ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Λουγκάνο για Ολυμπιακό (video)

Λουγκάνο για Ολυμπιακό (video)

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο προτάθηκε στον Ολυμπιακό για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Σιόβα. Ο αρχηγός της εθνικής Ουρουγουάης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του, ενόψει του Μουντιάλ.
Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψάξει άμεσα για τον αντικαταστάτη του και να βρει έναν έμπειρο στόπερ, που θα παίξει στα δυο κρίσιμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι μάνατζερ έπιασαν δουλειά και πρότειναν δεκάδες παίκτες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.  Τον Εβέρτον, τον Χάιντσε, τον Αντελέγιε, τον Πεϊτσίνοβιτς , αλλά το όνομα που ξεχωρίζει είναι του Ντιέγκο Λουγκάνο.

Ο αρχηγός της Ουρουγουάης (91 συμμετοχές)  ψάχνει ομάδα και χρόνο συμμετοχής,  για να παίξει στο Μουντιάλ. Είναι 33 χρονών, υπέγραψε το καλοκαίρι στην Γουεστ Μπρομ, αλλά μέχρι τώρα έχει αγωνισθεί  μόλις 4 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην Αργεντινή γράφουν ότι μέσω του Έντσο Φραντσέσκολι, η Ρίβερ Πλέιτ θέλει να τον αποκτήσει. Ο Λουγκάνο πέρσι έπαιξε στη Μάλαγα με τον Σαβιόλα, που έχει γνώμη για την αξία του .

Στην ισπανική ομάδα ήταν δανεικός από την Παρί, έχει κοινοτικό διαβατήριο (Ιταλικό) και παρότι είναι δεξιοπόδαρος παίζει με άνεση και από αριστερά, αλλά και σαν λίμπερο όταν η ομάδα του αγωνίζεται με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Φυσικά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Μίτσελ, σε συνεργασία με τη διοίκηση, η περίπτωση Λουγκάνο είναι ελκυστική, μπορεί όμως ο Ισπανός προπονητής να έχει άλλες λύσεις.

Όσον αφορά την πώληση του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα για να καλύψει το κενό του Σέρβου μέσου Νεμάνια Μάτιτς που πωλήθηκε έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι,  στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου