ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των «αιωνίων»


Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των «αιωνίων»

15/01/2014

Τοποθέτηση προστατευτικού διχτυού στα 3/4 του ΟΑΚΑ, αφαίρεση πτυσσόμενων καθισμάτων και αυστηροί έλεγχοι αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων στη σύσκεψη που έγινε για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους, προστατευτικό δίχτυ στα 3/4 του γηπέδου και αφαίρεση καθισμάτων είναι μερικά από τα μέτρα που θα ληφθούν για το ντέρμπι της Δευτέρας (20/01, 19:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, ΤαξίαρχοςΓιώργος Ζαφειρόπουλος, με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Μοιρέας και Μιχαήλ Γεωργαντής, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ Δημήτρης Βαλασιάδης και ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Κωνσταντίνος Αγγέλου, αποφασίστηκαν τα εξής:

-Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια

-Θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν τα πτυσσόμενα τμήματα 103β, 105β και 107β.

-Θα συμπτυχθούν κατά οχτώ (8) σειρές καθισμάτων επί τριάντα οχτώ (38) θέσεων το πτυσσόμενο τμήμα των κερκιδων 134β, 136β και 138β.

-Θα απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του ΟΑΚΑ όλα τα κινητά σιδερένια κιγκλιδώματα πλην αυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγώνα.

-Δεν θα υπάρχει μεγαφωνική εγκατάσταση όπισθεν του πάγκου του Ολυμπιακού.

-Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα «Γ»

-Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα γίνει μεμονωμένα χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο και τρεις ζώνες περιμετρικά του κλειστού του ΟΑΚΑ όπου θα αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γυμναστήριο σε φιλάθλους που θα φέρουν πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

-Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους μαζί με το εισιτήριο που θα κατέχουν.

-Οι Θύρες του κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 5μ.μ της Δευτέρας 20/1/2014.

-Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας πλην εκείνων του ΕΣΑΚΕ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου