ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Καθε χωριο εχει τον τρελο του και η Super League τον Αλαφουζο..

Καθε χωριο εχει τον τρελο του και η Super League τον Αλαφουζο..

 12/02/2014


Ποιος να ξερει αραγε τι γινεται μεσα στο μυαλο ενος τρελου...γιατι για τρελο προκειται ...που εχει αποφασισει να γινει το δικο του παρολο που ολοι τον εχουν κραξει ακομα και οι δικοι του , γιατι ο τροπος προσεγγισης του στα ποδοσφαιρικα δρωμενα το μονο που μπορουν να δημιουργησουν ειναι εχθρικη αντιπαλοτητα, εμεις μαζι και οι αλλοι χωριστα δηλαδη ελατε κι εσεις να τους λυωσουμε γιατι εγω μονος μου δεν μπορω και τετοια πραγματα...φανταζεται ο τρελος της Super League...κοινα μετωπα κατα του Ολυμπιακου και ο μονος που καθεται και τον ακουει αντι να κοιταξει τα χαλια της ομαδας του ειναι ο Σαβιδης ο αμπαλος...με συνεπεια βεβαια να πληρωνει τις τρελες του Αλαφουζου και την αμπαλοσυνη του Σαβιδη ο ΠΑΟΚ και ο κοσμος του που αλλα θα ηθελε.

Δεν ξερω τι αλλο θα ακουσω πια απο αυτον καθε φορα μας εκπλησει ολους...πραγματικα.

Ειναι ικανος για τα παντα και επικινδυνος δεν ενδιαφερεται οτι και αν συμβει αρκει να γινει το δικο του και να νοιωσει οτι...δοξαζεται σιγουρα τετοια οινειρα πρεπει να βλεπει...οτι ειναι στην Λεωφορο και μπαινει μεσα κρατωντας στο ενα χερι ενα σπαθι και στο αλλο το κεφαλι του Μαρινακη και οτι τον επευθυμουν χιλιαδες οπαδοι του βαζελα κλπ...παντα ομως ξυπναει και βρισκεται στην πραγματικοτητα ...με τον Θρυλο να τον παταει στο κεφαλι και να τον ταπεινωνει αγωνιστικα τιμια και καθαρα οπως κανει ολα αυτα τα χρονια...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ..

 Ιδου τι εχει σκοπο να κανει ο Γιαννακης και τι ειπαν οι προεδροι αλλων για συμαχιες και αηδιες...

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα

12/02/2014
 Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα για να πετύχει την αξιοκρατία στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μέχρι τέλους!
Ό,τι περνάει από το χέρι του - με στόχο της καταπολέμηση της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο – θέλει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως φάνηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ παρερμηνεύτηκαν, αφού ουδέποτε κάλεσε κάποιον σε συμμαχία και είπε απλώς τα ονόματα των παραγόντων που επιθυμούν και εκείνοι να υπάρξει αξιοκρατία και να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η χθεσινή τοποθέτηση του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως καλούν κανέναν σε συμμαχία, αλλά θέλουν στο πλευρό τους όποιον συμφωνεί με την παραπάνω πρόθεση που έχει ως στόχο το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, τονίζουν πως ο κάθε σύλλογος είναι ελεύθερος να εκφράζει την αντίθετη άποψη του, αλλά – αν κάνει κάτι τέτοιο - δεν θα έχει το δικαίωμα να «φωνάξει» για οτιδήποτε συμβεί σε βάρος του (από κάποιον διαιτητή σε έναν αγώνα ή κάποια απόφαση θεσμικού οργάνου).

Δηλαδή, δεν θα μπορεί να έχει το συγκεκριμένο δικαίωμα, αφού αποδέχεται με την στάση του πως όλα είναι καλώς καμωμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Δινει συνεντευξεις στο...καναλι του τον ΣΚΑΙ

Μονο του τα λεει και μονος του τα ακουει,...και γελανε ακομα και τα...κατσικια..

Τον αδειαζουν ολοι οι Προεδροι ομαδων που αναφερει τα ονοματα τους σε καποια συμαχια που υπαρχει μονο στο μυαλο του τρελου...

Ιδου...

«Μακριά από...άρματα και συμμαχίες ο Ατρόμητος»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός τόνισε πως η ομάδα του είναι αυτόνομη!
Με δήλωση του το πρωί της Τρίτης (11/02) στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Γιώργος Σπανός διαχώρισε την θέση της ομάδας του απέναντι στις συμμαχίες και στα παιχνίδια εξουσίας που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφορμή για να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του Ατρόμητου ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου που έκαναν λόγο για δημιουργία συμμαχίας μεταξύ ομάδων την Σούπερ Λίγκας. Ετσι ο Γιώργος Σπανός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Ατρομήτου λειτουργεί αυτόνομα και χωρίς να μπλέκεται σε τέτοιου είδους συμμαχίες και κάλεσε όλους τους παράγοντες ομάδων να αποφεύγουν δηλώσεις που ωθούν τον κόσμο στον οπαδισμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του Ατρομήτου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: 
«Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες. Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα. 
Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φιτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας».

Κωστούλας: «Είμαστε ανεξάρτητη ομάδα»

Απάντηση στα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου έδωσε με την σειρά του και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν μπαίνει σε άρματα.

Κωστούλας: «Είμαστε ανεξάρτητη ομάδα»
Την δική του απάντηση έδωσε με την σειρά του ο Φώτης Κωστούλας στο «panaitolikos1926.gr» με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του είναι και θα είναι ανεξάρτητη και ότι δεν θα μπει σε καμία συμμαχία.

Αναλυτικά:

«Με τον κύριο Αλαφουζο έχω συναντηθεί μια φορά για τρία λεπτά και όλος τυχαίος σήμερα ξανασυναντηθήκαμε γιατί είχαμε συμβούλιο και ήταν και ο κύριος Αλαφούζος εκεί όπου ξανασυστηθήκαμε γιατί δεν θυμόταν και ο ένας τον άλλον.

Όλα τα χρόνια κάθε φορά που ερχόταν αυτό το θέμα ,μας ρωτούσαν σε ποιο άρμα είμαστε και για πρώτη φορά μας ρώτησαν όταν είχαμε ανέβει για πρώτη φορά στην Σουπερ Λίγκα. Τότε είχα δηλώσει ότι δεν μπαίνουμε σε άρματα. Εγώ είμαι με τον Παναιτωλικό και κανέναν άλλο και ο Παναιτωλικός δεν μπαίνει σε τέτοιες συμφωνίες, συμμαχίες , άρματα.

Είμαστε ανεξάρτητη ομάδα, έτσι πορευτήκαμε και έτσι θα πορευτούμε. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες αλλά δεν δεσμευόμαστε με καμία και για τίποτα»
.

Βελλής: «Εγώ υποστηρίζω όποιον βοηθάει το ποδόσφαιρο»

Ξεκάθαρη θέση στο θέμα που προέκυψε απ’ τις δηλώσεις Αλαφούζου πήρε ο Σταμάτης Βελλής. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα τόνισε ότι δεν κάνει συμμαχίες και υποστηρίζει κάθε ωφέλιμη πρόταση για το ποδόσφαιρο.

Βελλής: «Εγώ υποστηρίζω όποιον βοηθάει το ποδόσφαιρο»
Σαφής ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε ο Σταμάτης Βελλής.

Μιλώντας στον «Arena FM», ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης ξεκαθάρισε πως δεν κάνει συμμαχίες, με την έννοια ότι δεν εντάσσεται σε κάποιο γκρουπ ομάδων.

Εξήγησε, παρόλα αυτά, ότι υποστηρίζει κάθε πρόταση που βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο -ανεξάρτητα από το ποιος την κάνει.

Κατά τ’ άλλα, χαρακτήρισε «τραγέλαφο» το θέμα των ομάδων που θ' ανέβαιναν και θα έπεφταν, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για το Άρης-Πανιώνιος, λέγοντας ότι τον συνέφερε μεν το αποτέλεσμα, αλλά είδε πράγματα που δεν του άρεσαν κι έναν διαιτητή που… «τα κακάρωσε».


Αναλυτικά όσα είπε ο Βελλής

Για το αν θα γινόταν μέλος μιας ποδοσφαιρικής συμμαχίας:
«Έχω ξεκαθαρίσει πως δεν κάνω συμμαχίες, με την έννοια πως δεν εντάσσομαι σε κάποιο γκρουπ. Εγώ θα υποστηρίζω όποια πρόταση θεωρώ πως βοηθάει το ποδόσφαιρο. Μια μεγάλη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει ένα γκρουπ αν θέλει.

Όποια πρόταση βελτιώνει την άσχημη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είμαι σύμμαχος της. Αν, όμως, μπουν τα οπαδικά πάνω από το καλό του αθλήματος εγώ δεν θα μπω εκεί. Ο κ. Αλαφούζος έχει πει ορισμένα πράγματα τα οποία θεωρεί πως είναι λάθος.

Ακολουθεί ορισμένες διαδικασίες, οι οποίες δεν συνάδουν με το καταστατικό της ΕΠΟ. Έχει κάποιες τοποθετήσεις, όπως για παράδειγμα το πώς ορίζονται κάποια δικαστήρια ή τις διαδικασίες για τους ορισμούς των πινάκων διαιτησίας, στα οποία φαίνεται πως υπάρχουν παρατυπίες ακόμα και μέσα στο καταστατικό της ΕΠΟ.

Αυτές τις παρατυπίες θέλει να τις διορθώσει και να τις προσβάλει για να είναι πιο διάφανο και καθαρό το ποδόσφαιρο. Σε τέτοια τοποθέτηση είναι παράλογο να πει κάποιος ότι δεν συμφωνεί. Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου. Ακόμη και η ιστορία με τον υποβιβασμό και τα μπαράζ είναι τραγέλαφος και δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Όταν μιλάμε κάποιοι παράγοντες μερικές φορές μας λένε να πάμε στον αθλητικό δικαστή για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου. Υπήρξε όμως μεγαλύτερη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από το να βρίσκεσαι στην 23η αγωνιστική και να μην γνωρίζεις πόσες ομάδες θα υποβιβαστούνε; Νομίζω πως ο κ. Αλαφούζος όταν διαμαρτύρεται για κάποια θέματα έχει δίκιο. Όταν όμως πάει στο οπαδικό εκεί ξεχωρίζω την θέση μου».


Για το αν έχει ευθύνη ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ… Δεν γίνεται να πω κάτι τέτοιο δημόσια. Ο καθένας έχει τις απόψεις του για το τι συμβαίνει. Δεν μπορείς να βγαίνει όμως δημόσια και να μιλάς χωρίς αποδείξεις. Στις δικαστικές υποθέσεις που υπάρχουν, αν υπάρξει εμπλοκή ατόμων σε διαδικασίες αδιαφανείς ή βρώμικες μπορείς να βγαίνεις και να υποστηρίζεις ότι θέλεις.

Από εκεί και πέρα μπορείς να πιστεύεις κάτι αλλά δεν μπορείς να το υποστηρίζεις αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μέχρι τώρα δεν είναι σωστό να ονοματίζεις. Ακόμα και τον Αλ Καπόνε δέκα χρόνια πήρε να τον πιάσουν. Δεν σημαίνει ότι τα εννιά προηγούμενα δεν ήταν γκάνγκστερ. Με το να βγαίνεις και να μιλάς δεν θεωρώ πως πετυχαίνεις κάτι…»


Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο θεσμικό κομμάτι: «Πιστεύω πως πρέπει να φτιάξουμε τους θεσμούς. Το διαιτητικό μέχρι τώρα δεν συγκροτούταν σωστά και δεν είχε σωστή σύνθεση. Είναι σαν να μη λειτουργεί σωστά ο Άρειος Πάγος. Αυτό κρίνει και την ΕΠΟ. Εγώ πάντως δεν βλέπω πολύ ενδιαφέρον. Συμμερίζομαι την άποψη ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται στραβά πράγματα και υπάρχει αδιαφάνεια. Υπάρχουν, όμως και πολλά καθαρά κομμάτια. Οι συμμαχίες για εμένα δεν αποδίδουν. Το να υποστηρίξεις μια σωστή θέση και να εναχθείς σε μια σωστή κίνηση είναι σωστό και θα είμαι αρωγός. Αλλά θα είμαι αρωγός ακόμα και αν κάνει την κίνηση ο κ. Μαρινάκης. Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο αλλά η κίνηση.

Αν οι παράγοντες ασχολούταν και με τα θεσμικά θέματα όσο ασχολούνται για την ομάδα τους κάτι θα γινόταν. Αν ο κ. Σαββίδης που είναι σε μια ομάδα με πολύ βάρος κινηθεί να κάνει κάτι όχι για τον προάσπιση των συμφερόντων του ΠΑΟΚ αλλά για το ποδόσφαιρο θα υπάρξει διαφορά. Το βάρος του ΠΑΟΚ ως όνομα σε συνδυασμό με τον κόσμο, κακά τα ψέματα, είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Απόλλωνα η ακόμα και τον Ατρόμητο. Αν θέλουν τα μεγάλα σωματεία να είναι το ποδόσφαιρο και οι αποφάσεις καθαρές θα πετύχουν κάτι σημαντικό. Αλλά δεν συμφωνώ με μπλόκα και συμμαχίες»
.

Για την λειτουργία της Σούπερ Λιγκ: «Νομίζω ότι λειτουργεί με σωστές συμφωνίες και δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Εγώ βλέπω ότι ο κ. Πανόπουλος ή ο κ. Σαββίδης ή ο κ. Αλαφούζος δεν παρίστανται στις συνεδριάσεις. Μπορεί να είναι πολυάσχολοι, αλλά γίνεται να απουσιάζεις από τον συνεταιρισμό που εκπροσωπεί το πρωτάθλημα σου. Εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο από τον κ. Μώραλη. Είναι ένας καλός πρόεδρος και δεν διοικεί σαν Ολυμπιακός. Διαφωνώ κάποιες φορές αλλά δεν έχω παράπονο από τον κ. Μώραλη.

Τα προβλήματα είναι τα θεσμικά. Ένας νομικός μπορεί να εκθέσει ένα πλήθος πραγμάτων που δεν γίνονται όπως θα έπρεπε. Το πρόβλημα είναι στην ΕΠΟ αλλά και στο κράτος. Βλέπεται το κράτος να παρεμβαίνει; Όλοι κρύβονται πίσω από το αυτοδιοίκητο. Όμως το αυτοδιοίκητο δεν είναι ανεξάρτητο στα νομικά θέματα αλλά στα αθλητικά»
.

Για το παιχνίδι κυπέλλου του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς καιγόμαστε να μείνουμε στην κατηγορία, στην οποία επιστρέψαμε μετά από 13 χρόνια. Την θέση της ομάδας την έχω εκφράσει ξανά. Θα αγωνιστούν 11 παίκτες μας, θα τα δώσουν όλα, όμως η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα. Υπάρχει και το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε. Ότι αποφασίσει ο προπονητής, αυτό θα γίνει. Εγώ είμαι απλά ιδιοκτήτης. Η άποψη μου είναι πως δεν θα κατέβουν οι ποδοσφαιριστές, που θα παίξουν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί και ο προπονητής».

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο: «Σαν Απόλλωνας στην θέση που βρίσκεται η ομάδα είναι ευχάριστο αποτέλεσμα αυτό του Άρη με τον Πανιώνιο. Έμεινε κάτω μας ο Πανιώνιος και αν μας φτάσει ο Άρης αξίζει να υποβιβαστούμε. Μερικά πράγματα, όμως, που είδα στον χθεσινό αγώνα είναι απαράδεκτα. Είδα τον Τάτο να ρίχνει κουτουλιά στο αντίπαλο και τον διαιτητή να μη τολμά να δώσει κόκκινη κάρτα.

Εμένα με βολεύει το αποτέλεσμα, αλλά είδα ενέργειες που δεν μου άρεσαν. Είδα τον προπονητή να πιάνει αντίπαλο παίκτη από τον λαιμό. Δεν πρέπει με τον τσαμπουκά να κερδίζονται αγώνες. Όπου βλέπω τέτοια γεγονότα, τα καταδικάζω. Διαιτητικά, ο διαιτητής δεν τα πήγε άσχημα και πιστεύω πως ο άνθρωπος προσπάθησε. Αλλά για να τα πω λαϊκά, τα… κακάρωσε και τρόμαξε στην μέση του αγώνα. Για το καλό του αγώνα δεν είδε τίποτα! Έτσι θεωρώ πως λειτούργησε…

Πρέπει να έχει κάποιος την τόλμη να πει πρέπει να φύγω από το γήπεδο. Βλέπουμε την αλαζονεία και την προκλητικότητα που βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στους διαιτητές. Όμως, στην Ευρώπη είναι στρατιωτάκια. Ο αλαζόνας θέλει φόβο. Στην Ελλάδα δεν έχουν φόβο, γιατί δεν τους ακουμπάει κανείς».

Skoda Ξάνθη:«Δεν εμπλεκόμαστε σε συμμαχίες»

Θέση στα όσα δήλωσε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος με αναφορά στο όνομα – μεταξύ άλλων – του Χρήστου Πανόπουλου πήρε η Skoda Ξάνθη, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

«Δεν εμπλεκόμαστε σε συμμαχίες»
Με κατηγορηματικό τρόπο η Skoda Ξάνθη διαψεύδει τη συμμετοχή της στη «συμμαχία» που έκανε λόγο στις χθεσινές του δηλώσεις ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ακρίτες αποκαλύπτουν πως σύντομα θα καταθέσουν προς τα μέλη της Σούπερ Λίγκας και τις υπερκείμενες Αρχές, πρότασή της για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και εκείνο της Football League

Η ανακοίνωση

Διαχρονικά η SKODA ΞΑΝΘΗ τουλάχιστον τα τελευταία 23 χρόνια, είναι αυτόνομη και ποτέ δεν ενεπλάκη στις οποιεσδήποτε συμμαχίες.

Προτάσεις διαχρονικά έχει κάνει πολλές, άλλες ακολουθήθηκαν, άλλες όχι. Η SKODA ΞΑΝΘΗ συζητούσε και θα συζητά προτάσεις από οποιοδήποτε θεσμικό παράγοντα που στόχο έχουν την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Τις επόμενες 25 μέρες η SKODA ΞΑΝΘΗ θα καταθέσει προς τα μέλη του Συνεταιρισμού και στις υπερκείμενες Αρχές, πρότασή της για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Superleague και της Football League, πρόταση που θα έχει διαφορετική φιλοσοφία ως προς την διοργάνωση των πρωταθλημάτων αυτών. Παράλληλα η πρότασή μας αυτή θα αναρτηθεί στο site της εταιρίας μας προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού. 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου