ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Οι μαχες του Θρύλου τις επομενες 40 ημέρες

Οι μαχες του Θρύλου τις επομενες 40 ημέρες


Οι μάχες του Ολυμπιακού για τις επόμενες 40 ημέρες περίπου σε όλες τις διοργανώσεις κρίνουν πολλά. Σας  αναλύουμε τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η σεζόν κυλάει ονειρεμένα μέχρι στιγμής για τον Ολυμπιακό και αυτό που θέλουν άπαντες στο Λιμάνι, είναι να μην χύσουν όλη την καρδάρα με το γάλα και να συνεχίσουν στα ίδια νικηφόρα μονοπάτια και το επόμενο διάστημα.
Επειδή όμως κανείς δεν πρόκειται να στρώσει ροδοπέταλα στον δρόμο των Πειραιωτών και τα εμπόδια θα είναι πολλά, ο Μίτσελ και οι παίκτες του καλούνται να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους σε όλα τα μέτωπα.

Το πρωτάθλημα δεν χάνεται σε καμία των περιπτώσεων, αφού η διαφορά είναι στο +17, όμως το αήττητο και το να γίνει... φιέστα τίτλου είτε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είτε με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" αποτελεί το μεγάλο στόχο των Πειραιωτών. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ένα τέτοιο σενάριο είναι... ειδυλλιακό.

Για να τα πάρουμε ένα ένα, το πρώτο και κύριο μέλημα είναι να "κλειδώσει" το 41ο πρωτάθλημα μια ώρα αρχύτερα. Τις επόμενες 40 ημέρες, οι Πειραιώτες έχουν να υποδεχτούν τον Πλατανιά το Σάββατο (19:30), να πάνε στο Ηράκλειο για να παίξουν με τον αναγεννημένο ΟΦΗ στη συνέχεια, ενώ ακολουθούν στις 2 και στις 9 Μαρτίου τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Τι καλύτερο, λοιπόν, να εορταστούν τα 89α γενέθλια του Συνδέσμου (10/3) με ένα ακόμη πρωτάθλημα! Στις 15 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον δυνατό Πανθρακικό του Άκη Μάντζιου, λίγες ημέρες πριν την δεύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση με τη Μάντσεστερ στην Αγγλία.

Για να μείνουμε Ελλάδα όμως, υπάρχει και το Κύπελλο, αρχής γενομένης από τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (20:00) στο Περιστέρι. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει κανένα εφησυχασμό και άπαντες είναι (και πρέπει να είναι) σε εγρήγορση, ώστε να έρθει η πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα περιμένει (σχεδόν σίγουρα) ο ΠΑΟΚ και οι μάχες μαζί του. Η προοπτική ενός ακόμη Κυπέλλου και το... αντάμωμα με τον αιώνιο αντίπαλο στον τελικό της 26ης Απριλίου αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όλους στην ομάδα! Πρώτα όμως, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, που παραδοσιακά την δυσκολεύει φέτος (δυο λευκές ισοπαλίες και μια νίκη με ανατροπή στο πρωτάθλημα).

Όσο για την Ευρώπη, οι διπλές μάχες με τη Μάντσεστερ Γιούνάιτεντ στις 25 Φλεβάρη στο Φάληρο και στις 19 Μαρτίου στο "Ολντ Τράφορντ" σίγουρα αποτελεί τη μέγιστη πρόκληση και σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός θα καταθέσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών του για να μπορέσει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν πατάνε καλά, έχουν προβλήματα, όμως παράλληλα έχουν και τεράστιο κίνητρο, μιας και ο μοναδικός μεγάλος στόχος που έχουν είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό κάνει σαφώς πιο δύσκολο το "ερυθρόλευκο" έργο, αλλά για κανένα λόγο ο Μίτσελ και οι παίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το όνειρο. Και όπου βγάλει το "ταξίδι"...

Οι μάχες χτυπάνε... κόκκινο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να παλέψει μέχρις εσχάτων και είμαστε σίγουροι ότι έχει τα απαραίτητα "όπλα" για να ανταπεξέλθει και να βγει νικητής. Κανείς δεν πρόκειται να του χαριστεί, ουδείς θα του πει "περάστε...", γι' αυτό και χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση απ' όλους και συσπείρωση τώρα που η σεζόν έχει μπει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ομάδα και κόσμος μια "γροθιά" για νέες στιγμές δόξας, υπερηφάνειας και "ερυθρόλευκου" μεγαλείου!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου