ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ποια κληρωση ρε λαμογια...στημενη μας την εχουν,βαζελας και ΚΕΔ κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου (video)

Ποια κληρωση ρε λαμογια...στημενη μας την εχουν,βαζελας και ΚΕΔ κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου (video)

17/01/2014 

 Ποια κληρωση ρε? ποιον δουλευετε? ξεσκεπαστηκατε ακομη μια φορα και αυτην την φορα εντελως ...φαινεται στο βιντεο πεντακαθαρα πως το προεδριο γραφει στα παλαιωτερα των υποδηματων του τους αδελφους Αγγελοπουλους και τον νομικο συμβουλο του Ολυμπιακου στα δικαια αιτηματα του και φερονται λες και ειναι αντιπροσωποι της βαζελας και μιλανε για λογαριασμο του Παναθηναικου.Μονο χερει δεν τους εβαλαν η ακομα δεν τους εδειραν κιολας.Τελος ...το πραγμα ρεχει παρει διαστασεις και στο μονο που θα οδηγησει  ειναι σε επισοδια σε τιμωριες κατα του Ολυμπιακου και ευχομαι και οχι σε νεκρους που μετα θα τους καπηλευτειτε και αυτους και την μνημη τους και τον πονο των οικογενειων τους.
Μια κατασταση που εχει αηδιασει πλεον πολυ κοσμο , ο νεος προεδρος τους ο Δημητρακης ακολουθει κατα γραμμα τον δρομο του μπαμπα του και του θειου του και με μεγαλη επιτυχια και με πολυ πιο βρωμικες μεθοδευσεις.
ΑΗΔΙΑ,ΑΗΔΙΑ, ΑΗΔΙΑ....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.....

Παρουσία των προέδρων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους διαιτητές του μεταξύ τους ντέρμπι. Δεν έλειψαν οι εντάσεις. Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος το διαιτητικό τρίο.

Κλήρωση διαιτητών με ένταση ανάμεσα στους «αιώνιους» (video)
Ήταν… όλοι εκεί. Οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή… ανακοινώσεων, έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη στην κλήρωση των διαιτητών, οι οποίοι θα διευθύνουν το ντέρμπι των «αιωνίων» για τη 14η αγωνιστική της Α1 και το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Για τους «πράσινους», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τους «ερυθρόλευκους» οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για πρώτη φορά από το 2004.

Όσο για το… αποτέλεσμα της κληρωτίδας; Χριστοδούλου, Σχινάς και Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι το διαιτητικό τρίο, ολίγον τι διαφοροποιημένο δηλαδή από τον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου αντί του Χρήστου Χριστοδούλου βρισκόταν ο Γιώργος Τανατζής.

Η ένταση όπως ήταν λογικό δεν έλειψε από τους εκπροσώπους των «αιωνίων».

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον λόγο που έγινε εξαίρεση των διαιτητών Κορομηλά, Πηλοΐδη και Φούφη από την κλήρωση του επικείμενου ντέρμπι.



Γ. Αγγελόπουλος: «Αποκλείσατε τρεις διεθνείς διαιτητές μπορείτε να μας πείτε το λόγο;»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Παρακαλώ πιο σύντομα γιατί έχουμε και δουλειές. Γιατί δεν ρωτάτε τους εκπροσώπους σας στην κλήρωση να σας απαντήσουν. Εδώ είναι ο κ. Σκινδήλιας. Έπρεπε να είχατε ενημερωθεί»...

Γ. Αγγελόπουλος: «Εγώ υποβάλλω ένα ερώτημα στο προεδρείο. Θέλετε να απαντήσετε ή θα απαντήσει ο κ. Γιαννακόπουλος για εσάς; Σας ρωτώ. Για ποιο λόγο αποκλείσατε τους διαιτητές;».

Προεδρείο: «Ετσι αξιολογήσαμε Είναι ένα παιχνίδι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας και έτσι αξιολογήσαμε ».

Γ. Αγγελόπουλος: «Το έχετε ξανακάνει ποτέ; Έχετε ξανακόψει κάποιον άλλο; Να σας πω εγώ γιατί το κάνατε. Γιατί αυτοί οι τρεις είχαν το θάρρος και το σθένος να γράψουν αυτά που έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος. Το είχατε ξανακάνει στα play offs. Χάσατε την αξιοπιστία που είχατε, μας κοροϊδεύετε, λέτε ψέματα. Αποφασίσατε να κόψετε μόνοι σας τρεις διαιτητές».

Προεδρείο: «Προχωράμε τη διαδικασία...»

Γ. Αγγελόπουλος: «Θα μας πείτε και για το παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ; Εσείς κάνετε μια κλήρωση μόνοι σας, τι μας φωνάζετε. Βάσει κανονισμού κάνετε ότι θέλετε και κλήρωση και ορισμό ότι θέλετε κάνετε. Πως αξιολογείτε τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ; Θέλω μια αξιολόγηση».

Προεδρείο: «Θεωρώ ότι δεν υπήρχε πρόβλημα».

Γ. Σκινδήλιας: «Έπεσε μια φωτοβολίδα και οι διαιτητές δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα, έγινε σωστά ή λάθος;»

Προεδρείο: «Προχωράμε τη διαδικασία».

Μ. Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθεί όξυνση και να φανατίσετε τον κόσμο Έχει σημασία που έπεσε η φωτοβολίδα; Εσείς προσπαθείτε ή να διακοπεί το παιχνίδι ή να μην γίνει καθόλου».

Π. Αγγελόπουλος: «Έχουμε άδικο; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μας; Εμείς αύριο το πρωί με τον κ. Γιαννακόπουλο θα πάμε στον εισαγγελέα για να μας κάνει συστάσεις».

Μ. Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η όξυνση. Εσείς θέλετε να πείτε ότι ο διαιτητής είδε τη φωτοβολίδα και δεν την έγραψε. Αυτή είναι η τακτική σας να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών. Ετσι αποφασίσατε. Για μια φωτοβολίδα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός; Μήπως δύο φορές που διακόπηκε ο αγώνας έπεσε μια φωτοβολίδα; Που έπεφταν μαχαίρια σε αστυνομικό; Θυμάστε που εσείς παρακαλούσατε τον κόσμο; Μήπως θυμόσαστε; Το θέμα σας ήταν να τιμωρηθεί άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός, το είδαμε, αυτή είναι η τακτική σας όχι να παίξετε μπάσκετ».

Γ. Σκινδήλιας: «Έχετε μάθει να σας χαϊδεύουν και να σας προστατεύουν. Η τακτική η δική μας είναι η ισονομία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Μη μιλάτε εσείς».

Μ. Παπαδόπουλος: «Αφού θέλετε να σας τα πω στον πληθυντικό. Απευθύνεστε και μιλάτε για ένα ματς Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, όχι για κάποιο προσωπικό σας θέμα. Αν έχετε κάποιο προσωπικό πείτε ότι θέλετε».

Γ. Σκινδήλιας: «Ο κανονισμός λέει ότι τιμωρούνται με 45 μέρες που δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα που έχει γίνει; Το ξέρετε, επομένως ο Αναστόπουλος με τον οποίο ξεκινήσατε δεν πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας να είναι εδώ».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τελειώνετε. Σας παρακαλώ έχουμε και δουλειές. Εμείς δεν παίζουμε online σκάκι. Αυτά να τα πείτε αύριο το πρωί στους αθλητικούς εισαγγελείς».

Κορομηλάς: «Σας παρακαλώ, εδώ υπάρχουν άλλες 12 ομάδες. Μιλάτε μόνο εσείς να τις σεβαστείτε».

Π. Αγγελόπουλος: «Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Εγώ μπορώ να σας πω τι είπε συγκεκριμένος διαιτητής στον υπουργό».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Είναι φοβερό αυτό. Το τι λένε οι υπουργοί με τους διαιτητές μόνο οι κ. Αγγελόπουλοι μπορούν να το γνωρίζουν».

Μ. Παπαδόπουλος: «Έχετε θέσει θέμα για τρεις διαιτητές. Πείτε μας ποιοι είναι».

Γ. Αγγελόπουλος: «Είναι αυτοί που έχουμε γράψει στην ανακοίνωση».

Μ. Παπαδόπουλος: «Εσείς κάθε δύο μέρες βγάζετε ανακοίνωση. Μπορεί να μας ξεφύγει και καμία. Πείτε ποιοι είναι οι διαιτητές. Αλλά αυτή είναι η προπαγάνδα σας».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ο ένας απ' τους διαιτητές είναι αυτός που όταν είχε εισβάλλει στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ ο κ. Γιαννακόπουλος του είχε πει ότι αυτός είχε εφεύρει την αλητεία».

Μ. Παπαδόπουλος: «Αυτά είναι δικά σας».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ξέρω και εγώ να πετάω λάσπη. Εσείς προσπαθείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διακοπεί ο αγώνας. Φαίνεται και από τις δηλώσεις του κ. Μπαρτζώκα, του κ. Σπανούλη, των αντιπροέδρων σας. Σας έχει καταλάβει πλέον όλη η Ελλάδα».

Γ. Αγγελόπουλος: «Κατά διαβολική σύμπτωση από αυτούς τους διαιτητές έχουμε χάσει τίτλους. Δεν συμφωνείς Δημήτρη;»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ας τελειώνουμε με τη διαδικασία και ας κάτσουν μετά μέχρι το βράδυ οι κ. Αγγελόπουλοι να πουν ότι θέλουν με τους διαιτητές. Εγώ θέλω να φύγω έχω και δουλειές».

Κορομηλάς: «Επειδή οι κ. Αγγελόπουλοι ήρθαν για πρώτη φορά στη διαδικασία ας τους αφήσουμε να πουν τι θέλουν».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ο Φούφης σας προστάτευε μετά το ντου που κάνατε στο ΟΑΚΑ. Αυτός είναι ο νόμος του ΟΑΚΑ, τον ξέρουμε. Και μετά οι διαιτητές άλλαξαν την κατάθεσή τους. Αυτοί οι διαιτητές είναι που τους έχουν στοχοποιήσει. Εγώ μιλάω για την αδιαφάνεια, εσείς δεν δίνετε λόγο σε κανένα. Λέτε αυτός έξω. Πείτε κάτι, πάχυνε, είναι αγενής, παίζει στοίχημα, είναι ντοπέ και γι' αυτό είναι έξω. Παλιά τους λέγατε ντεφορμέ, τώρα τους λέτε έξω... Τεκμηρίωση, δεν έχετε για ποιο λόγο τους βγάζετε εκτός. Δεν απαντάτε σε αυτό, κάντε ότι θέλετε και στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο θα κάνετε. Ο,τι θέλετε. Δεν δίνετε λόγο σε κανέναν».

Κορομηλάς: «Σας λέω δεδομένα ότι οι διαιτητές μας είναι το εντιμότερο κομμάτι της κοινωνίας».

Π. Αγγελόπουλος: «Εμείς θέλουμε να μας εξηγείτε τους νόμους. Και στο παρελθόν έχετε προχωρήσει σε ορισμό».

Κορομηλάς: «Χαίρομαι που σας βλέπω να μιλάτε στον ενικό μεταξύ σας και θα ήταν καλό να συμφωνήσετε στο τι διαιτητές θέλετε. Δέκα, δύο, τρείς; Είναι πολύ καλό που έχετε οικειότητα μεταξύ σας».

Γ. Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει καμία οικειότητα. Μιλάμε έτσι επειδή είμαστε κοντά στην ηλικία. Δεν στοιχειοθετείται καμία οικειότητα».

Ζαβλανός: «Θέλω να πω ότι είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό το πράγμα, με δημοσιογράφους και ανοικτές κληρώσεις διαιτητών».

Γ. Αγγελόπουλος: «Εγώ την άνοιξα αυτή τη διαδικασία; Εσείς την ανοίξατε, κλείστε τη».

Δ. Γιαννακόπουλος:
«Να κάνω μια ερώτηση κ. Ζαβλανέ. Οι αντιεξουσιαστές που έκαναν τη ζημιά στο μαγαζί σας χθες το βράδυ βρέθηκαν;».

Κορομηλάς: «Δεν έχει να κάνει αυτό με τη διαδικασία».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ναι. Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους ανθρώπους».

Γ. Αγγελόπουλος: «Οι αντιεξουσιαστές που είχαν κάνει τη ζημιά στο μαγαζί του κ. Ρήγα μήπως βρέθηκαν. Που ήταν πρωτοσέλιδο στην Πράσινη. Μήπως βρέθηκαν;».

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε εκ νέου εξήγηση για την εξαίρεση των τριών διαιτητών...

Ζαβλανός: «Θα σας πω εγώ. Για τον κ. Κορομηλά υπάρχουν επίσημα έγγραφα ότι εκείνες τις ημερομηνίες θα είναι στην Ινδία, ο κ. Πηλοίδης, 20-22 θα βρίσκεται στο εξωτερικό για αγώνα και ο κ. Φούφης έπαιξε την περασμένη εβδομάδα τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον παίξει ξανά».

Γ. Αγγελόπουλος: «Μήπως αυτοί οι διαιτητές ήταν που είχαν πάει και στο Las Palmas στο σεμινάριο της FIBA. Αφήστε το αυτό το θέμα να πάει στο διάολο».

Κορομηλάς: «Να ρωτήσετε τη FIBA. Αυτά τα ξέρει και ο κ. Σκινδήλιας, μπορεί να σας τα πει. Όντως ισχύουν αυτά που λέγονται».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση για τους τρεις διαιτητές».

Μ. Παπαδόπουλος: «Μισό λεπτό να ρωτήσω κάτι. Όταν ο Σπανούλης έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Διαμαντίδη ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Ευρώπης, δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα υπάρχει, δηλαδή;».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε να ειπωθεί η σειρά των διαιτητών.

Κορομηλάς: «Όπως είπα και πριν, Χριστοδούλου πρώτος, Σχινάς δεύτερος, Αναστόπουλος τρίτος».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ναι το ξέρω, απλά συνηθίζετε να αλλάζετε τη σειρά και γι' αυτό ήθελα να ρωτήσω».

Κορομηλάς: «Αφήστε το αυτό απ'έξω γιατί αν το ΣΔΟΕ ψάξει τα πάντα μέχρι το κόκκαλο θα γίνει χαμός».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Μπορεί ο δεύτερος ή ο τρίτος διαιτητής σε ένα αγώνα να τον διακόψει ή μόνο ο πρώτος έχει δικαίωμα να το κάνει;».

Κορομηλάς: «Μόνο ο πρώτος».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τότε ο κ. Σχινάς γιατί διέκοψε τον αγώνα κυπέλλου ενώ δεν ήταν πρώτος διαιτητής. Διεκόπη το ματς για ένα καπνογόνο, ενώ στο ΣΕΦ πέρσι έφτασε μια παρά τέταρτο το βράδυ για να τελειώσει το ματς».

Γ. Αγγελόπουλος: «Το ΣΕΦ μόνο άδειασε. Μήπως εκτελούσαν άνωθεν εντολές;».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου