ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός-Λεβαδειακος pre game

Ολυμπιακός-Λεβαδειακος pre game

18/01/2014
 

Έτοιμος να γυρίσει στις νίκες και ν’ αποζημιώσει τον κόσμο για το διάλειμμα απ’ αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Με μόνους απόντες τους Τόρες-Σιόβα, οι πρωταθλητές θέλουν γκολ και θέαμα με τον Λεβαδειακό.


Μέλημά του στο «Καραϊσκάκη» είναι πάντα να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.

Και στο σημερινο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (17:15) ο Ολυμπιακός έχει έναν ακόμα λόγο να το κάνει. Να επιστρέψει εμφατικά στις νίκες -μετά την απώλεια με τον Ατρόμητο- και να κόψει την όποια όρεξη στον ΠΑΟΚ.

Στην προσπάθεια αυτή, λοιπόν, οι πρωταθλητές θα κατέβουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα -πέραν των ήδη γνωστών. Δηλαδή του Σιόβα (που συνεχίζει να αναρρώνει απ’ τον τραυματισμό του) και του Τόρες (που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του).

Η αποστολή για τον Λεβαδειακό

Τα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Μίτσελ, ενόψει Λεβαδειακού, είναι έτοιμα. Οι παίκτες πραγματοποίησαν την Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη. Έκαναν πολλή δουλειά με την μπάλα. Κυρίως επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Έπαιξαν και δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου, με πολλή ένταση.
Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά των Μιγκέλ Τόρες (συνέχισε ατομικό) και Δημήτρη Σιόβα (αναρρώνει από τον τραυματισμό του). Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου.

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ με Λεβαδειακό

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:
Για την 20η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Λεβαδειακός που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο 18/1/2014 και ώρα 17:15, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 17/1/2014 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 15:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

O καιρος στο Γ.Καραισκακης



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου