ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Πρόβλημα και με Αγραβάνη

Πρόβλημα και με Αγραβάνη

15/01/2014
 Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/01) με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αγραβάνης έχει δερματικό πρόβλημα στο πόδι και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Γλιτώνει το χειρουργείο ο Πέτγουεϊ.

Πρόβλημα και με Αγραβάνη

Χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη είναι πιθανό να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της της Πέμπτης (16/01) με τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο νεαρός φόργουορντ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (14/01), καθώς αντιμετωπίζει ένα δερματικό πρόβλημα στο πόδι και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο παίκτης ξεκίνησε ήδη θεραπεία με αντιβίωση και αύριο Τετάρτη (15/01) θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αυτό είναι το τρίτο πρόβλημα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς, ως γνωστόν δεν υπολογίζονται οι Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο πρώτος βρίσκεται στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και να αποφασίσει τι είδους επέμβαση θα κάνει, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο. Ο δεύτερος συνεχίζει την θεραπεία του λόγω κήλης, αλλά το ευχάριστο είναι ότι μάλλον θα αποφύγει την επέμβαση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου