ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ ο Μουν

Ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ ο Μουν

Ο Ολυμπιακός ασφάλισε την δεύτερη θέση με τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και την επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ θα κάνει ο Μουν.
Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ουσιαστικά ασφάλισε την δεύτερη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έμπαινε σε... μπελάδες.
Την επόμενη αγωνιστική (Δευτέρα 20 Ιανουαρίου) οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο ΟΑΚΑ ώστε να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Με "διπλό", πέρα ότι θα τονωθεί το ηθικό τους, θα αυξήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην regular season, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι πράσινοι να κάνουν ένα ακόμη... στραβοπάτημα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο έμπειρος Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, Τζαμάριο Μουν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του TOP-16 και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο τουλάχιστον προσωρινός αντικαταστάτης του τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ (ταλαιπωρείται με κήλη), λοιπόν, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα μπαίνοντας κατευθείαν στα... βαθιά, δίνοντας το "παρών" στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα, λαμβάνοντας μέρος στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζαμάριο Μουν βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και τα μέλη του Ολυμπιακού προσπαθούν να τον βοηθήσουν ώστε να εξοικειωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην λειτουργία της ομάδας, αφομοιώνοντας τα συστήματα και τις τακτικές, καταλαβαίνοντας τον ρόλο του μέσα στο σύνολο. Δεν είναι εύκολο και θέλει χρόνο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου