ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 (pics+videos)

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 (pics+videos)

13/01/2014


Ισοπαλο εληξε η αναμετρηση του Ατρομητου με τον Ολυμπιακο στο Περιστερι , συνετελεσαν σε αυτο η χαλαροτητα του πρωτου ημιχρονου για τον Ολυμπιακο που εδωσε χωρο στον Ατρομητο,η μεγαλη ατυχια στις τελικες φασεις που δεν ευστοχησαν, αλλα και η διαιτησια του Στυλιαρα που σε συγκεκριμενα σημεια του αγωνα δεν αφησε τον Ολυμπιακο να σκοραρει.


Pregame του Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Κανονικα κετεβη η αποστολη του Ολυμπιακου στο Περιστερι χωρις προβληματα και ειχε στο πλευρο του τον κοσμο του

Δειτε οσα συνεβησαν...

 Ας παμε και στο αγωνιστικο μερος...

Ο Ολυμπιακός ήταν μπλοκαρισμένος στο πρώτο ημίχρονο, μεταμορφώθηκε στο δεύτερο με τις αλλαγές των Σαβιόλα, Βάις και Μήτρογλου, αλλά η ατυχία, δοκάρι Μανιάτη και η αστοχία, τον οδήγησαν στην δεύτερη φετινή απώλεια βαθμών.
Για την 19η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 0-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, σημειώνοντας την δεύτερη φετινή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, ύστερα από το "Χ" στο Αγρίνιο (επίσης 0-0 με Παναιτωλικό).
 
Οι ερυθρόλευκοι ήταν μπλοκαρισμένοι στο πρώτο ημίχρονο, μεταμορφώθηκαν στο δεύτερο με τις αλλαγές των Σαβιόλα, Βάις και Μήτρογλου, αλλά η ατυχία, δοκάρι Μανιάτη και η αστοχία στην τελική προσπάθεια, τον οδήγησαν στο... στραβοπάτημα. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι Πειραιώτες με 53 βαθμούς, όντας στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 18 Ιανουαρίου, 17:15) η ομάδα του Μίτσελ θα υποδεχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Λεβαδειακό.

Η ανασκόπηση του αγώνα

Επιθετική διάθεση είχαν οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κλειστεί στα καρέ του περιμένοντας τον Ολυμπιακό, αντίθετα οι Περιστεριώτες με μπόλικη πίεση στην μπάλα ήταν αυτοί που ήθελαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήταν το ίδιο καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας όπως στα παιχνίδια με Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάζοντας δυσκολίες στην επιθετική ανάπτυξη τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα.

Μετά το μισάωρο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την εστία των γηπεδούχων, που συνέχιζαν να έχουν απειλητικές διαθέσεις ειδικά όταν έβρισκαν κενούς χώρους στην αντεπίθεση.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0, χωρίς να σημειωθεί ούτε μια μεγάλη φάση στο ματς. Ο Ατρόμητος είχε κάποιες υποψίες κυκλοφορίας, ο Ολυμπιακός ακόμη λιγότερες (με σηνατικότερη ένα σουτ του Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) και μοιραία τα δίχτυα δεν μάτωσαν.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες μπήκαν με περισσότερη ορμή στο παιχνίδι, προσπαθώντας να πιέσουν τον Ατρόμητο ψηλά. Οι επισκέψεις στα καρέ του Τσενάμο πύκνωσαν, αλλά η δημιουργία κλασσικών ευκαιριών δεν ήταν εύκολη δουλειά.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν το έβαζαν κάτω και προσπαθούσαν κυρίως από τα πλάγια να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Ρομπέρτο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 68' από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, ο Μανιάτης μόνος στην μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά ψαράκι, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο και πέρασε άουτ.
Η είσοδος των Μήτρογλου και Ναπολεόνι στο ματς δεν άλλαξε κάτι για τις δύο ομάδες στην διάρκεια της αναμέτρησης και μέχρι την λήξη. Το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιάρα βρήκε τους Ατρόμητο και Ολυμπιακό ισόπαλους με σκορ 0-0, σε ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον αλλά χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Αυτή ήταν η δεύτερη μόλις βαθμολογική απώλεια για τους "ερυθρόλευκους" που μετά από 19 αγωνιστικές μετρούν 17 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο MVP

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, είναι δύσκολο να βρει κάποιος διακριθέντα στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου ή του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Ιγκλέσιας από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισε με την αγωνιστική του παρουσία, κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες στο κέντρο του γηπέδου σε χόρτο και αέρα.

Η απογοήτευση

Οι προοπτικές του Μάικλ Ολαϊτάν είναι μεγάλες, ωστόσο στο Περιστέρι ο νεαρός κυνηγός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Σίγουρα δεν τροφοδοτήθηκε ιδανικά, όμως και ο ίδιος δεν μπόρεσε να ανησυχήσει την αντίπαλη άμυνα με κάποια προσωπική του πρωτοβουλία. Θα λέγαμε πως χάθηκε στις συμπληγάδες των Ταυλαρίδη - Λαζαρίδη

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 0
0 Ασίστ 0
8 Τελικές Προσπάθειες 14
1 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 10
5 Κεφαλιές 2
6 Αποκρούσεις 2
18 Επεμβάσεις 21
30 Κλεψίματα 17
15 Φάουλ 18
2 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 4
50 Λάθη 51
8/29 Γεμίσματα 9/25

Διαιτητής: Δμήτρης Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

Α' Βοηθός: Αλέξανδρoς Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Β' Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Παρατηρητής: Δημήτρης Τσορτανίδης (ΕΠΣ Αχαΐας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (87' Φυτανίδης), Δημούτσος (68' Μπρίτο), Ουμπίδες, Μπρίτο, Γιαννούλης, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (78' Ναπολεόνι).

Αναπληρωματικοί: Σηφάκης, Φάμπιο, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (62' Μήτρογλου), Ντομίνγκες (69' Σαβιόλα), Ολαϊτάν (76' Βάις).

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Παπάζογλου, Σάμαρης, Μασάντο, Σαβιόλα, Βάις, Μήτρογλου.

Γκολ:  -/ -

Κίτρινες: 14' Ιγκλέσιας, 43' Δημούτσος / 14' Μανιάτης, 50' Φουστέρ

 Τα highlights της αναμετρησης



Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο.
 
Τι ήταν αυτό που έφταιξε και ο Ολυμπιακός κόλλησε στο 0-0;

«Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες, αλλά το ματς ήταν πολύ έντονο και μοιρασμένο. Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, για αυτό μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες. Όμως η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δεν δεχτήκαμε κάποια πίεση και μία μεγάλη ευκαιρία να δεχτούμε γκολ, δεν νιώσαμε σήμερα άνετα. Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι αν σκεφτούμε ότι εμείς δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο, όμως μας έλειπε η επιτυχία στα σουτ. Όμως όταν παίζεις απέναντι στον Ατρόμητο, δεν πρέπει να είσαι απρόσεκτος. Όπως στη φάση με τον Παπαδόπουλο που εκμεταλλεύτηκε την απροσεξία μας και το σουτ του ευτυχώς το απέκρουσε ο Ρομπέρτο. Αυτή είναι η εξήγησή μας για το 0-0 σήμερα. Επίσης ξέρουμε ότι δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα, γιατί ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που παίζει».

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα και αν θα υπάρξει κίνηση μεταγραφική τον Γενάρη για να καλυφθεί το κενό του.
«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη. Εκτός το ότι είναι παίκτης μας, είναι μία αγαπημένη προσωπικότητα. Όσον αφορά στις μεταγραφές, την επόμενη εβδομάδα θα χειριστούμε το θέμα, θα δούμε αν χρειαστεί κάποια μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό. Εμείς ευχόμαστε να προλάβει το Μουντιάλ. Εμείς όμως μάλλον θα τον χάσουμε για όλη τη σεζόν».

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο.
 
Γιάννης Μανιάτης:
«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Ίσως μπορούσα να τελειώσω το παιχνίδι είχα την πιο κλασική ευκαιρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ισοπαλίες. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έγινε αντιαθλητικό για αυτό θα ήθελα να πω να είναι πιο προσεκτικοί και οι διαιτητές και οι αντίπαλοι συμπαίκτες. Χθες αυτό που ζήσαμε ήταν συγκλονιστικό, όλοι είναι σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του Δημήτρη. Για αυτό θα ήθελα να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι για τον Δημήτρη και να του αφιερώσουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε.
Όλη η ομάδα είμαστε δίπλα του, τον επισκεφθήκαμε στο νοσοκομείο. Τους μήνες που θα μείνει έξω θα είμαστε κοντά του. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας και θα τον στηρίξουμε μέχρι να γυρίσει, γιατί έχει στεναχωρηθεί παρά πολύ και για τον Ολυμπιακό και για την Εθνική.
Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε το αήττητο και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Σήμερα αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και για αυτό δεν φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ρομπέρτο:
«Η ευκαιρία του Παπαδόπουλου ήταν από τις φάσεις του παιχνιδιού, καταφέραμε να βγάλουμε τον κίνδυνο. Έγινε ωραίο ματς σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα που ξέρει να κάνει τα πράγματα όπως πρέπει.
Και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά καλοί. Έριξε ρυθμό ο Ατρόμητος στο β' και είχαμε χώρο για να ανέβουμε στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο.
Δεν μπορούμε να βάλουμε όρια, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε αλλά ξέρουμε πως αυτό δεν γίνεται κάθε φορά. Το γεγονός πως είμαστε αήττητοι είναι σημαντικό, αν συνεχίσουμε με αυτό τον στόχο τότε είναι σίγουρο πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ντελβίν Εντινγκά:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αναμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Ο αντίπαλός μας έπαιξε αρκετά καλά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, το παιχνίδι πήγε αρκετά στην δύναμη κι εκεί προσπάθησε να βασίσει τις πιθανότητές του για να πάρει κάτι καλό, εμείς από την άλλη είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ, σε προβάδισμα και όταν συμβαίνει αυτό το 0-0 μπορεί να θεωρείται ένα νορμάλ αποτέλεσμα».
Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη αλλά παρέμεινε αήττητος. Είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος;
«Πράγματι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, αλλά όπως είπατε σωστά, δεν ηττηθήκαμε κιόλας, πράγμα το οποίο πάντα είναι σημαντικό σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου το να μην δέχεσαι γκολ, το να μην χάνεις. Είναι σίγουρα ένας στόχος για εμάς, να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, να παίρνουμε νίκες! Όπου δεν καταφέρνουμε να φτάνουμε στη νίκη, φυσικά να μην χάνουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παραμείνουμε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα μέχρι το τέλος. Αν έρθει και αήττητο το πρωτάθλημα θα είναι μία ακόμα μεγάλη χαρά για εμάς».
Αισθάνεσαι ότι έχεις βρει τον ρυθμό σου;
«Πράγματι είναι πολύ σημαντικό γεγονός για εμένα ότι επανήλθα στην βασική ενδεκάδα της ομάδας μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το να παίζω όσο πιο συχνά και όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να προσπαθώ να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Να βοηθάω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ. Γνωρίζω ότι στην θέση μου υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στο κέντρο. Άρα, λοιπόν, εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και να προσπαθώ να κερδίζω λεπτά συμμετοχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στα παιχνίδια».

Παρασχος:«Από τα καλύτερα ματς φέτος»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό έμεινε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος.

«Από τα καλύτερα ματς φέτος»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατά τη γνώμη μου έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι από την πλευρά μας δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Παίξαμε στα ίσια. Κοιτάξαμε από την αρχή να πρεσάρουμε, να κυνηγήσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Για αυτό ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι αντιμετώπισε τόσες πολλές δυσκολίες, γιατί δεν μπορούσε να αναπτυχθεί από πίσω όπως συνηθίζει σε όλα τα ματς.

Ο κόσμος που ήρθε και είδε το παιχνίδι, πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος άσχετα αν δεν μπήκε γκολ. Ήταν από τα καλύτερα ματς που έγιναν στο πρωτάθλημα. Μακάρι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς για να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση. Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Παράσχου, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ποιες ήταν οι οδηγίες που δώσατε, γιατί είδαμε ότι ο Ατρόμητος δεν δέχτηκε φάσεις ούτε από τα άκρα.

«Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα άκρα και οι ακραίοι οπισθοφύλακες. Το ότι σταματήσαμε τον Χολέμπας που είναι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής και με τις βοήθειες που υπήρχαν από τα χαφ προς τους αμυντικούς μας, πιστεύω εκεί ήταν όλο το μυστικό. Δεν μπορούσε να αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός τα άκρα του. Και ο Χολέμπας και οι δύο ακραίοι κυνηγοί είναι πολύ καλοί. Μπήκε μετά ο Βάις και εκεί είχαμε κάποια προβλήματα, γιατί δεν υπήρχε καλή αλληλοκάλυψη των Μπρίτο και Γιαννούλη. Στα τελευταία λεπτά είχαμε τα προβλήματα».

Στις λεπτομέρειες πιστεύετε ότι αδικείστε από το αποτέλεσμα;

«Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αν δεχτήκαμε εις βάρος μας δύο-τρία σφυρίγματα, δεν έχει νόημα. Είχαμε εμείς πάντως πιο σημαντικές ευκαιρίες. Σίγουρα υπήρχε το δοκάρι του Ολυμπιακού, αλλά η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν τρομερή. Αυτό το παιδί αποδεικνύει ότι είναι μεγάλος γκολκίπερ».

Τι σας έλειψε για να πάρετε τη νίκη;

«Αυτό που μας έλειψε ήταν η τελική μας πάσα. Χαλάσαμε πολλές επιθέσεις μας κυρίως στην κόντρα. Για παράδειγμα η πάσα του Νάστου που έκανε την παράλληλη και δεν βρήκε τον Ιγκλέσιας, ήταν μία χαρακτηριστική φάση».

Είστε ικανοποιημένος από το πώς ανταποκρίθηκαν οι Καραμάνος και Δημούτσος στους νέους τους ρόλους στα άκρα της επίθεσης;

«Έτρεξαν πάρα πολύ αυτά τα παιδιά. Ο Καραμάνος ειδικά έτρεξε πολύ για 94 λεπτά. Βοηθούσαν πολύ τους αμυντικούς μας». 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου