ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Μήτρογλου μέχρι το 2017 στο μεγαλο λιμανι- Xαμος στα διεθνη media (pics+video)

Μήτρογλου μέχρι το 2017 στο μεγαλο λιμανι Xαμος στα διεθνη media (pics+video)

Ένα πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο για την Ολυμπιακή οικογένεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, με ένα χρυσό συμβόλαιο στον Έλληνα επιθετικό.


Σε ένα διάστημα όπου ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στον κορυφαίο γκολτζή των ελληνικών γηπέδων. Η προηγούμενη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2016 (σ.σ. μόλις τον περασμένο Γενάρη είχε γίνει η τελευταία ανανέωση με αύξηση των οικονομικών αποδοχών του παίκτη), αλλά το συμβόλαιο των δύο πλευρών ανανεώθηκε για μία ακόμα σεζόν. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017".

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΗΤΡΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ!

Η είδηση, όμως, είναι πως ο Ολυμπιακός "χρύσωσε" τον 25άχρονο σκόρερ ολκής, με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 1.300.000 ευρώ ετησίως, σχεδόν τα διπλάσια από όσα εισέπραττε μετά την τελευταία ανανέωση τον Ιανουάριο του 013. Επίσης, δεν υπάρχει πια ρήτρα αποδέσμευσης και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ δεν υφίστανται πια. Αν έρθει πρόταση, αν, αν, αν... Ο Ολυμπιακός θα συζητήσει από τη βάση που θέλει. Αλλά με τις δηλώσεις που θα διαβάσετε παρακάτω του Μήτρογλου, ο Κώστας δεν σκοπεύει άμεσα να αποχωρήσει! Ολυμπιακός και Μήτρογλου συνδέονται με σχέση εμπιστοσύνης και όχι με ρήτρες και χαρτιά! Και ο Κώστας είναι πανευτυχής που επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός αναγνώρισε τη συμβολή του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως "... με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μία σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί". Επίσης, πρόσθεσε πως "...ανανέωσα το συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς μου", ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη "... που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν".

"Ανανέωσα με την ομάδα της καρδιάς μου!"

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε: "Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.

Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ!".
 Xαμος στα διεθνη media  για τον πιστολερο του Θρυλου

Το όνομά του ήταν από τα περισσότερα αναγνωρίσιμα τους τελευταίους μήνες στα διεθνή ΜΜΕ. Ό,τι είχε κάνει ο Κώστας Μήτρογλου με τον Θρύλο αποτελούσε μεγάλο θέμα και οι αναφορές στον «πιστολέρο», σε πολλές χώρες, ήταν συνεχόμενες και εκτενείς!

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ που ανέφερε ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα σέντερ φορ αποτέλεσε μέγα θέμα. Μεγάλη αναφορά υπήρξε και στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ που είχε τίτλο: «Ο Μήτρογλου και η νέα δέσμευσή του με τον Ολυμπιακό», ενώ υπάρχουν και οι δηλώσεις του 25χρονου επιθετικού, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Θρύλο.
 
Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα «Equipe» και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης σχολίασε το θέμα με τον τίτλο: «Επεκτάθηκε ο Μήτρογλου»,
 
 ενώ θέμα υπήρξε και στην πορτογαλική «Abola» όπου σημειώνεται ότι ο «πιστολέρο» ανανέωσε το συμβόλαιό του έως και το 2017.

Το «Eurosport» στέκεται περισσότερο στο γεγονός ότι το νέο συμβόλαιο του φορ του Θρύλου δεν έχει μέσα ρήτρα, σημειώνοντας πως αν θελήσουν κάποιες αγγλικές ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ να κινηθούν για να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να βάλουν ένα πολύ μεγάλο ποσό στο τραπέζι, για να μπουν σε διαδικασία συζήτησης με τον Ολυμπιακό.
 
Όσο αφορά το ιταλικό «Sportal» τονίζει ότι ο Ολυμπιακός κρατάει στο δυναμικό του τον Μήτρογλου για αρκετά χρόνια ακόμα, χωρίς πλέον να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του 25χρονου επιθετικού.
 
H βελγική ιστοσελίδα «Walfoot» σημειώνει ότι ο «πιστολέρο» ανανέωσε το συμβόλαιό του, τονίζοντας πως ήταν εκείνος που διέλυσε την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, ενώ παράλληλα οδήγησε στη συνέχεια την Ελλάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
 
Τέλος, η ισπανική ιστοσελίδα «Fichajes.com» σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Μήτρογλου, όπως επιθυμούσαν και οι δύο. Επιπλέον, υπάρχει και ένα βίντεο με γκολ του «πιστολέρο» την φετινή σεζόν

 
Δειτε σε βιντεο το χρυσο πιστολι του Θρυλου

Kostantinos Mitroglou - Goals, Skills & Assists... από Pireotis7

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου