ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα


Σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα
 
14/01/2014
 
 
 Χωρίς τους τραυματίες Λο και Πέτγουεϊ, αλλά με τους υπόλοιπους παίκτες παρόντες, ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/01) με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

Σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα

Σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα κινείται από σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την Α1 και πλέον σκέφτονται την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (16/01) με τους «μπλαουγκράνα» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Εκτός από τους τραυματίες Έισι Λο, που έχει πρόβλημα στο γόνατο και αναχωρεί αύριο (14/01) για τις ΗΠΑ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, που έχει κήλη και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης ελπίζουν στην ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα του νεοαποκτηθέντα Μάρντι Κόλινς, ενώ το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Τζαμάριο Μουν, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του TOP-16, θα κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (20/1) στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου