ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ερυθρολευκο Σαββατο

Ερυθρολευκο Σαββατο

 17/01/2014

Γεμάτο Ολυμπιακό είναι το Σάββατο που έρχεται, καθώς ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία «ερυθρόλευκα» παιχνίδια διεξάγονται αύριο.
Η αρχή γίνεται στις 3.30 το μεσημέρι, στο κλειστό του Ρέντη, με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, να υποδέχεται τους Ίωνες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας προέρχονται από το άνετο 3-0 επί του Ρεθύμνου και θέλουν ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα τις διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας (έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ).
Λίγο αργότερα και λίγο πιο δίπλα, στις 5.15 το απόγευμα, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η ποδοσφαιρική ομάδα του Θρύλου, υποδέχεται τον Λεβαδειακό, για την 20η αγωνιστική της Σούπερλιγκας. Μετά την «λευκή» ισοπαλία του Περιστερίου, απέναντι στον Ατρόμητο, το συγκρότημα του Μίτσελ θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, συνδυάζοντας γκολ και θέαμα απέναντι στην ομάδα της Λειβαδιάς.
Τέλος, το «ερυθρόλευκο» Σάββατο ολοκληρώνεται εκεί που ξεκίνησε. Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, στο μεγάλο ντέρμπι της 12+1 αγωνιστικής της Volleyleague. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας πόντος, καθώς η Σύρος βρίσκεται στην 2η θέση με 28 πόντους και ο Ολυμπιακός στην 3η με 27, με τον νικητή να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου. Μην ξεχνάμε πως οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου σε μερικές ημέρες, αυτή τη φορά στην Ερμούπολη της Σύρου, για τον θεσμό του κυπέλλου.
Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: “Μετά και από την κλήρωση του Κυπέλλου το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η ομάδα μας καλείτε να κερδίσει μια σειρά δύσκολων αγώνων, τα οποία αρχίζουν από το Σάββατο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει ν’ ανεβάσουμε αγωνιστικούς ρυθμούς και να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Φοίνικα. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη η οποία θα μας ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα“.
Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει (και θα ) να κάνει το καθήκον του και θα συμπαρασταθεί και στα τρία τμήματα, δίνοντας μαζικό παρών, τόσο στο κλειστό του Ρέντη, όσο και στο Στάδιο Καραϊσκάκη.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου