ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Κάτι βρήκε ο Μίτσελ»

«Κάτι βρήκε ο Μίτσελ»

15/01/2014
 
 Εξελίξεις είναι πιθανό να σηματοδοτηθούν στο θέμα της απόκτησης στόπερ με την επιστροφή του Μίτσελ από την Ισπανία. Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

«Κάτι βρήκε ο Μίτσελ»
Εντός της ημέρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μίτσελ, ο οποίος είχε μεταβεί στην Ισπανία λόγω της γέννησης του πρώτου του εγγονιού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για την ενίσχυση της άμυνας του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Ισπανός προπονητής πήγε στην πατρίδα του μόνο για το οικογενειακό του θέμα, όμως οι συμπατριώτες του άλλα υποστηρίζουν για αυτό το ταξίδι.

Συγκεκριμένα, στην Ιβηρική αναφέρουν ότι ο 50χρονος τεχνικός έκανε επαφές και μάλιστα φαίνεται ότι κάτι έχει βρει και μπορεί να προχωρήσει.

Αυτή η πληροφορία, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση των Πειραιωτών, αν και δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να εισηγηθεί την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή που εμπιστεύεται και θεωρεί εφικτή την περίπτωσή του.

Ίσως πρώτα να υπάρξει επαφή του Ισπανού με τους γιατρούς για να μάθει πότε προβλέπεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Σιόβας, αν και έχει γίνει γνωστό πως η σεζόν έχει τελειώσει για τον διεθνή αμυντικό.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Πρόκειται για τον Μποτία, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Σεβίλλη και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ελτσε. Επίσης, εκείνο του Εσκουντέ, ο οποίος είναι 35 ετών και ανήκει στην Μπεσίκτας και του Ράφα της Χετάφε.

Από εκεί και πέρα, έχει προταθεί ο Εβερτον της Ανζί, αλλά δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ο Πεϊτσίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον προηγούμενο. Παράλληλα, υπάρχει η λύση του Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου