ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Καλύτερο γκολ του μήνα του Σάμαρη (video)

Καλύτερο γκολ του μήνα του Σάμαρη (video)

13/01/2014
 Το γκολ του Ανδρέα Σάμαρη στη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Αθηνών επέλεξαν οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Καλύτερο γκολ του μήνα του Σάμαρη
Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη (5-0) που πέτυχε ο Ανδρέας Σάμαρης στον τελευταίο αγώνα για το 2013 ψηφίστηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών ως το καλύτερο για τον μήνα Δεκέμβριο, έπειτα από σχετική ψηφοφορία στο επίσημο σάιτ των Πειραιωτών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Το Olympiacos.org με την βοήθεια του κόσμου αναδεικνύει κάθε μήνα το ωραιότερο ερυθρόλευκο γκολ που έχει σημειωθεί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το μήνα Δεκέμβριο, όπως κάθε μήνα, οι επιλογές ήταν πολλές!

Οι αγώνες με Εργοτέλη, Άντερλεχτ, Άρη και Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτοί που οι ποδοσφαιριστές μας σημείωσαν τα πέντε καλύτερα γκολ.

Η δική σας ψήφο όμως ήταν αυτή που ξεχώρισε το γκολ του Ανδρέα Σάμαρη στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης!

Το γκολ του Έλληνα μέσου μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεζ ήταν το τρίτο από τα συνολικά πέντε που σημείωσε η ομάδα μας στον αγώνα που "έκλεισε" την αγωνιστική δράση για το 2013.

Στην τελική ψηφοφορία υπήρχε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος με το γκολ του Σάμαρη να έρχεται πρώτο με 38% και το γκολ του Χαβιέρ Σαβιόλα απέναντι στην Άντερλεχτ δεύτερο με 35%.

Τρίτο ακολούθησε ξανά του Αργεντινού επιθετικού αυτό απέναντι στον Απόλλων με 14% και στις δύο τελευταίες θέσεις τα γκολ των Βάις και Κάμπελ απέναντι σε Άρη και Εργοτέλη αντίστοιχα.

inner

Δείτε το σχετικό βίντεο 




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου