ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Παράπονα για τον Στυλιάρα,δηλωσεις Θεοδωριδη

Παράπονα για τον Στυλιάρα,δηλωσεις Θεοδωριδη

13/01/2014
 
 Παράπονα για τον Στυλιάρα
 Κάποιες από τις αποφάσεις του Στυλιάρα προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.


Κάποιες από τις αποφάσεις του Στυλιάρα προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Αυτοί εξέφρασαν τα παράπονά τους γιατί ο διαιτητής του αγώνα δεν κράτησε περισσότερες καθυστερήσεις στο πρώτο 45λεπτό καθώς η διακοπή ήταν περισσότερα από τρία λεπτά.

Την ίδια στιγμή θεωρούν ότι στη φάση του 54ου λεπτού ο Ολαϊτάν δεν ήταν σε θέση οφ-σάιντ που υπέδειξε ο διαιτητής.

Παράπονα από τον Θεοδωρίδη

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Σάββας Θεοδώριδης μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Παράπονα από τον ΘεοδωρίδηΈντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Σάββας Θεοδώριδης μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

«Οι φίλαθλοι είδαν σήμερα τι συνέβη. Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, πέντε από τους παίκτες μου βαστάνε τα πόδια τους. Υπήρχαν καθυστερήσεις δεκάλεπτες στο πρώτο ημίχρονο και δόθηκαν τρία λεπτά, μάλλον είχε χαλάσει το χρονόμετρο κάποιου», ήταν τα πρώτα λόγια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

«Πρέπει συνολικά να μην παίχτηκε ποδόσφαιρο για 15 περίπου λεπτά. Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μην εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανονισμούς και να προστατεύει την ακεραιότητα των παικτών. Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τους παίκτες και εκπροσωπούμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Παίζουν καθαρά τα παιδιά και τώρα όλοι μέσα βαστάνε τα πόδια τους. Εύχομαι να βάλουν μυαλό οι άρχοντες των αγώνων και να σφυράνε το κάθε σφύριγμα και προπαντώς τα εσκεμμένα χτυπήματα».

Τέλος ο κ.Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στη φάση του 54ου λεπτου…
«Η φάση του Ολαϊτάν που φεύγει μόνος του και σηκώνεται οφσάιντ διαμορφώνει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ελληνική διαιτησία έστω και με αυτά τα σφάλματα. Σε ατμόσφαιρες όπως η σημερινή που δεν την έχω συναντήσει ούτε στην Τούμπα, πρέπει να μην φοβούνται και να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν. Όταν βλέπουν εσκεμμένα χτυπήματα να εφαρμόζουν τους κανονισμούς», κατέληξε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου