ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Να συνεχισει το αήττητο σερι και με Ατρόμητο

Να συνεχισει το αήττητο σερι και με Ατρόμητο

12/01/2014

Στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του Δημήτρη Σιόβα, οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να φύγουν αλώβητοι από τη δύσκολη έδρα του Ατρομήτου και να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα.

Αήττητος και με Ατρόμητο
Συνέχεια στο αήττητο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, μία ημέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Οι παίκτες του Μίτσελ έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρα του Ατρομήτου (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα και θέλουν να πάρουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στον διεθνή στόπερ, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ακόμη ένα κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί το γεγονός ότι οι Περιστιερώτες ήταν η ομάδα που τους στέρησε το περσινό αήττητο και αντιμετωπίζουν το αποψινό ματς ως… ντέρμπι.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας ως στόχο να αποδράσουν με το «τρίποντο» από το Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Σαλίνο, Μανωλά, Παπάζογλου (ή Μπονγκ) και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Μανιάτης, με τον Κάμπελ και τον Βάις να είναι στα πλάγια.

Ο Σαβιόλα θα έχει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ολαϊτάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μήτρογλου και Εντινγκά. Εκτός είναι οι Σιόβας, Παπαδόπουλος, Τόρες και Σέποβιτς.

Προϊστορία

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει δύο νίκες και δέκα ήττες κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι οι «κυανόλευκοι» είναι η τελευταία ελληνική ομάδα που νίκησε τους πρωταθλητές (3-2 στο Φάληρο στις 3/2/2013).

ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΜΑΤΣ
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)


29/09/12 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 (32' Φουστέρ)
22/04/12 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2 (61' Μαρκάνο, 66' Φετφατζίδης)
10/04/11 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (22' Σφακιανάκης, 37' Αναστασάκος, 53' Καμαρά - 34' Μοντεστό)
31/10/09 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 (80΄ Όσκαρ)
02/12/07 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-3 (90'+ Κορακάκης - 11' Στολτίδης, 31' Λούα Λούα, 71' Κοβάσεβιτς)

  Η αποστολή του Ολυμπιακού

Το μεγαλύτερο όπλό του έχει ξανά διαθέσιμο ο Ολυμπιακός! Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Κώστας Μήτρογλου συμπεριλήφθηκε σε αποστολή και θα 'ναι έτοιμος για να παίξει με τον Ατρόμητο.

Με Μήτρογλου στο Περιστέρι!
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα πλέον ο Μίτσελ να μπορεί να τον υπολογίζει για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής.

Φυσικά εκτός αποστολής είναι ο Σιόβας ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τόρες και Σέποβιτς δεν είναι στην αποστολή καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σαλίνο, Σάμαρης, Βάις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου