, εφόσον κερδίσουν τον Απόλλωνα, τότε η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει τουλάχιστον στο +10 και θα καταρρίψουν εκείνη που είχε ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1994/95, με το +9 από τον δεύτερο -τότε- ΟΦΗ.

Επίσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν καταφέρει να κάνουν το καλύτερο σερί από το ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος, έχοντας αυτή τη στιγμή 15 νίκες και μία ισοπαλία. Ήδη έχουν ισοφαρίσει την επίδοση του Παναθηναϊκού της σεζόν 1962/63. Την ίδια στιγμή, θα έχουν καταφέρει να κάνουν τον καλύτερο πρώτο γύρο που έχει κάνει ποτέ ομάδα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ τόνισε: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, να φύγουμε χαμογελαστοί για τις γιορτές. Και είναι και τα ρεκόρ. Εχουμε την ευκαιρία και πρέπει να τα σπάσουμε».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θεωρεί πιο φορμαρισμένους μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Τόρες.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Μασάντο, αν και ο πρώτος έχει ανάγκη από ξεκούραση και είναι για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μανιάτης. Στην επίθεση «βασικοί» θα πρέπει να θεωρούνται ο Σαβιόλα και ο Ολαϊτάν, ενώ στα άκρα θα παίξουν ο Κάμπελ και ένας εκ των Φουστέρ ή Βάις.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου και Σέποβιτς, με έναν να μένει εκτός πάγκου πριν τον αγώνα.

Προϊστορία

Από το 1986 έχει να νικήσει ο Απόλλων τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη! Σε 37 αγώνες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 28 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου